Να χρυσώσουν το χάπι για τα 9 δισ. μέτρα προσπαθούν οι συριζαίοι – Τρέμουν την λαϊκή οργή

Να χρυσώσουν το χάπι για τα 9 δισ. μέτρα προσπαθούν οι συριζαίοι - Τρέμουν την λαϊκή οργή

“Θα είναι τα τελευταία, θα τα ψηφίσουμε, αλλά δεν θα τα εφαρμόσουμε”

Σε κατάσταση πανικού βρίσκονται τα στελέχη του Σύριζα και προσπαθούν ανεπιτυχώς να «χρυσώσουν το χάπι» για τα 5,4 δισ. + 3,6 δισ. μέτρα που θα φέρουν εντός του Μαΐου. Μάλιστα τα κυβερνητικά στελέχη δεν μπορούν να συνεννοηθούν ούτε για την πολιτική προπαγάνδα που πρέπει να χαράξουν και βγαίνουν στα πάνελ των ΜΜΕ λέγοντας ο καθένας τα δικά του.

Σήμερα λοιπόν στο ΣΚΑΙ ο ευρωβουλευτής του Σύριζα σχολιάζοντας τις εξελίξεις γύρω από τις διαπραγματεύσεις είπε πως τα μέτρα είναι οδυνηρά, θα τα ψηφίσουν, αλλά δεν θα τα εφαρμόσουν! «Τα επιπλέον μέτρα (ύψους 3,5 δισ. ευρώ) θα γραφτούν, ελπίζω όμως ότι δεν θα εφαρμοστούν τελικώς, αλλά και τα 5,4 δισ. ευρώ μέτρα θα είναι οδυνηρά» είπε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο κανάλι, στο Mega την ίδια στιγμή ο βουλευτής του Σύριζα Βέττας, δήλωνε πως δεν πρόκειται να ψηφίσουν άλλα μέτρα λιτότητας. Συγκεκριμένα είπε πως «Την τελευταία στιγμή έχει μπει ένα θέμα που αφορά την ψήφιση, κατά τη βούληση του ΔΝΤ, προληπτικών μέτρων. Εμείς δεν μπορούμε να ψηφίσουμε τέτοια μέτρα στο ελληνικό κοινοβούλιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσουμε άλλα μέτρα λιτότητας».

Το μόνο βέβαιο είναι πως σκηνές, όπως αυτές που εκτυλίχθηκαν κατά την περιοδεία βουλευτών του Σύριζα στην κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης, θα ενταθούν!  

Διαβάστε επίσης: Άγριο κράξιμο από τους Θεσσαλονικείς στους προδότες συριζαίους: “Αν αγαπάω την Πατρίδα μου λέγεται Χρυσαυγίτης, ΝΑΙ είμαι Χρυσαυγίτης!” – 4 ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/na-chruswsoun-to-chapi-gia-ta-9-dis.-metra-prospathoun-oi-surizaioi-tremoun#ixzz47aeFolyx

Comments Off on Να χρυσώσουν το χάπι για τα 9 δισ. μέτρα προσπαθούν οι συριζαίοι – Τρέμουν την λαϊκή οργή

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.