Διαβάστε στην “Εμπρός” που κυκλοφορεί: Η αντιλαϊκή οικονομία της φιλελεύθερης ΝΔ

Διαβάστε στην “Εμπρός” που κυκλοφορεί: Η αντιλαϊκή οικονομία της φιλελεύθερης ΝΔ

Ο Αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης παρεχώρησε συνέντευξη στο κανάλι Alpha σε εκπομπή του Σρόϊτερ και είπε πολλά και διάφορα. Αν εξετάσει κανείς τις δηλώσεις του, ούτε καν με πολιτικό σκεπτικισμό, αλλά με κοινή λογική, θα καταλήξει να γελάει ή να κλαίει, σχετικά με το τι περιμένει την Ελλάδα, από μια πιθανή μελλοντική κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό Μητσοτάκη.

Θα μείνω σε μία μόνο δήλωσή του. Θα μείνω στην κυριότερη για μένα δήλωσή του. Και είναι κυριότερη όχι λόγω της πολιτικής της βαρύτητας, αλλά λόγω του ότι ξεδιπλώνει τις εσωτερικές πτυχές του πολιτικού Μητσοτάκη. Μας αποκαλύπτει τον εσωτερικό τρόπο σκέψης του και αντιλαμβανόμαστε έτσι, τις δυνατότητες του ανθρώπου, τις στοχεύσεις του πολιτικού και τις εμμονές (για να μην πω κάτι σκληρότερο) της ιδεολογίας του φιλελευθερισμού τον οποίο υπηρετεί.

Ερωτήθηκε λοιπόν, από την δημοσιογράφο Μαρία Τσινκίδου, σε σκέλος της συνεντεύξεως, όπου συζητούνταν τα εργασιακά θέματα: «Θεωρείτε ότι μέσα από τις επιχειρησιακές συμβάσεις εργασίας, ο εργαζόμενος θα είναι προστατευμένος;» Μητσοτάκης: «Αν οι εργαζόμενοι δεν ήταν ευχαριστημένοι, δεν θα τις υπέγραφαν».

Διαβάστε την συνέχεια και πολλά άλλα άρθρα, πλούσια εγχώρια και ξένη πολιτική ειδησεογραφία, καθώς και καυστικά σχόλια στην “Εμπρός” που κυκλοφορεί.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-empros-pou-kukloforei42#ixzz5sv6MWvEp

Comments Off on Διαβάστε στην “Εμπρός” που κυκλοφορεί: Η αντιλαϊκή οικονομία της φιλελεύθερης ΝΔ

Filed under ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΜΠΡΟΣ

Comments are closed.