Ο εθνομηδενιστής Καιρίδης εξελέγη βουλευτής από τους «πατριώτες» ψηφοφόρους της ΝΔ. Καιρός για Εθνική Αντίσταση

Ο εθνομηδενιστής Καιρίδης εξελέγη βουλευτής από τους «πατριώτες» ψηφοφόρους της ΝΔ. Καιρός για Εθνική Αντίσταση

«Καιρός για Καιρίδηδες» ήταν το υποστηρικτικό σύνθημα του εθνομηδενιστή συγγραφέα Νίκου Δήμου στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου για τον ομοίων απόψεων υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Καιρίδη.

Μπορεί τότε ο αρνητής της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού και υπέρμαχος της άποψης ότι οι Έλληνες είμαστε «τέκνα των οθωμανών» να μην εξελέγη ευρωβουλευτής (λαμβάνοντας όμως πάνω από 100.000 σταυρούς από τους «πατριώτες» της ΝΔ), κατάφερε όμως να εκλεγεί τώρα βουλευτής στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, επιβεβαιώνοντας το… αβανταδόρικο σύνθημα του Δήμου.

Ο «καιρός για Καιρίδηδες» ήρθε, ο εθνομηδενισμός βρίσκεται (ξανά) στην κυβέρνηση, αυτή την φορά με φιλελεύθερο πρόσωπο.

Καιρός, λοιπόν, για Εθνική και Κοινωνική Αντίσταση, καιρός για ανασυγκρότηση και ενδυνάμωση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, καιρός να σηκωθούν εκ νέου Ψηλά οι Σημαίες της Αντίστασης και της Αντεπίθεσης στους πατριδοκάπηλους της ΝΔ.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-ethnomhdenisths-kairidhs-ejelegh-bouleuths-apo-tous-patriwtes-pshfoforous#ixzz5tJPRXXaC

Comments Off on Ο εθνομηδενιστής Καιρίδης εξελέγη βουλευτής από τους «πατριώτες» ψηφοφόρους της ΝΔ. Καιρός για Εθνική Αντίσταση

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.