«Κουνούπι δεν περνάει» από τα σύνορα, αλλά ιστιοφόρο με 94 λαθρομετανάστες πέρασε κι έφτασε μέχρι την… Πύλο

Το κυβερνητικό αφήγημα των… αρίστων του Κούλη το ’χουμε μάθει απόξω κι ανακατωτά: «δεν περνάει ούτε κουνούπι» από τα ελληνικά σύνορα, χερσαία και θαλάσσια!

Στην πραγματικότητα όμως, περνάνε οι πάντες και τα πάντα!

Έτσι, ιστιοφόρο σκάφος στο οποίο επέβαιναν 94 λαθρομετανάστες, πέρασε αθέατο από τα -τρύπια!- θαλάσσια σύνορα της χώρας, διέσχισε ανενόχλητο ολόκληρο το Αιγαίο, κι όταν έφτασε 55 ναυτικά μίλια δυτικά της Πύλου κινδύνευσε να βυθιστεί και ζήτησε τη συνδρομή του Λιμενικού. Τότε το πήραν χαμπάρι της Νουδούλας οι… ακοίμητοι φρουροί!

Εν τέλει, δεσμεύτηκαν τρία παραπλέοντα πλοία για παροχή συνδρομής, ένα εκ των οποίων, το LAURA BASSI σημαίας Ιταλίας περισυνέλλεξε τους επιβαίνοντες του ιστιοφόρου, συνολικά 94 άτομα και τους μετέφερε στον λιμένα Καλαμάτας. Τη συνέχεια την ξέρετε… Θα καταγραφούν, θα υποβάλλουν αιτήματα ασύλου, θα μεταφερθούν σε κάποια «δομή», όπου θα τρώνε και θα πίνουν δαπάναις τους ελληνικού λαού, θα εισπράξουν και τα επιδόματα και θα μείνουν εδώ για πάντα – για να… λύσουν το δημογραφικό, όπως λέει κι ο Κυριάκος (Μητσοτάκης).

Παρ’ όλα αυτά, θα υπάρχουν πάντοτε οι πρόθυμοι ηλίθιοι που θα πιστεύουν το αφήγημα, πως «δεν περνάει ούτε κουνούπι». Κι όταν θα ξυπνήσουν, θα είμαστε μειοψηφία στην ίδια μας την Πατρίδα!

 

Α.Β.

 

πηγή

Leave a comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ