Ν.Δ.: Έλεγε ότι θα διώξει τους λαθρομετανάστες και φέρνει και άλλους από Αίγυπτο και Μπαγκλαντές!

Υπουργός είναι, για όσους δεν το ξέρουν, ο Καιρίδης, που έλεγε ότι είμαστε “τέκνα των Οθωμανών” και “τεχνητό έθνος”… και που η “δεξιά” Ν.Δ. τον έκανε υπουργό…

Σειρά συναντήσεων με πρέσβεις χωρών στην Ελλάδα είχε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρης Καιρίδης, προκειμένου να συζητήσει για ζητήματα που αφορούν το μεταναστευτικό.

Ειδικότερα, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, συναντήθηκε με τον πρέσβη της Αιγύπτου στην Ελλάδα, Ομάρ Αμέρ Γιουσέφ.

Κατά την συνάντησή τους υπογράμμισαν την ισχυρή βούληση των κυβερνήσεών τους για την υλοποίηση της συμφωνίας μεταξύ της κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της κυβέρνησης της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου για την απασχόληση εποχικών εργαζομένων στον γεωργικό τομέα, που υπογράφτηκε στις αρχές του έτους από την ολομέλεια της ελληνικής Βουλής.

Τέλος, ο κ. Καιρίδης συναντήθηκε και με τον πρέσβη του Μπαγκλαντές στην Ελλάδα, Ασούντ Αχμέντ. Αναφέρθηκαν στο άριστο επίπεδο των σχέσεων των δύο κρατών και αντάλλαξαν απόψεις, αναφορικά με την υλοποίηση της διμερούς συμφωνίας για τη μετανάστευση και την κινητικότητα που υπεγράφη τον Φεβρουάριο 2022.

Αίγυπτος και Μπαγκλαντές είναι δύο χώρες με τις οποίες η Ελλάδα έχει υπογράψει διμερείς συμφωνίες για μετακλήσεις εποχικά εργαζομένων.

Comments Off on Ν.Δ.: Έλεγε ότι θα διώξει τους λαθρομετανάστες και φέρνει και άλλους από Αίγυπτο και Μπαγκλαντές!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.