Προσοχή στις Ένοπλες Δυνάμεις

Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ο θεσμός στον οποίο πιστεύουν περισσότερο από κάθε άλλον οι Έλληνες και πρέπει να τον προστατέψουν με κάθε τρόπο. Δυστυχώς, εμφανίζονται φαινόμενα διαλύσεως, τα οποία οφείλονται σε μία επιδειξιομανή και άκρως πολιτικοποιημένη ηγεσία, η οποία φροντίζει να παίζει παιχνίδια με τα κανάλια και να κρύβει τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν. 

Ψευδόμενη για ακόμη μια φορά «πιάστηκε» τις τελευταίες ημέρες η ηγεσία των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς έλαβε χώρα ένα ακόμη γεγονός τις τελευταίες ημέρες.

Μετά το φιάσκο στη Νέο Αγχίαλο, όπου τα μαχητικά κινδύνεψαν από την πυρκαγιά, και μετά την αποκάλυψη πως τα ελικόπτερα καθηλώθηκαν στο Στεφανοβίκειο λόγω της πλημμύρας, αποκαλύπτεται ότι και η πυραυλάκατος «Τουρνάς», η οποία θα χρησιμοποιείτο ως κινούμενος στόχος σε άσκηση ανοιχτά της Κρήτης βυθίστηκε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη «Δημοκρατία» η άσκηση με πραγματικά πυρά του Στρατού ανοιχτά της Κρήτης ακυρώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, καθώς η πυραυλάκατος «Τουρνάς» (την οποία είχαμε πάρει μεταχειρισμένη το 2000 και αποσύρθηκε το 2011), που θα λειτουργούσε ως πλωτός στόχος, πήρε νερά και βυθίστηκε στη διαδρομή. Το ρυμουλκό έλυσε κάβους για να μη βυθιστεί κι αυτό!

Για να καλυφθεί το φιάσκο και να αποτραπεί η δυσφήμιση του Στρατού για το γεγονός πως δεν μπορεί να οργανωθεί με ασφάλεια και ακρίβεια ούτε μία στρατιωτική άσκηση, για ακόμα μια φορά η ηγεσία του Στρατού επιστράτευσε δικαιολογίες και ψέματα, λέγοντας πως η άσκηση δεν θα γίνει επειδή τα ελικόπτερα που θα συμμετείχαν στην άσκηση πήγαν στον Βόλο.

Η νέα αποκάλυψη εκθέτει την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, προσωπικά τον κ. Φλώρο, ενώ την ίδια ώρα θέτει αμείλικτα ερωτήματα ως προς το αξιόμαχο του στρατεύματος.

Μη ξεχνάμε ότι είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού Στρατού που πήρανε φωτιά αποθήκες πυρομαχικών και δυστυχώς όχι μόνο μία και αυτό λέει πολλά… 

Leave a comment

Filed under Uncategorized