Τρία χρόνια άδικα στην φυλακή για την δολοφονία της συζύγου του!

Όπως δημοσιεύθηκε στα ψιλά των εφημερίδων ένας Έλληνας είχε καταδικαστεί σε ισόβια και βρισκόταν άδικα τρία χρόνια στην φυλακή για την δολοφονία της συζύγου του!

Μάταια φώναζε για την αθωότητά του και στοιχεία ακράδαντα για την ενοχή του δεν υπήρχαν! Εντελώς τυχαία συνελήφθη στο Βέλγιο ένας Πακιστανός και από τα αποτυπώματά του αποδείχθηκε ότι αυτός ήταν ο δολοφόνος… 

Αυτό το συνταρακτικό γεγονός δεν το προέβαλε κανένα κανάλι ούτε έγινε καμία ειδική μνεία στα δελτία ειδήσεων. Δείχνει το γεγονός αυτό ότι κάποιοι σε αυτήν την χώρα είναι ανεξέλεγκτοι γιατί κανείς δεν πρόκειται να τιμωρηθεί που έστειλαν έναν αθώο άνθρωπο στην φυλακή. 

Ποια είναι αυτή η εγκληματική οργάνωση, η οποία εξουσιάζει αυτόν τον τόπο και παρουσιάζει σαν είδηση μόνο ό,τι την βολεύει και όταν το κράτος και οι λειτουργοί του καταφορά αδικούν και εξοντώνουν αθώους ανθρώπους και αξιοπρέπειες δεν γίνεται τίποτε.

Το πλέον ανατριχιαστικό είναι ότι αυτός ο άνθρωπος που βρέθηκε για τρία χρόνια στην φυλακή δεν βγήκε δημόσια να διαμαρτυρηθεί όντας φοβισμένος και τρομαγμένος από το εγκληματικό παρακράτος που ήθελε να βρει έναν ένοχο και χωρίς στοιχεία τον έκλεισε άδικα στην φυλακή για τρία χρόνια και εάν δεν πιάνανε τον Πακιστανό στο Βέλγιο θα πέθαινε στην φυλακή! Γιατί σιώπησε αλήθεια; Είναι απλό από φόβο για το τυραννικό καθεστώς μέσα στο οποίο ζούμε και το οποίο ονομάζουν κράτος δικαίου. Κάτι ξέρουμε και εμείς για αυτό… Εκτός εάν προσπάθησε να μιλήσει και δεν βρήκε πουθενά ανταπόκριση κι αυτό σημαίνει κάτι πολύ χειρότερο ότι τα δήθεν ελεύθερα ΜΜΕ είναι και αυτά όργανα της ίδιας εγκληματικής οργανώσεως.

Leave a comment

Filed under ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Leave a Reply