9 Νοεμβρίου 2005 «Πολιτικά παρών» δήλωσε ο Κ. Σημίτης κατά την παρουσίαση του βιβλίου του

Ήμαστε στον Νοέμβριο του 2005 και ο Σημίτης, που πρόσφατα τίμησε η Ν.Δ., ο πρωθυπουργός των Ιμίων, που παρέδωσε τον Οτσαλάν στους Τούρκους, έχει το θράσος να παρουσιάσει στο Μουσείο Μπενάκη βιβλίο για τους άθλους του. Όλο το πολιτικό κατεστημένο σιωπά και δεν λέει λέξη. Οι μόνοι που αντιδρούν ο Ναύαρχος Ναξάκης και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που οργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας, η οποία καταλήγει σε συμπλοκές των εθνικιστών με τα ΜΑΤ. 

Τι έγραψαν τότε οι εφημερίδες: 

«Δεν είχα και δεν έχω πρόθεση να σιωπήσω» τόνισε κατά την παρουσίαση του βιβλίου του στο Μουσείο Μπενάκη ο Κ.Σημίτης. «Κοιτάμε μπροστά, όχι πίσω» σχολίασε ο -παριστάμενος- Γ.Παπανδρέου. Eπεισόδια με Ναξάκη και μέλη της Χρυσής Αυγής έξω από το μουσείο …

Λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης εμφανίστηκε έξω από το κτίριο του Μουσείου Μπενάκη ο αντιναύαρχος εν αποστρατεία Αντώνης Ναξάκης, ο οποίος είχε εμπλακεί στην υπόθεση Οτζαλάν. Ο κ. Ναξάκης απομακρύνθηκε από τη φρουρά του τέως πρωθυπουργού διαμαρτυρόμενος.

Έξω από το κτίριο εμφανίστηκε και ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής, η οποία απωθήθηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ για προληπτικούς λόγους έκλεισαν οι είσοδοι του κτιρίου.”

https://www.in.gr/2005/11/09/greece/politika-parwn-dilwse-o-kwstas-simitis-kata-tin-paroysiasi-toy-biblioy-toy/ 

Υ.Γ.: Όσο για κάποιους επαγγελματίες συκοφάντες, που μιλάνε για “οικογενειοκρατία” στην Χρυσή Αυγή, αναφέρουμε ότι ανάμεσα σε αυτούς που τραυματίστηκαν στην σμπλοκή με τα ΜΑΤ ήταν και η μετέπειτα βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κ. Ελένη Ζαρούλια. Τότε το 2005 όταν αυτοί ψήφιζαν Νέα Δημοκρατία ή ΠΑΣΟΚ και δεν είχαν την οποιαδήποτε σχέση και ούτε ήθελαν να έχουν με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply