Τι έγραφε ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος το 2004 (εφημερίδα Χρυσή Αυγή α.φ. 536): «Ινστρούχτορες» Αποτύχατε! 1974 – 2004: 30 χρόνια μαρξιστικής προπαγάνδας

φωτιγραφίες 2009 Αμαλείιον Μαρούσι 1533

«Τα ψέματα δεν διαρκούν πολύ. Οι Έλληνες θέλουν την Ελλάδα δική τους, θέλουν μια Ελλάδα Ελληνική και αυτή η δεδομένη πραγματικότητα θέλει να εκφραστεί, πρέπει να εκφραστεί και θα εκφραστεί. Γιατί τα ψέματα δεν διαρκούν πολύ…»

IMG_0140

Από το 1974 μέχρι σήμερα, για τριάντα ολόκληρα χρόνια επικρατεί απόλυτα σε αυτήν την χώρα η προπαγάνδα της Αριστεράς. Κυριαρχεί παντού σε εφημερίδες, τηλεοπτικούς σταθμούς, σε Πανεπιστήμια, σε «Τέχνες» και «Γράμματα». Γιατί συμβαίνει αυτό και πως έγινε; Συμβαίνει όχι βεβαίως γιατί δεν υπήρχαν ή δεν υπάρχουν εθνικιστές διανοούμενοι, αλλά γιατί επικρατεί ΠΑΝΤΟΥ μια σκληρή μαρξιστική τυραννία. Πριν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο οι «προοδευτικές» δυνάμεις διέθεταν δύο, τρεις το πολύ μέτριους έως επιεικώς καλούς ποιητές και πεζογράφους. Σήμερα όλοι είναι… αριστεροί! Πως συνέβη; Οι αριστεροί βεβαίως έκαναν αυτό που έπρεπε από την πλευρά τους να κάνουν. Εφήρμοσαν στην πράξη έναν ετεροχρονισμένο «Γκραμσισμό» χωρίς αντικείμενο. Χωρίς αντικείμενο γιατί η εξουσία είναι υπόθεση άλλων πλέον και όχι της πολιτικής. Μοιραίος όμως ήτανε ο ρόλος της δήθεν δεξιάς Νέας Δημοκρατίας, που με μαζοχισμό περισσό ψηφίζουν οι δεξιοί και η οποία με συνέπεια τα τριάντα αυτά χρόνια υπηρέτησε απόλυτα την ιδεολογική κυριαρχία της Αριστεράς. Γιατί να μη το κάνει άλλωστε, αφού αυτό που την ενδιαφέρει δεν είναι ούτε το Έθνος, ούτε η πολιτική, αλλά η εξουσία και την εξουσία κάποιες φορές την επέτυχε και με την στοργική βοήθεια της Αριστεράς.

Τελευταίο ιδεολόγημα μέσα στα πλαίσια της αντιεθνικιστικής προπαγάνδας ο αντιρατσισμός. Ιδεολόγημα, που άρχισε να απλώνεται με χρήματα του Ελληνικού λαού μετά την δεκαετία του ’90, όταν άρχισε η εισβολή στην Πατρίδα μας των λαθρομεταναστών. Δεκάδες δισεκατομμύρια σπαταλήθηκαν για την αντιρατσιστική προπαγάνδα. Μία μάλιστα υπόθεση, η υπόθεση των 9 δις. της Νέας Γενιάς του ΠΑΣΟΚ, που πήγαν σε αντιρατσιστικές οργανώσεις(…), έφτασε στον εισαγγελέα, αλλά ποτέ στο Δικαστήριο… Ταυτόχρονα, σε όλα τα σχολεία της χώρας, από νηπιαγωγεία μέχρι Πανεπιστήμια, οι «ινστρούχτορες καθηγητάδες» προσπάθησαν με κάθε τρόπο να πείσουν τους νέους και τις νέες της Ελλάδος πόσο καλό είναι να ζουν μαζί με Κογκολέζους, Αλβανούς, Πακιστανούς και ό,τι τέλος πάντων θα φέρουν στην πραμάτεια τους οι σκλαβέμποροι, που πατρονάρουν τα κυκλώματα των λαθρομεταναστών.

-Παρ’ όλα αυτά, και μετά απ’ όλα αυτά, η συνεδρίαση της τελευταίας Βουλής των Εφήβων απέδειξε ότι οι «ινστρούχτορες» έχουν αποτύχει παταγωδώς. Να γίνω συγκεκριμένος. Στην τελευταία σύνοδο της Βουλής των Εφήβων υπερψηφίστηκε η πρόταση να μειωθεί δραστικά σε 300.000 άτομα ο αριθμός των μεταναστών. Που σημαίνει ότι εάν το κράτος μας άκουγε την φωνή της Βουλής των Εφήβων, θα έπρεπε να απελαθούν σχεδόν δύο εκατομμύρια λαθρομετανάστες! Ακόμη, στην ίδια Σύνοδο υπήρξε πρόταση να αλλάξει η πολιτική της Ελλάδος στην Θράκη για να μη γίνουν οι Έλληνες μειονότητα στην περιοχή και μπουν στο περιθώριο. Υπήρξαν όμως και «προοδευτικές» προτάσεις, όπως να καταργηθούν οι παρελάσεις. Όπως να δοθεί το δικαίωμα της ψήφου στους λαθρομετανάστες! Προτάσεις, που καταψηφίστηκαν από την Βουλή των Εφήβων. Τι κάνατε «ινστρούχτορες» τόσα χρόνια; Άδικος ο μισθός σας! Ήταν τέτοιο το κλίμα στην τελευταία σύνοδο της Βουλής των Εφήβων, που ένας από τους «προοδευτικούς» συμμετέχοντες δήλωσε ότι του έκανε αρνητική εντύπωση η ρατσιστική στάση απέναντι στους μετανάστες των περισσοτέρων από τους Συνέδρους.

-Πως αντιμετώπισαν τα ΜΜΕ(εφημερίδες, τηλεοπτικοί σταθμοί) όλα αυτά που ακούστηκαν στην Βουλή των Εφήβων; Μα με την προσφιλή τους μέθοδο, που συνήθως χρησιμοποιούν όταν αυτά που ακούγονται δεν τους είναι αρεστά: με την συνωμοσία της σιωπής, με την υποβάθμιση του θέματος, με το πνίξιμο της κάθε αντίθετης φωνής. Η στάση τους δεν λέει τίποτε, είναι απλά ένας ακόμη «στρουθοκαμηλισμός», που ασφαλώς και δεν τους λύνει το πρόβλημα. Δεν ανατρέπει το δεδομένο ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων είναι αντίθετη στην παρουσία-εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας. Είναι αντίθετη στην κατάργηση των εθνικών προτύπων, είναι αντίθετη στην πολυπολιτισμική κοινωνία, που θέλει να μας επιβάλει η δικτατορία της «παγκοσμιοποίησης».

-Τριάντα χρόνια, λοιπόν, προπαγάνδας στον βρόντο! Στην αρχή αντιχουντικής, μετά αντιφασιστικής, τελευταία αντιρατσιστικής κλπ. Τίποτε δεν κατάλαβαν οι Έλληνες νέοι και νέες και ο Ελληνικός λαός γενικά από τους κομισάριους του διεθνισμού. Είναι καθώς φαίνεται ανεπίδεκτοι μαθήσεως… Όμως το σύστημα έχει και γι’ αυτό μια κάποια λύση. Λύση προσωρινή, που δεν τους λύνει το πρόβλημα. Ποια είναι αυτή; Μα κάποιοι καθώς πρέπει «εθνικιστές», που τους βγάζει στα τηλεοπτικά παράθυρα και εν είδει ψυχοθεραπείας εκτονώνουν δήθεν την κατάσταση, Στην πραγματικότητα τοποθετούν μια σκουριασμένη ασφαλιστική βαλβίδα σε ένα καζάνι που βράζει.

IMG_0141

Τα ψέματα δεν διαρκούν πολύ. Οι Έλληνες θέλουν την Ελλάδα δική τους, θέλουν μια Ελλάδα Ελληνική και αυτή η δεδομένη πραγματικότητα θέλει να εκφραστεί, πρέπει να εκφραστεί και θα εκφραστεί. Γιατί τα ψέματα δεν διαρκούν πολύ. Και γιατί οι αληθινοί Εθνικιστές δεν είναι διατεθειμένοι να διαπραγματευθούν το είδος της αλυσίδας τους, δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν τον οποιοδήποτε συμβιβασμό με αυτούς που θέλουν να καταργήσουν την Ελλάδα, να καταργήσουν την Εθνική μας ταυτότητα, να αλλοιώσουν τον Φυλετικό χαρακτήρα του Λαού μας.

                     Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Comments Off on Τι έγραφε ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος το 2004 (εφημερίδα Χρυσή Αυγή α.φ. 536): «Ινστρούχτορες» Αποτύχατε! 1974 – 2004: 30 χρόνια μαρξιστικής προπαγάνδας

Filed under ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Comments are closed.