Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ: Ημερολόγιο Φυλακών 3. Ο Εθνικισμός εκτός Νόμου – Πριν την Χρυσή Αυγή 1976 – 1980

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΣΤΟ THΛ. 6942416220 και μέσω email στο:  koinonikosethnikismos@gmail.com

 

Ημερολόγιο Φυλακών  3. Ο Εθνικισμός εκτός Νόμου – Πριν την Χρυσή Αυγή 1976 – 1980

24 Νοεμβρίου 2022
(Από τις φυλακές Δομοκού στην Εντατική!)

Ήδη συμπλήρωσα στις 22 Οκτωβρίου του 2022 δύο χρόνια στην φυλακή. Είχαν προηγηθεί 18 μήνες προφυλακίσεως. Μέχρι τώρα συνολικά έχω εκτίσει 43 μήνες πίσω από τα κάγκελα χωρίς να έχει αποδειχθεί η ενοχή μου, χωρίς στοιχεία και αποδείξεις για την “εγκληματική οργάνωση”-φάντασμα και δημιούργημα πολιτικής εμπαθείας και σκοπιμότητος.

Πριν από το κείμενο αυτό έχουν εκδοθεί 2 εργασίες με σημειώσεις ημερολογιακές από την παραμονή μου στις φυλακές Δομοκού. Από τον Μάρτιο του 2022 ευρίσκομαι σε νοσοκομεία λόγω μίας σοβαρής περιπέτειας της υγείας μου. Βρέθηκα πρώτα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λαρίσης και τώρα είμαι σε Νοσοκομείο των Αθηνών. Παρέμεινα επί 70 ολόκληρες ημέρες στην εντατική, όπου έδωσα μάχη κυριολεκτικά για την ζωή μου.

Αποφάσισα να συνεχίσω την καταγραφή ημερολογίου, θεωρώντας ότι με ό,τι μέσον έχω πρέπει να συνεχίσω να αντιστέκομαι στην άδικη φυλάκισή μου. Μια φυλάκιση, η οποία αποτελεί διωγμό πολιτικό και όχι επακόλουθο μίας παράνομης δραστηριότητος.

Θα καταθέσω στο κείμενο αυτό κάθε ημέρα τις σκέψεις μου για την αιχμαλωσία μου, για τους ανθρώπους που κινήθηκαν και κινούνται γύρω μου, για τα όσα συμβαίνουν στην Πατρίδα μας, για την Ελλάδα των ονείρων μας, για την δράση μου επί 50 σχεδόν χρόνια, για τους εθνικά επικίνδυνους που ξεπουλάνε τον Ελληνισμό, για την δοξασμένη μας Ιστορία και τις μεγάλες μορφές του Γένους και θα προσπαθήσω (όσο αυτό είναι γεγονός), θα προσπαθήσω να αποφύγω όπως ο διάβολος το λιβάνι τις αναφορές μου στην θλιβερή πολιτική καθημερινότητα των κακομοίρηδων, οι οποίοι είναι δυστυχώς η πολιτική εξουσία αυτής της χώρας.

Θα σας μιλήσω μέσα από τις σελίδες αυτές για γεγονότα ίσως μικρά και ασήμαντα από την δεκαετία του 1970 μέχρι σήμερα, αλλά θα σας μιλήσω “ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ” και όχι από την μεριά της προπαγάνδας της γενιάς του Πολυτεχνείου, δηλαδή των ορφανών του Μαρξ και των φιλελεύθερων συνοδοιπόρων τους της Ν.Δ. που παρέδωσαν την χώρα στην κυριαρχία της Αριστεράς Ιδεολογικά και πολιτικά με πλήρη ισχύ σε ΜΜΕ, σχολεία και Πανεπιστήμια.

Παραθέτοντας στοιχεία θα επιχειρήσω να παρουσιάσω τον κατήφορο και την παρακμή ενός ολόκληρου λαού σε λιγότερο διάστημα από όσο κρατούν δύο γενιές. Και την αμορφωσιά που κατ’ ουσίαν επιβλήθηκε από το ίδιο το αντεθνικό κράτος της μεταπολιτεύσεως. Ακόμη θα παρεμβάλω στοιχεία αυτής της ίδιας της ζωής μου γιατί όλα τελικά είναι αποτέλεσμα της οπτικής καθενός μας και όχι “αντικειμενικά”, που σημαίνει ψέματα και προπαγάνδα.

Τα περί εκλογών που πλησιάζουν, βουλευτών που σε λίγο καιρό ορκίζονται δεν με απασχολούν. Είχα την ευλογία να μιλήσω με την Ιστορία και δεν θα ασχοληθώ με καρικατούρες και φτηνά αντίγραφα.

Comments Off on Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ: Ημερολόγιο Φυλακών 3. Ο Εθνικισμός εκτός Νόμου – Πριν την Χρυσή Αυγή 1976 – 1980

Filed under ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Comments are closed.