Ο Λαός πεινάει και η… κυβερνώσα αριστερά κάνει πάρτι στην Ελληνοαμερικανική ένωση

hau__article

 

Μια ακόμα απόδειξη, ότι η ολιγαρχία των πολιτικάντηδων δεν έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται στην κοινωνία, είναι και το κοσμικό… πάρτι που διοργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου στην Ελληνοαμερικανική Ένωση (και μετά παρεξηγούνται που τους λέμε… αμερικανοκομμουνιστές), που βρίσκεται στην οδό Μασσαλίας, ο εκπρόσωπος τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος (αυτός που από το βράδυ των εκλογών και πέρα, όταν βρίσκεται σε τηλεοπτικό παράθυρο και ακούει περί Χρυσής Αυγής βρίζει και τσιρίζει σαν υστερικός…). Και μια επιπλέον απόδειξη, είναι το γεγονός ότι «έδωσαν» την είδηση στα ΜΜΕ. Προφανώς, νομίζοντας ότι ο κόσμος θα τους πει… μπράβο.

Όπως μαθαίνουμε από τις (σκόπιμες) «διαρροές», στο πάρτι, στο οποίο υπήρχε ζωντανή μουσική, κι αφού οι… εκλεκτοί καλεσμένοι ντερλίκωσαν για τα καλά κι ήπιαν και τις σαμπάνιες τους, μερακλώθηκε η Άννα Διαμαντοπούλου (γνωστή και ως Hanna Bildenberg) κι έριξε μερικές ζεϊμπέκικες στροφές για να θυμηθεί τα περασμένα… σοσιαλιστικά μεγαλεία. Τις δικές του στροφές, έριξε και ο Φώτης Κουβέλης, για να μπει κι αυτός στο πνεύμα του Pasokus way of life.

Το παρόν στην κοσμική εκδήλωση έδωσαν άπαντα τα μέλη της Κ.Ο. της ΔΗΜΑΡ, αλλά και βουλευτές και πρώην υπουργοί του «παλιού καλού» ΠΑΣΟΚ…

Διαβάστε περισσότερα στο ethnikismos.net

Comments Off on Ο Λαός πεινάει και η… κυβερνώσα αριστερά κάνει πάρτι στην Ελληνοαμερικανική ένωση

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.