Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Ευχαριστήριο

Αξιοσέβαστε Αρχηγέ, αξιότιμοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, αγαπητοί συναγωνιστές και συναγωνίστριες, θα ήθελα θερμά να σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια που δώσατε προχθές σε τρόφιμα και είδη ρουχισμού στον Πειραιά. Είμαι πατέρας δύο παιδιών και βρίσκομαι άνεργος μετά από είκοσι χρόνια εργασίας, ενάμιση χρόνο απλήρωτος χωρίς η πολιτεία να είναι σε θέση να με δικαιώσει, η κίνησή σας ήταν σωτηρία σε σχέση με την Εκκλησία που δεν μας δίνει τίποτα γιατί δεν βρισκόμαστε στις λίστες της. Τα παιδιά μου θα φάνε λίγο κρέας τα Χριστούγεννα. Χίλια ευχαριστώ για τον δίκαιο και έντιμο αγώνα σας.

Πειραιάς 23/12/2012
Αριστείδης Μ. 

Είμαι και εγώ μία από τις άνεργες μητέρες 2 παιδιών. Το Σάββατο ήμουν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και πήρα τρόφιμα που προσφέρατε. Τα 1000 ευχαριστώ είναι λίγα και σας εύχομαι ολόψυχα καλές γιορτές και να συνεχίσετε να βοηθάτε τους Έλληνες. Ευχαριστώ πολύ.

Μπέτυ Σ. Ευχές από μια Νικαιώτισσα συναγωνίστρια


Μετά από την συγκλονιστική συγκέντρωση στη Νίκαια που ταρακούνησε πολλές συνειδήσεις και μετά τα τραγελαφικά γεγονότα (βλ.Στρατούλης και BBC) πάντα ψηλά και με την εθνική υπερηφάνεια οδηγό, δεν μένει τίποτε άλλο παρά να ευχηθώ κανείς ‘Ελληνας να μην το βάλει κάτω παρά τις δυσκολίες και την τρομοκρατία που προσπαθούν να μας επιβάλουν οι ανθέλληνες (πολιτικοί, δημοσιογράφοι κλπ.) γιατί τώρα πια έχουμε κάποιους να στηριζόμαστε χωρίς να φοβόμαστε μήπως μας προδώσουν.  Το βίντεο με την παλιά Αθήνα πραγματικά συγκινητικό. Μπράβο στον εμπνευστή της ιδέας και Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους συναγωνιστές.

Κ. 

Η εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» κυκλοφορεί εκτάκτως την Τρίτη!
ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΜΑΣ

Καλά Χριστούγεννα με Υγεία σε όλο το επιτελείο σας.
Θα ήθελα να σας γνωρίσω ακόμα μια ντροπή αυτής της ξεκούραστης κυβέρνησης, οι στρατευμένοι νέοι μας και ειδικά αυτοί που υπηρετούν σε αμφίβια μοίρα είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν για τα διακριτικά που θα ραφθούν στη φόρμα τους καθώς και για αγορά εξοπλισμού. Εάν είναι δυνατόν. Σας το καταγγέλλω και σας ενημερώνω ότι θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να μάθω εάν το γνωρίζει η στρατιωτική ή η πολιτική ηγεσία αυτό που συμβαίνει.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ
ΧΡΗΣΤΟΣ Α.

ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ οι εμπνευστές της συκοφαντικής επίθεσης BBC στην Χρυσή Αυγή

Συγχαρητήρια στον κ. Χρήστο Παππά
Θέλω για μια ακόμη φορά να δώσω συγχαρητήρια σε βουλευτή του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Μετά τα εύσημα που απέδωσα στον κ. Ηλία Κασιδιάρη για την ερώτηση που κατέθεσε σχετικά με την αναγνώριση των Σκοπίων με το όνομα “Μακεδονία” από την Ουγγαρία, αυτή τη φορά θέλω να συγχαρώ τον συναγωνιστή κ. Χρήστο Παππά, που μετά τη συνάντηση του με τον υπουργό Εξωτερικών κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο έθεσε επί τάπητος τα  αυτονόητα, σε ό,τι έχει να κάνει με την εξωτερική πολιτική που πρέπει να ασκήσει η ΕΛΛΑΣ.

Όλοι οι Δεξιοί (Ν.Δ., ΑΝ.ΕΛ., ΛΑ.Ο.Σ.) υποκρίνονται πως πονάνε τα ιερά χώματα της Βορείου Ηπείρου ενώ στην πράξη δεν έχουν κάνει τίποτε για εμάς τους Βορειοηπειρώτες. Από τη στιγμή που ο ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πάτησε το πόδι του στο Κοινοβούλιο, άρχισε να υπάρχει κινητικότητα και ενδιαφέρον για τα τεκταινόμενα στην κατεχόμενη (για εμένα που κατάγομαι από τη Κορυτσά αλλα και για κάθε Έλληνα) ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ. Σίγουρα και παλαιότερα υπήρχε, αλλά τώρα σαν να μπαίνουν στη θέση τους οι κάθε λογής κατεργάρηδες στυλ Μπερίσα και Σπαχίου. Επειδή η φωνή της Χρυσής Αυγής είναι η φωνή μας. Επειδή είναι φωνή ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Γιατί δεν είναι φερέφωνο της Αμερικάνικης, της Βρετανικής ή της Γερμανικής Πρεσβείας, του ΕΛΙΑΜΕΠ και του Soros.

Για άλλη μια φορά θέλω να συγχαρώ τον κ. Χρήστο Παππά και τους υπόλοιπους συναγωνιστές, που επισκέπτονται με τη πρώτη ευκαιρία τα ιερά χώματα της Βορείου Ηπείρου, που μιλάνε με τους Συνέλληνες Βορειοηπειρώτες και βιώνουν από πρώτο χέρι τις πρακτικές Εμβέρ Χότζα που ασκεί του αλβανικό κράτος εν έτει 2012 (ανατέλλει 2013 πια). Αν η Αλβανία θέλει να έχει μέλλον στην Ε.Ε., πρέπει να αναγνωρίσει την ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ που αποτελεί όχι 0,86% και 6%, αλλά 16% του συνολικού πληθυσμού.

Βαστάτε γερά συναγωνιστές!
Αντώνης, Κορωπί 
Μαθητής 3ης Λυκείου

Κερδοσκοπικά παιχνίδια με την επαναγορά των ομολόγων

ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΩ ΣΑΝ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟΤΕΛΩΝΤΑΣ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΕΥΓΕ.

X. M. 

ΠΗΓΗ

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.