Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

xamail__article

 

Πρώτα από πολλά θέλω να συγχαρώ όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής γιατί ό,τι είπατε προεκλογικά το κάνατε πράξη μέσα στο κοινοβούλιο, πράγμα ασυνήθιστο για ένα κόμμα στην Ελλάδα. Επίσης κλείσατε κάποια στόματα (ΜΜΕ, κόμματα) τηρώντας τις προεκλογικές σας δηλώσεις.

Ο σκοπός που σας στέλνω αυτό μήνυμα είναι για την παιδεία που δεν έχουμε στα ελληνικά σχολεία. Δεν γίνεται καθηγητής να μου λέει ότι χωρίς φροντιστήριο δεν μπορώ να γράψω πανελλήνιες εξετάσεις, κατά τη γνώμη μου είναι απαράδεκτο να μας λένε οι καθηγητές τέτοια πράγματα αλλά δεν φταίνε αυτοί, φταίει το σύστημα.

Με εκτίμηση

Ένας 17χρονος υποστηρικτής σας

Απαιτούμε τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για Βενιζέλο, Παπακωνσταντίνου ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Είναι η δεύτερη φορά που σας στέλνω μήνυμα. Την πρώτη φορά απαντήσατε και το χάρηκα πολύ. Σας λένε ρατσιστές όπως τώρα λένε και εμένα επειδή αγαπάμε το λαό μας. Μπράβο σας που δίνετε τρόφιμα μόνο σε Έλληνες. Δεν έχω πολλά χρήματα όμως θα έρθω να δώσω ό,τι έχω γιατί ξέρω πως θα τα δώσετε σε Έλληνες. Είμαι μαζί σας.

Πιστέυω πως οι κομμουνιστές είναι οι χειρότεροι εχθροί του ελληνικού έθνους. Δεν είμαι κακός όμως όταν βλέπω τους φίλους μου να μην έχουν δουλειά και να δουλεύουν οι Πακιστανοί, τρελαίνομαι. Τόσο κακό είναι ν’ αγαπάς τη πατρίδα σου και τους Έλληνες που είναι αδέλφια σου; Δεν νομίζω πως είμαι εγώ ο παράλογος.

Και μπράβο σας που είστε πραγματικοί Ελληνες.

Σωτήρης Τ.

Τελείωσε το κουκούλωμα και αρχίζουν οι διαδικασίες

Όταν το σύστημα μιλά για…”συστημικούς”

Διάβασα τις προάλλες στο περιοδικό BHMAGAZINO (τεύχος 22-23 Δεκεμβρίου 2012), του γνωστού ΔΟΛ, μεταξύ των προσώπων που απασχόλησαν το 2012, αναφορά τόσο προς το πρόσωπο του Γενικού Γραμματέως της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστού Νίκου Μιχαλολιάκου, όσο και προς τον ανώνυμο νέο ψηφοφόρο της Χρυσής Αυγής. Σε αυτή την αναφορά, το περιδικό έκανε λόγο για “τα δύο άκρα του συστήματος”, που κατά τον αρθρογράφο ήταν “απο τη μία πλευρά” αυτοί που ασχολούνταν με το λάιφστάιλ, από την άλλη πλευρά “οι νοσταλγοί της χούντας…κλπ δαιμονίων” εννοώντας τη Χρυσή Αυγή, ως “το άλλο άκρο του συστήματος”. Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι “ξαφνικά νοείται απο τους νέους ως αντισυστημική δύναμη”.

Προφανώς ο αρθρογράφος του ΔΟΛ ζει σε άλλη χώρα,  γιατί εγώ όλα τα χρόνια θυμάμαι ως άκρα του συστήματος, πράγματι απο τη μία πλευρά τους ανθρώπους του λάιφστάιλ και από την άλλη τους “αριστεροεπαναστάτες”, τους “προοδευτικούς”, τους “αναρχοδιανοουμένους” κλπ. Όταν το χαζοκούτι δεν προέβαλε τους ανθρώπους λάιφτστάιλ, προέβαλε τους διαφόρους “αριστεροαντιστασιακούς”, αριστερούς “υπερπαναστάτες” και λοιπούς…”προοδευτικούς” “ανατροπείς” του, να διηγούνται το πόσο “επαναστάτες” είναι και να κάνουν και ιδεολογική κατήχηση. Ας μην κοροϊδεύουν λοιπόν τόσο πολύ τον κόσμο τα ΜΜΕ, γιατί ο κόσμος θυμάται.

Χρήστος, Λάρισα

Λαθρομετανάστες ξυλοκοπούν αστυνομικούς στα Εξάρχεια

ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΕΚΦΟΒΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΙΟΥΝ, ΑΛΛΑ Η ΗΘΙΚΗ, ΨΥΧΙΚΗ, ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ. ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΠΥΚΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΛΙΘΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ. ΝΑ ΑΠΟΔΩΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ; ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΚΟΥΝΗΤΟΥΣ ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ; ΘΑ ΧΑΣΕΙ Η ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΕΛΟΝΙ; ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΓΟΝΙΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.

Δ. Μ. Σ.

πηγή

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.