“Η Χρυσή Αυγή θα βάλει φυλακή τους προδότες”

vqbnphoyto50defdc79c74d__article

 

Λάβρος εμφανίστηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης, κατά την ομιλία του, το βράδυ της Παρασκευής, στα γραφεία της Τ.Ο. Αιγίου, με την άνανδρη επίθεση παρακρατικών  το βράδυ της 28ης Δεκεμβρίου στα γραφεία της Τοπικής Οργανώσεως. Σε υπενθύμιση του περιστατικού 40 θρασύδειλοι παρακρατικοί επιτέθηκαν στα γραφεία την ώρα που βρίσκονταν εκεί 4 Συναγωνιστές, οι οποίοι τελικώς έτρεψαν σε φυγή τους “αντεξουσιαστές”.

Ενώπιον των κατάμεστων από μέλη και φίλους της Χρυσής Αυγής γραφείως της Τοπικής μας Οργανώσεως, ο κ. Αρβανίτης αποκάλεσε “πατενταρισμένους, ασυνείδητους προδότες” τους κυβερνώντες που βρίσκονται στην εξουσία σήμερα αλλά και τα τελευταία χρόνια, χαρακτήρισε τα μεγάλα αθηνοκεντρικά ΜΜΕ  ” δούλους του Σιωνισμού”.

530336_534802956537458_1402699264_n2

 

Όσον αφορά τη διαδικασία της προανακριτικής επιτροπής, εμφανίστηκε αμείλικτος: “Θα είμαστε αμετακίνητοι απέναντι στους επίορκους και προδότες της χώρας. Και δεν θα καλέσουμε μόνο τον κ. Παπακωνσταντίνου αλλά και άλλους, όπως τους κ.κ. Παπανδρέου, Βενιζέλο και άλλους. Η Χρυσή Αυγή θα βάλει φυλακή τους προδότες.“

Τέλος, ο κ. Αρβανίτης κάλεσε σε συστράτευση σε μια γροθιά, όλων των Ελλήνων “με την πεποίθηση πως ακολουθούμε δρόμο θυσίας, για να επανακτηθούν οι χαμένες μας αξίες και αρχές”. Αλλά πρώτα απ’όλα “πρέπει να κλείσουμε τα σύνορά μας, όχι για να απομονωθούμε αλλά για να μην μπαίνουν αυτές οι ορδές των αλλοφύλων ανεξέλεγκτες, ώστε να νοικοκυρέψουμε το σπίτι μας και να αγκαλιάσουμε τη γη μας με στοργή, για να σωθούμε όταν φτάσουμε στο έσχατο σημείο και τον όλεθρο που μας φέρνουν οι προδότες”.

DSCN0880_(1)

Comments Off on “Η Χρυσή Αυγή θα βάλει φυλακή τους προδότες”

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.