Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

xamail__article

 

Όλοι βλέπουν τον αγώνα σας και ας σας θάβουν τα ΜΜΕ για να καλύψουν τις βρωμιές των άλλων! Δώστε τα όλα για την Ελλάδα μας και θα σας στηρίζουμε! Εσείς να λέτε την αλήθεια και να κάνετε το σωστό γιατί ο κόσμος βλέπει. Από αυτή τη χώρα λείπει η ειλικρίνεια. Με αυτά που κάνουν ατιμάζουν όλους τους σπουδαίους ανθρώπους που έζησαν και πάλεψαν για αυτή τη χώρα. Ακούγεστε ως ένα μεγάλο μήνυμα για όλους όσους μας έφτασαν εδώ που είμαστε. Να είστε καλά και να τιμάτε όπως πρέπει την γαλανόλευκη!

Πάνος Γ.

Παρέμβαση βουλευτών Χρυσής Αυγής στα κεντρικά της ΔΕΗ – ΒΙΝΤΕΟ

Καλή χρονιά σε όλους τους Ελληνες! Είμαστε Ελληνες, απόγονοι μεγάλων προσωπικοτήτων και μορφών της παγκόσμιας Ιστορίας, να μην το ξεχνάμε ΠΟΤΕ αυτό. Δεν έχουμε ανάγκη ούτε τους Αμερικανοσιωνιστές Νεοταξίτες φιλελεύθερους, ούτε τους σπουδαγμένους στο Χάρβαρντ και στο Γέιλ, ούτε τα κουλτουριάρικα ορφανά του Μαρξ και του Μάο και όλους τους λάτρεις της διεθνιστικής Σοβιετίας! Έχουμε Σωκράτη, Πλάτωνα και Αριστοτέλη, έχουμε Λεωνίδα, έχουμε Μέγα Αλέξανδρο, έχουμε την 1000χρονη Βυζαντινή μας Αυτοκρατορία, έχουμε τον Κολοκοτρώνη, τον Καραϊσκάκη και τον Μακρυγιάννη. Ζήτω η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

Κ. Λ.

Οι νεο-οθωμανοί απειλούν, το ΥΠΕΞ σιωπά

Σας ευχόμεθα ολόψυχα καλή χρονιά με υγεία και δύναμη για τον μεγάλο αγώνα που διεξάγετε για την σωτηρία της πατρίδος. Είθε το 2013 να είναι ένα έτος ευτυχές για την Ελλάδα μας μετά από τις δοκιμασίες πολλών ετών. Πάντα κοντά σας στον δίκαιο αγώνα της Χρυσής Αυγής για μια περήφανη πατρίδα.

Με εκτίμηση και αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Σοφία και Νίκος Δ., Δικηγόροι Αθηνών

Το φρούριο της Χρυσής Αυγής – Ρεπορτάζ για τα νέα Γραφεία Κεντρικής Διοίκησης

Βγαίνοντας σήμερα από ένα εργοτάξιο, τρακάρω δύο νεαρά άτομα (άντρας – γυναίκα) οι οποίοι κρατούσαν από ένα μάτσο κάρτες στα χέρια τους. Προτού προλάβω να καταλάβω για τι επρόκειτο, η νεαρά προβάλλει τις κάρτες τις και μου λέει: «Μία ενίσχυση για το ΚΚΕ;»

Αυτό είναι! Αφού φάγανε-φάγανε-φάγανε (που ακούγεται σε παλια ελληνική ταινία), αφού τους φλομώσανε στο ψέμα και την υποκρισία, αφού τους πετάξανε στο δρόμο χωρίς δουλειά, ζητούν ελεημοσύνη! Δυστυχώς για το κόμμα, δεν είναι και πολλοί οι εναπομείναντες ελεήμονες, οπότε και δεν του απομένει πολυ χρόνος ζωής. Αιωνία σου η μνήμη ΚΚΕ!

Λ. Χ., Ελεύθερος Επαγγελματίας

ΠΗΓΗ

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.