N.Γ. Μιχαλολιάκος – Ιούνιος 2010: «Η εθνική υποταγή είναι εδώ! Άρθρο 28… ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

IRX_0140

Εκφρασμένη δημόσια με δηλώσεις αρμοδίων υπουργών, επερωτήσεις βουλευτών και ολόκληρες συζητήσεις μέσα στο κοινοβούλιο, η πολεμική του συστήματος κατά της Χρυσής Αυγής. Διώξεις κάθε είδους, παράνομες και αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις, αποκλεισμός από τα ΜΜΕ της κατ’ όνομα δημοκρατίας του ψευτορωμαίικου.

Επειδή δε όλα αυτά δεν φτάνουν, όπως αποδείχθηκε στην πράξη, έχουμε και τα πληρωμένα με κάθε είδους ανταλλάγματα συμβόλαια ηθικής και πολιτικής εξοντώσεως του Κινήματός μας και προπαντός των ανθρώπων, οι οποίοι αποτελούν την ψυχή του. Η πολεμική αυτή έχει σαν βάση της αυτό το οποίο με επιμονή ισχυριζόμαστε ότι ο Αγώνας δηλαδή της Χρυσής Αυγής δεν είναι αγώνας πολιτικός με την στενή έννοια του όρου, αγώνας για έναν διαφορετικό τρόπο διαχειρίσεως της δεδομένης δημόσιας διαφθοράς, αλλά ένας Αγώνας αυθεντικά Εθνικός και ειλικρινά Λαϊκός! 

«Όσο χειρότερα πάνε τα πράγματα, τόσο το καλύτερο για μας», είχε πει ο Λένιν παραμονές της Οκτωβριανής επανάστασης. Αυτό το «χειρότερα» στην Ελλάδα ήλθε και όσο ο καιρός περνά θα γίνεται όλο και περισσότερο έντονο. Αυτό όχι με δική μας ευθύνη, αλλά με ευθύνη αυτών που μας εξουσιάζουν και προς επιβεβαίωση των πολιτικών εκτιμήσεων της Χρυσής Αυγής εδώ και πολλά χρόνια. Ο Αγώνας μας όμως είναι Αγώνας για Πατρίδα και Ελευθερία και ως εκ τούτου δεν είναι δυνατόν να μας σταματήσουν ούτε οι επίσημοι λασπολόγοι των φυλλάδων και των καναλιών, ούτε οι ανεπίσημοι των σκοτεινών παρασκηνίων.

 Οι μήνες που πέρασαν ήταν γεμάτοι έντονη αγωνιστική δράση για το Κίνημά μας. Όσο και εάν προσπάθησαν να μας «θάψουν» από την επικαιρότητα οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι, δεν το κατόρθωσαν. Τι κι αν δεν είπαν λέξη για την συγκέντρωση του Ιανουαρίου για τα Ίμια στο κέντρο της Αθήνας; Την είδαν και την συζήτησαν όλοι! Όσο για την συνέχεια; Ενδιαφέρουσα… Δείχνει ακριβώς ότι το αφεντικό όλων αυτών που μας πολεμούν είναι ένα! Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη συγκέντρωση και πορεία μας είχαμε:

Α) έρευνα επίσημη με Εισαγγελέα στα γραφεία μας, γραφεία νομίμου πολιτικού κόμματος, που πρόσφατα μάλιστα είχε λάβει μέρος στις εκλογές. Β) τρομοκρατική, δολοφονική επίθεση σε ώρα κυκλοφορίας κατά των γραφείων μας μέσα στο κέντρο των Αθηνών. Ούτε ένα κανάλι, ούτε μία εφημερίδα δημοσίευσε το δελτίο τύπου που εκδώσαμε ή κάλεσε εκπρόσωπό μας να τοποθετηθεί… Γ) εντολή άνωθεν προς τις αστυνομικές δυνάμεις για άμεσες προσαγωγές-συλλήψεις Χρυσαυγιτών όπου αυτοί εγένοντο αντιληπτοί. Σε μία περίπτωση μάλιστα συνελήφθησαν 30 πατριώτες και εθνικιστές στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, πιστεύοντας ότι είναι Χρυσαυγίτες!

Πως γίνεται τώρα ξαφνικά κράτος και αριστεροί τρομοκράτες να έχουν τον ίδιο στόχο, στην ίδια δεδομένη χρονική περίοδο, αυτό αφήνουμε να το κρίνετε εσείς.

Φυσικά δεν έλλειψε και η συνήθης λάσπη των ψευτοεθνικιστών, που όλο και περισσότερο αποκαλύπτεται ο ρόλος τους. Η απάντησή μας δόθηκε στους δρόμους. Με άλλες πορείες και άλλες εξορμήσεις. Με μία μαζική συγκέντρωση για την εθνικιστική Πρωτομαγιά, με ένα εθνικό προσκλητήριο για την 29η Μαΐου και πορεία προς το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, με την μία και μοναδική μεγάλη συγκέντρωση και πορεία καταδίκης της τρομοκρατίας στον τόπο, όπου δολοφονήθηκαν από τους ασύδοτους μαρξιστές τέσσερεις Ελληνικές Ψυχές.

Η μεγάλη μας όμως δικαίωση εις ό,τι αφορά τους ψευτοεθνικιστές και τους ψευτοπατριώτες, ήταν η καθολική υπερψήφιση από ΟΛΟΥΣ τους βουλευτές του κόμματος του Καρατζαφέρη, της προσφυγής-υποταγής της χώρας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο των παγκόσμιων σιωνιστών τοκογλύφων! Εάν κάποιοι από αυτούς που υποστήριζαν με καλή πίστη τον Καρατζαφέρη είχαν φιλότιμο και Ιδεολογία θα έλεγαν μετά από αυτό ένα μεγάλο συγγνώμη. Όχι όμως δεν είπαν αυτό το συγγνώμη, αλλά εξακολουθούν να βρίσκονται στις στοργικές αγκάλες του, μήπως και γευτούν κάποτε και αυτοί κάποιο ψίχουλο εξουσίας. Όχι πως χρειαζότανε αυτή η ψηφοφορία για να καταλάβουμε τι εστί Καρατζαφέρης και το κόμμα του, αλλά με αυτή την ψηφοφορία τα πράγματα πλέον είναι ξεκάθαρα.

Δεν λείπουν και αυτοί εκ των κατηγόρων του Καρατζαφέρη οι οποίοι ισχυρίζονται ότι η προσφυγή-υποταγή της χώρας μας στην Ε.Ε. και το ΔΝΤ είναι παράνομη και αντισυνταγματική. Κάνουν λάθος! Και για του λόγου το αληθές τους παραθέτουμε τα άρθρα 27 και 28 του Συντάγματος της δημοκρατίας της μεταπολιτεύσεως που στο σημείο αυτό είναι ξεκάθαρο το πόσο σέβονται την εθνική ανεξαρτησία αυτής της χώρας αυτοί που μας κυβερνούν. Διαβάστε τα: 

«ΑΡΘΡΟ 27

1.  Καμία μεταβολή στα όρια της Επικράτειας δεν μπορεί να γίνει χωρίς νόμο, που ψηφίζεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των Βουλευτών.

1.             2.  Χωρίς νόμο, που ψηφίζεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των Βουλευτών, δεν είναι δέκτη στην Ελληνική Επικράτεια ξένη στρατιωτική δύναμη ούτε μπορεί να διαμένει σ’ αυτή η να περάσει μέσα από αυτή.

ΑΡΘΡΟ 28

1.             1.  Οι γενικά παραδεγμένοι κανόνες του διεθνούς δικαίου, καθώς και οι διεθνείς συμβάσεις από την επικύρωσή τους με νόμο και τη θέση τους σε ισχύ σύμφωνα με τους όρους καθεμίας αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του εσωτερικού ελληνικού δικαίου και υπερισχύουν από κάθε άλλη αντίθετη διάταξη νόμου. Η εφαρμογή των κανόνων του διεθνούς δικαίου και των διεθνών συμβάσεων στους αλλοδαπούς τελεί πάντοτε υπό τον όρο της αμοιβαιότητας.

2.             2.  Για να εξυπηρετηθεί σπουδαίο εθνικό συμφέρον και να προαχθεί η συνεργασία με άλλα κράτη μπορεί να αναγνωρισθούν, με συνθήκη ή συμφωνία, σε όργανα διεθνών οργανισμών αρμοδιότητες που προβλέπονται. από το Σύνταγμα. Για την ψήφιση νόμου που κυρώνει αυτή τη συνθήκη ή συμφωνία απαιτείται πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των Βουλευτών.

3.             3.  Η Ελλάδα προβαίνει ελεύθερα, με νόμο που ψηφίζεται από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των Βουλευτών, σε περιορισμούς ως προς την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από σπουδαίο εθνικό συμφέρον, δεν θίγει τα δικαιώματα. του ανθρώπου και τις βάσεις του δημοκρατικού πολιτεύματος και γίνεται με βάση τις αρχές της ισότητας και με τον όρο της αμοιβαιότητας.»

 Δεν χωρεί λοιπόν καμμιά αμφιβολία ότι σύμφωνα με το Σύνταγμα της δημοκρατίας της μεταπολιτεύσεως, η πλειοψηφία των βουλευτών μπορεί να παραχωρήσει και κομμάτι της Ελληνικής Πατρίδας(άρθρο 27) και βεβαίως (άρθρο 28) να εκχωρήσει εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα χάριν διεθνών συμφωνιών… Εάν αυτό δεν το έχουν καταλάβει οι κ.κ. υπέρμαχοι της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, που κατηγορούν εμάς σαν «κακούς φασίστες» δεν φταίμε εμείς.

Μετά ταύτα είναι προφανές ότι ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής είναι κατά δεύτερο λόγο αγώνας πολιτικός και είναι πρώτα απ’ όλα αγώνας για Εθνική ανεξαρτησία. Είναι Αγώνας για Πατρίδα και Ελευθερία!»

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2010

Comments Off on N.Γ. Μιχαλολιάκος – Ιούνιος 2010: «Η εθνική υποταγή είναι εδώ! Άρθρο 28… ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Filed under ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Comments are closed.