Οι τούρκοι αεροπλανοφόρο, ο Πάνος… ρυμουλκά

aeroplanoforo__article

Ο μνημονιακός θίασος ξανακτύπησε όπως ήταν αναμενόμενο, δυστυχώς για ακόμη μια φορά στον ευαίσθητο τομέα των Ενόπλων Δυνάμεων, τις οποίες απαξιώνει όλο και πιο πολύ.  Μόλις πληροφορήθηκε ότι η Τουρκία προσανατολίζεται σε κατασκευή αεροπλανοφόρου η απάντηση ήταν… κεραυνοβόλος και αποτρεπτική, δίνοντας έτσι μία “αποστομωτική” απάντηση στους απέναντι. Προχώρησε στη συγκρότηση επιτροπής της οποίας έργο θα είναι να υλοποιήσει την προμήθεια έξι ρυμουλκών πλοίων δαπάνης 22.000.000  ευρώ. Όχι καλά διαβάσατε! Οι “Άθλιοι” των Αθηνών δεν αγοράσουν ούτε φρεγάτες ούτε κανονιοφόρους, δεν θα ολοκληρώσουν την ναυπήγηση των υποβρυχίων που σαπίζουν στα ναυπηγεία, αλλά θα αγοράσουν ρυμουλκά. Μάλιστα την ίδια έκπληξη ένιωσαν και στα Γενικά Επιτελεία λόγω άγνοιας του θέματος, μιας και η απόφαση πάρθηκε για αυτούς χωρίς αυτούς.

Πρόεδρος της επιτροπής τέθηκε ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης, Πάνος Παναγιωτόπουλος γεγονός πρωτάκουστο και τουλάχιστον περίεργο. Διαβάζοντας τα μέλη της θα περίμενε κανείς να την απαρτίζουν αξιωματικοί με γνώση του αντικειμένου. Την ίδια ώρα όλοι οι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων καταγγέλλουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη μείωση της επιχειρησιακής ετοιμότητας και τον ευτελισμό των αποδοχών τους που έχουν γίνει θυσία στο βωμό των διεθνών τοκογλύφων της τρόικας. 

Η Χρυσή Αυγή παραμένει αμετακίνητη στη θέση της και ζητά, όπως έχει τονίσει επανειλημμένως και ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής να μην υπάρξει ούτε μια σφαίρα λιγότερη για τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

ΠΗΓΗ

Comments Off on Οι τούρκοι αεροπλανοφόρο, ο Πάνος… ρυμουλκά

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.