Καταλήστευση του δημοσίου χρήματος στους ΟΤΑ

katalisteysi

 

Υπό τον έλεγχο του ΣΔΟΕ, βρίσκονται 105 πρώην νομάρχες, περιφερειάρχες, δήμαρχοι και σύμβουλοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Οι έρευνες του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος οδήγησαν σε σοβαρές ενδείξεις περιπτώσεων φοροδιαφυγής. Πλήθος αιρετών προσώπων, φέρεται να είναι κάτοχοι τραπεζικών λογαριασμών με τεράστια ποσά, τα οποία δεν είναι δυνατόν να δικαιολογηθούν από τα δηλωθέντα εισοδήματα. Πρώην δήμαρχος στη Φθιώτιδα, κατέχει λογαριασμό 3 εκατομμυρίων ευρώ, πρώην νομάρχης σε νομό της Πελοποννήσου με λογαριασμό 2,5 εκατ. ευρώ και νομαρχιακός σύμβουλος στη Μακεδονία, με λογαριασμό 2 εκατ. ευρώ!

Υπό έλεγχο βρίσκονται 7 δημοτικές επιχειρήσεις και οργανισμοί για εμπόριο πλαστών και εικονικών τιμολογίων με προμηθευτές, ενώ ερευνάται η εμπλοκή αιρετών και υπαλλήλων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Απευθείας αναθέσεις έργων, υπερτιμολογήσεις, κακή διαχείριση των κοινοτικών κονδυλίων, κάλυψη της φοροδιαφυγής ελεύθερων επαγγελματιών και επιχειρήσεων, είναι μερικά μόνο από όσα διαπιστώθηκαν στις έρευνες. Όργιο σπατάλης και καταλήστευσης των χρημάτων του Ελληνικού Λαού, από τα κομματόσκυλα της μεταπολιτευτικής απάτης, η οποία στοίχισε και στοιχίζει, πάρα πολύ ακριβά στο Έθνος.

Εκείνοι οι οποίοι όχι μόνο επέτρεψαν, αλλά και ενθάρρυναν το πλιάτσικο στα ταμεία του Κράτους, έρχονται σήμερα να παραστήσουν τους έκπληκτους, μπροστά στο μέγεθος της κομπίνας η οποία είχε στηθεί στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Χρήμα με τη σέσουλα λοιπόν, για τα εκλεκτά τέκνα των κομμάτων, τα οποία όπως ήταν φυσικό, δεν αρκέστηκαν στο ρουσφέτι και τις προσλήψεις των ημετέρων. Τι είναι όμως οι οργανισμοί της τοπικής αυτοδιοίκησης, αν όχι μια μικρογραφία της κεντρικής πολιτικής σκηνής, της κλίκας των κομμάτων της διαφθοράς, τα οποία εξουσιάζουν επί τέσσερις σχεδόν δεκαετίες την Πατρίδα μας;Αποδεικνύεται εν τέλει, πως ο κύριος Πάγκαλος, είπε τη μισή αλήθεια: μαζί τα φάγανε, όμως τα έφαγαν οι διεφθαρμένοι των κομμάτων και τα κομματόσκυλά τους, τα οποία αφειδώς διόρισαν στο δημόσιο και στους ΟΤΑ και όχι ο Ελληνικός Λαός!

Όσο ερευνώνται οι δομές και οι λειτουργοί αυτού του σαπισμένου Κράτους, τόσο περισσότερο θα αναδεικνύεται η μπόχα της μεταπολιτευτικής πανούκλας που σκέπασε την Ελλάδα και τόσο επιτακτικότερη θα αναδεικνύεται η ανάγκη της Εθνικιστικής επικράτησης. Ο Ελληνικός Λαός ας ανοίξει τα μάτια του κι ας αποφασίσει την τιμωρία τους: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

ΠΗΓΗ

Comments Off on Καταλήστευση του δημοσίου χρήματος στους ΟΤΑ

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.