Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκης, Κεντρικής Διοίκησης

Αιμοδοσία Κεντρικής Διοικήσεως

IMG_0090

 

Είναι γνωστή η δράση των τοπικών οργανώσεων της Χρυσής Αυγής στον κοινωνικό τομέα και τις κινήσεις για ανακούφιση και στήριξη των συνελλήνων μας. Μία από αυτές τις κινήσεις είναι και η Τράπεζα Αίματος. Σε στήριξη αυτής της τράπεζας Αίματος, αποφασίστηκε και διενεργήθηκε από τους συνεργάτες του Κινήματος στην Κεντρική Διοίκηση και την Βουλή αιμοδοσία.

img_20130112_111738_(fixed)__article

 

Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης – Διανομή ψαριών και άλλων τροφίμων

Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου  2013 πραγματοποιήθηκε ανοιχτή διανομή ψαριών και άλλων τροφίμων από τους συναγωνιστές του Δήμου Θερμαϊκού στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης. Διανεμήθηκαν τρόφιμα και κατά βάση είδη αλιείας σε πάνω από 200 άτομα που συγκεντρώθηκαν και υπομονετικά περίμεναν να εξυπηρετηθούν. Οι συναγωνιστές της περιοχής άρχισαν να υλοποιούν πρόγραμμα ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ και στο μέλλον θα ανακοινώνεται έγκαιρα κάθε νέα δράση.

Ας μιμηθούν και άλλοι πολιτικοί χώροι, κομματικές κινήσεις και δράσεις την πρωτοβουλία αυτή αντί να κάθονται να βρίζουν και να κάνουν ανούσια σεμινάρια για τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η δημοκρατία σήμερα.

Ο μόνος κίνδυνος που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός είναι η ανέχεια και η πείνα. Μήπως μπορείτε στο μέλλον να κάνετε κάτι γι αυτά τα θέματα, που μάλλον μόνον την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ φαίνεται να ενδιαφέρουν;

Οργανωτικές συνδιασκέψεις σε Σοχό και Άγιο Αντώνιο Θεσσαλονίκης

IMG_1424_(fixed)

 

Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013, παρουσία της Νομαρχιακής Διοίκησης Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε στον Σοχό, οργανωτική συνδιάσκεψη πυρήνων των ορεινών χωριών της περιοχής Σοχού-Ασκού. Τα μηνύματα πολύ ενθαρρυντικά αφού συνεχώς αυξάνεται ο αριθμός των συμπατριωτών μας που εντάσσονται και υποστηρίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Δόθηκαν οδηγίες για την περαιτέρω πορεία του Κινήματος στην περιοχή ενώ συζητήθηκαν και προβλήματα που απασχολούν τους τοπικά διαμένοντες κατοίκους.

IMG_1428_(fixed)

 

Την Κυριακή, 13 Ιανουαρίου  2013, πραγματοποιήθηκε οργανωτική συνδιάσκεψη πυρήνων των χωριών του Δήμου Θέρμης, στον Άγιο Αντώνιο Θεσσαλονίκης. Συζητήθηκαν τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους καθώς επίσης και θέματα ασφάλειας, ανεργίας και οικονομίας με συναγωνιστές της Νομαρχιακής Διοίκησης Θεσσαλονίκης. Δόθηκαν οδηγίες για την οργάνωση της περιοχής και την εντατικοποίηση της πολιτικής δράσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Εμείς συνεχίζουμε τον δύσκολο αλλά ωραίο Αγώνα που έχουμε ξεκινήσει γιατί από αυτόν εξαρτάται η σωτηρία και το μέλλον της Πατρίδας μας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΠΑΝΤΟΥ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

Νομαρχιακή Διοίκηση Θεσσαλονίκης
Καζαντζάκη 4, περιοχή Δικαστηρίων, Θεσσαλονίκη
ανοιχτά κάθε Τετάρτη & Παρασκευή, 18:00 – 22:00
τηλ.: 2310-521842 & 6970138893

Comments Off on Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκης, Κεντρικής Διοίκησης

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.