Σχόλιο για την Ερώτηση για το άλυτο μυστήριο με τις 608 350 ουγκιές της κατοχής

Η σχετική ερώτηση τέθηκε στις 17 Ιανουαρίου 2013, από την Συναγωνίστρια Ζαρούλια στους… αρμόδιους υπουργούς εξωτερικών και οικονομικών, προς απάντηση.

goldΕν τω μεταξύ, ενημερωθήκαμε τα κάτωθι:

“Κατά την άποψη μας ο Χρυσός μάλλον δέν επέστρεψε ποτέ πίσω.

Εδόθη ως Εγγύηση εις τους Αγγλους οι οποίοι υπενθυμίζουμε οτι κατέχουν έγγραφο υπογεγεγραμμένο απο τον Καποδίστρια, οτι “η Ελλάδα θα ειναι δορυφόρος της Αγγλίας“. Γι’ αυτό και δέν κρατήσαμε τα εδάφη της Β.Ηπείρου που κατακτήσαμε νομίμως, σύμφωνα με τους πάγιους Νόμους του ΟΗΕ.

Επίσης η Κεντρική Αγγλική Μασονική Στοά έχουσα την διεθνή πρωτοκαθεδρία των στοών δέν αφήνει τις Ελληνικές Στοές να διακηρύσσουν Φιλελληνικά ψηφίσματα. Επίσης γνωρίζουμε οτι ο Χρυσός που φυγαδεύτηκε εις την Γερμανία τα τελευταία ετη μετεφέρθηκε εις τα υπόγεια της Αγγλίας….{ως εγγύηση για τα δάνεια που πήραμε τα τελευταία έτη}. Τούτο επιβεβαιώνει τον άνω συλλογισμό μας διότι εκ των πραγμάτων διαφαίνεται οτι πάντα ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ.

Πληροφορηθήκαμε επίσης οτι απώτερη επιθυμία των πιστωτών μας ειναι η κατάσχεση Ελληνικών Κρατικών περιουσιακών στοιχείων, μεταξυ αυτών και την Τράπεζα της Ελλάδος. Ετσι ακόμη και εαν κάποτε στο μέλλον διεκδικήσουμε το χρυσάφι μας, δέν θα μπορούμε να το πάρουμε…….. αφου η Τράπεζα της Ελλάδος { ως φυσικός αποδέκτης του Χρυσού}….θα ειναι ΚΑΤΕΣΧΗΜΕΝΗ. Γι’αυτό λοιπόν πρέπει να διεκδικήσουμε και το παλαιό κατοχικό χρυσάφι μας,αλλά και το Νεώτερο χρυσάφι μας.

Εν κατακλείδι συνυπογράφουμε το άνω αίτημα και συγχαίρουμε την Βουλευτή κα Ζαρούλια.

Με εξαιρετική τιμή Μαρκαράς Πολύκαρπος Αρχ.Μηχ.Παν.Ρώμης.ΤΕΕ 46487 M.sc.Ενέργεια Περιβάλλον.Παν.Πειραιώς-ΕΜΠ polmarkaras@hotmail.com Παρασχάκης Γεώργιος Δικαστικός Επιμελητής Νομ. Σχετ. http://kyameftopedioareos.blogspot.com http://polmarkarch.wordpress.com”

Comments Off on Σχόλιο για την Ερώτηση για το άλυτο μυστήριο με τις 608 350 ουγκιές της κατοχής

Filed under ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Comments are closed.