Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

xamail__article

Σχετικά με: “Βάλαμε στην θέση του τον λαθρολάγνο Καμίνη”

Eίδα το βίντεο με τον “δήμαρχο” Καμίνη και τους παρατρεχάμενούς του να βρίζουν τον κύριο Βουλδή και να λένε ένα σωρό απίστευτα πράγματα. Ειδικά αυτό που είπε ο “πρόεδρος” του συμβουλίου περί διαφορετικού καθεστώτως απ’ ότι στην Βουλή είναι ανήκουστο και αποτελεί υπέρτατη ύβρι στην Δημοκρατία. Αναρωτιέμαι, πώς είναι δυνατόν, να μιλάμε για “δημοκρατία” όταν ο Δήμαρχος μιάς πόλεως σε ώρα επίσημου Δημοτικού Συμβουλίου και παρουσία τόσων ανθρώπων, ευθέως απευθύνεται (στον ενικό μάλιστα) σε εκλεγμένο αντιπρόσωπο του Αθηναϊκού λαού και του λέει “ναι ρε, εσένα, θα σε βγάλω έξω με το καροτσάκι” (!!!).

Ειλικρινά από πού αντλούν αυτοί οι “άνθρωποι” το θράσος να φέρονται χειρότερα και από τον χειρότερο Δικτάτορα. Να αγιάσει το στόμα του κυρίου Βουλδή που του απάντησε αντρίκια και στα ίσια. Τώρα βέβαια ο “δήμαρχος” Καμίνης ομολογουμένως δυσκολεύεται να εκτιμήσει την έννοια του ανδρισμού, αλλά τουλάχιστον η Χρυσή/Ελληνική Αυγή έκανε –πάλι – το καθήκον της.

Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Δημήτριος Π.

Παγιωμένη τρίτη δύναμη η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε 3 νέες δημοσκοπήσεις

Αγαπητοί φίλοι και αγωνιστές,

Μετά τα τόσα και τόσα που βλέπουμε και ακούμε και τη ζοφερή πραγματικότητα στην οποία έχει περιέλθει η καθημερινότητα τού μέσου Έλληνα, αποφάσισα εδώ και 3 εβδομάδες να κάνω στούς φίλους και γνωστούς αριστερούς, δεξιούς και λοιπούς, το δικό μου γκάλοπ. Η ερώτηση είναι η εξής απλή: Αν γίνονταν αύριο εκλογές, τί θα ψήφιζες;

Κατά συντριπτική πλειοψηφία, η απάντηση είναι: ” Χρυσή Αυγή, χωρίς ούτε κάν συζήτηση για τους άλλους…”

Και αυτό, απο ανθρώπους που παλιά ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ,ΝΔ, αλλά και ΑΝΕΛ και ΚΚΕ…Υπάρχει λοιπόν ακόμη ελπίδα!

Να είσθε καλά να συνεχίσετε τον δύσκολο αγώνα της Εθνικής Αναγέννησης.

Με εκτίμηση και φιλικούς χαιρετισμούς
Αναστάσιος Τ. (απλός υποστηρικτής και φίλος)
Αθήνα

Κορυφώθηκε το συνέδριο παρωδία: Πρόταση Κουράκη να πληρώνουν φόρο μόνο οι χριστιανοί!

Καλημέρα σας,

Κύριοι

Συνεχίστε τον αγώνα σας με τιμιότητα, ειλικρίνεια και αγάπη για την Πατρίδα για ένα καλύτερο αύριο και μια Ελεύθερη Ελλάδα.

Με εκτίμηση
Γιάννης – Βανκούβερ

Ομολογία της μνημονιακής κυβέρνησης: Οι Έλληνες είναι τα πειραματόζωα της Ευρώπης

ΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ, ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΝΑ ΣΑΣ ΣΦΙΞΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

ΤΟ ΕΧΤRA ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΡΑ ΔΕΝ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ “ΜΑΙΜΟΥ” ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ.

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΙΟΥΣΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙ. ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ.

ΠΑΤΡΙΔΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΟΥΣΙ

ΠΗΓΗ

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.