Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΗΡΩΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ!

FOTOIMIA1

Χιλιάδες Εθνικιστές τίμησαν τους ήρωες Αξιωματικούς, που έπεσαν υπέρ πίστεως και Πατρίδος, εκείνη την παγωμένη νυχτιά του Ιανουαρίου του 1996, στις εσχατιές του Ελληνικού Αιγαίου!

Ο παλμός δυνατός, οι καρδιές έτοιμες να σπάσουν από την συγκίνηση, οι ομιλίες η μία καλύτερη από την άλλη, με κορυφαία αυτή του Αρχηγού μας, ο οποίος μίλησε όπως πάντα από την καρδιά του, κάνοντας το πλήθος να κρέμεται από τα χείλη του.

Η πορεία μεγαλειώδης! Περισσότεροι από την περσινή επέτειο κατά πολύ. Οι εχθροί του Έθνους, πάμε στοίχημα, βλέποντας όλες αυτές τις Γαλανόλευκες να κυματίζουν και τον κόσμο παθιασμένο να φωνάζει εθνικιστικά συνθήματα, έβγαζαν αφρούς, μη μπορώντας να πιστέψουν αυτό που έρχεται… Ένα τσουνάμι ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ, που θα εξαφανίσει κάθε ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ. Όπως τόνισε ο Αρχηγός μας στην ομιλία του, όποιος δεν έχει βλάψει το Έθνος μπορεί να κοιμάται ήσυχος, όποιος όμως το πρόδωσε να αγρυπνάει…

FOTOIMIAΤα διεφθαρμένα μέσα μαζικής εξαπατήσεως σιωπούν ή ακόμη χειρότερα λένε ψέματα, εκ τους ασφαλούς, φυσικά γιατί δηλώνουν ό,τι θέλουν, χωρίς να τολμούν να δείξουν ούτε μισή εικόνα από το μεγαλειώδες αυτό γεγονός. Μία πορεία στην οποία δεν κάηκαν μαγαζιά, ούτε αυτοκίνητα, δεν άνοιξε ρουθούνι… και έχουν το θράσος να λένε κρατικοί και παρακρατικοί ότι η Χρυσή Αυγή διασύρει την χώρα στο εξωτερικό!

fotoimia3Βέβαια, η τελετή Τιμής και Μνήμης είχε να κάνει με Έλληνες, που έπεσαν στο καθήκον για την ακεραιότητα της Πατρίδα μας  και όχι για κάποιον “κοινωνικό αγωνιστή”, που έχει ένα φάκελο στην Ασφάλεια μέχρι το ταβάνι για επιθέσεις με ξύλα, ρόπαλα και πέτρες, εναντίον αστυνομικών κυρίως και καταστρέφοντας δημόσια περιουσία, δολοφονώντας ανυποψίαστους συμπατριώτες μας όπως λ.χ. τον ταξιτζή στη Πάρο, τους 4 της Marfin. Δεν είχε να κάνει με διεθνιστές, που είναι πιστοί στον ξένο αφέντη, ούτως ώστε να τους παίζουν τα κανάλια, που έχουν τα ίδια αφεντικά…

IMIAΑυτό που βιώσαμε ήταν μία μυσταγωγία όπως την βιώνουμε χρόνια τώρα στις εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης που διοργανώνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ήταν κάτι το ασύλληπτο για εμάς, που έχουμε ζήσει τόσες και τόσες πορείες.

Ο κόσμος αυτός έχει γίνει ένα πύρινο ποτάμι που θα κάψει κάθε διεθνιστή, προδότη ανθέλληνα που θα σταθεί εμπόδιο στην ευημερία των Ελλήνων και του τόπου!

Ζ.Ε.Β.

Comments Off on Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΗΡΩΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ!

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.