ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ;

Η ΝΔ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

Για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά, θα κινηθούν διαδικασίες για τη δίωξη αστυνομικών που συνέλαβαν ληστοτρομοκράτες!!!

110113162241_1344

Είπε και ελάλησε η κόκκινη ορχήστρα του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και της ΔΗΜΑΡ, ότι έγιναν… βασανιστήρια στους 4 ληστοσυμμορίτες της Κοζάνης και απαίτησε έρευνα εις βάρος αυτών που τους συνέλαβαν, κι έσπευσε αμέσως το ψοφοδεξιό ψευδοκράτος του Αντωνάκη και του… κόντε Δένδια να ικανοποιήσει την απαίτησή τους!

 

Έτσι, για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά, θα κινηθούν διαδικασίες για τη δίωξη αστυνομικών που συνέλαβαν ληστοτρομοκράτες!!!

 

Το πρωί της Δευτέρας, η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε έρευνα για την υπόθεση: «Η προϊσταμένη της εισαγγελίας Παναγιώτα Φάκου παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί αν αληθεύουν οι καταγγελίες από συγγενείς των εμπλεκομένων στην υπόθεση της τρομοκρατίας και της διπλής ληστείας στο Βελβεντό ότι υπέστησαν κακοποίηση και σωματική βλάβη από τους αστυνομικούς. Η εισαγγελία θα μελετήσει καταρχάς τα σχετικά δημοσιεύματα στον Τύπο, αλλά και τις φωτογραφίες από τη σύλληψη μέχρι και τη μεταφορά των κατηγορουμένων στα δικαστήρια».

 

Και δεν είναι μόνο η Εισαγγελία, αλλά και ο εκπρόσωπος της μνημονιακής συγκυβέρνησης καθώς και ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, που αδειάζουν την αστυνομία!

 

Έτσι, ο μεν πρώτος δήλωσε πως: «θα γίνει έρευνα για να διαλευκανθεί πλήρως κάθε καταγγελία. Δεν μπορεί να γίνονται βασανισμοί σε κανέναν. Είμαστε κράτος δικαίου» και με πρωτοφανές θράσος αποκάλεσε τους συλληφθέντες «παραβάτες του κοινού ποινικού δικαίου» (προσέξτε πως τους αποκάλεσε, «παραβάτες», σα να λέμε μια παράβαση της τροχαίας έκαναν τα παιδιά, σιγά το πράμα…) και ζήτησε «να μην δίνουμε ιδεολογικό χρωματισμό στις πράξεις τους». Να αθωώσουμε, λοιπόν, την εγκληματική ιδεολογία τους, εξ’ αιτίας της οποίας οδηγήθηκαν στη ληστεία και την τρομοκρατία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

 

 

Comments Off on ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ;

Filed under ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.