Επιστολή – έκκληση στην Μέρκελ για να πατάξει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

e383e18acfffebb75d4811c2d4bd2fb5__article

Το όνομα του Μπέντζαμιν Αμπτάν. Ιδιότητα του, πρόεδρος του «Ευρωπαϊκού Αντιρατσιστικού Κινήματος» (EGAM). Τον γνωρίσαμε πρώτη φορά πριν από λίγο καιρό, όταν έδινε εντολή στον Σαμαρά να αποβάλλει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από την Ελληνική αντιπροσωπεία στο Συμβούλιο της Ευρώπης, αλλά και όταν μαζί με μερικές εκατοντάδες ομοίους του – κυρίως πακιστανούς και πασόκους –  διαδήλωναν στην Αθήνα ζητώντας την νομική απαγόρευση του Κινήματος μας. Ο θλιβερός αυτός τύπος επανήλθε πρόσφατα με μια επιστολή, την οποία παρουσιάζουν σήμερα «Τα Νέα». Με μια πολύ χαμηλού επιπέδου «επιχειρηματολογία» απευθύνεται στην Καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, ζητώντας της να αναλάβει πρωτοβουλίες  για την αντιμετώπιση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, συνεχίζοντας την αποστολή του Αντώνη Σαμαρά. Γράφει χαρακτηριστικά σε κάποιο σημείο:

«Ειδικότερα, η δημοκρατική επαγρύπνηση της Γερμανίας θα πρέπει να σας ωθήσει στο να απαιτήσετε από τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να τηρήσει τη δέσμευσή του και να απομακρύνει τους νεοναζί από την ελληνική αντιπροσωπεία στο Συμβούλιο της Ευρώπης, μία απαίτηση η οποία είναι δυνατή, νόμιμη και δημοκρατικά απαραίτητη.»

Θαυμάστε  θράσος και αναίδεια από τον μοσχαναθρεμμένο (όπως φαίνεται από την φωτογραφία του) αντιρατσιστή, ο οποίος νομίζει πως μπορεί να κινηθεί ο κόσμος με βάση τα συμφέροντα τόσο τα δικά του όσο και των αφεντικών του. Ποια είναι αυτά; Το παρακάτω απόσπασμα από την επιστολή του, αποκαλύπτει την ταυτότητα τους: «Για να πραγματοποιηθεί το πέρασμα από την ηθική της καταδίκης που διακηρύσσετε, σε μια ηθική της ευθύνης, η Γερμανία, όπως όλες οι χώρες στην ΕΕ, θα πρέπει να επενδύσει στη δημοκρατία και πάνω απ’ όλα στον αγώνα ενάντια στον ρατσισμό και στον αντισημιτισμό, αρχές που πρέπει να αποτελούν τον πυρήνα της στάσης της.»

Εμ, βέβαια. Πάνω απ’ όλα ο αγώνας ενάντια στον αντισημιτισμό… Μαντέψτε τι εθνικότητας είναι ο… ευαισθητούλης αυτός κύριος. Αλλά η… ευαισθησία του είναι σαφώς επιλεκτική, γι’ αυτό μην περιμένετε να πει τίποτα το αρνητικό για τα εγκλήματα των σιωνιστών σε βάρος παλαιστινίων γυναικόπαιδων. Όχι, η ρητορική και η θεματολογία του εξαντλείται σε ότι αφορά τα συμφέροντα των σιωνιστών. «Τα δικά μου, δικά μου και τα δικά σου, δικά μου»…

Από κει και πέρα το «νούμερο» αυτό μπορεί να «απαιτεί» από τον Σαμαρά και την Μέρκελ (λες και απευθύνεται στον σκύλο του) ότι θέλει, ας γνωρίζει όμως ότι έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Και μάλιστα παρακαλούμε να πείσει την Μέρκελ να «απαιτήσει από τον Πρωθυπουργό να τηρήσει την δημοκρατική δέσμευση του», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην επιστολή του και συγκεκριμένα στο σημείο όπου καλεί την Μέρκελ να νουθετήσει τον Σαμαρά να λάβει και άλλα μέτρα εναντίον μας. Μια τέτοια πρωτοβουλία, από το πιόνι που λέγεται Σαμαράς και την λαομίσητη Μέρκελ, θα αναδείξουν το μέγεθος της προδοσίας που συντελείται εις βάρος του Ελληνικού Λαού. Παραφράζοντας, λοιπόν, τον Λένιν έχουμε να πούμε ότι τα τσιράκια των σιωνιστών θα μας δώσουν το σχοινί με το οποίο θα τους δέσουμε τα χέρια… Εν αναμονή του προσεχή «εμετού» ευχαριστούμε τον Μπέντζαμιν Αμπτάν για τις φιλότιμες προσπάθειες του να γιγαντώσει κι άλλο το Κίνημα μας. Του το χρωστάμε…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

ΠΗΓΗ

Comments Off on Επιστολή – έκκληση στην Μέρκελ για να πατάξει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.