Η επιλεκτική ευαισθησία του Ρουπακιώτη

roupakiotis_malli__article

Ο Δημαρίτης υπουργός δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης, δήλωσε πριν από λίγες ημέρες τα εξής, αναφερόμενος στην υπόθεση των τεσσάρων συλληφθέντων για την ληστεία στην Κοζάνη: «Ανατρίχιασα και απογοητεύτηκα όταν είδα τις φωτογραφίες των συλληφθέντων για τις ληστείες στην Βόρειο Ελλάδα, οι οποίοι κατηγορούνται για τρομοκρατία».

Αν και ανατριχιάζει εύκολα ο κ. Ρουπακιώτης, εντούτοις είναι φανερό ότι η όποια ευαισθησία του έχει επιλεκτικό χαρακτήρα. Ο τόσο ευαίσθητος για τα ανθρώπινα δικαιώματα κάποιων κακομαθημένων πλουσιόπαιδων των Βορείων Προαστίων, δεν έχει νιώσει την ανάλογη ευαισθησία σ’ άλλες περιπτώσεις.Όταν το κτήνος από το Πακιστάν βίαζε και άφηνε «φυτό» την 15χρονη στην Πάρο δεν ευαισθητοποιήθηκε. Όπως, επίσης, δεν ευαισθητοποιήθηκε όταν από διοικητικά λάθη αφέθηκε ελεύθερος ο αφγανός δολοφόνος του Λαζανά στην Πάτρα. Ή όταν μετά από γκάφα ολκής εξαφανίστηκαν από προσώπου γης οι τρομοκράτες Μαζιώτης και Ρούπα. Όπως, φυσικά, θα μπορούσε να «ανατριχιάσει» και να «ευαισθητοποιηθεί» για τις περισσότερες από 3000 αυτοκτονίες συμπατριωτών μας μετά την επιβολή του μνημονίου, την ανεργία που έχει φτάσει πάνω από 30%, τις εικόνες της ντροπής με εκατοντάδες ανθρώπους να προσπαθούν να αρπάξουν μια τσάντα με πορτοκάλια από τα συσσίτια, τα ληστρικά χαράτσια και τους ανάλογους φόρους που καταργούν, στην πράξη, την έννοια της ατομικής ιδιοκτησίας.

Όλα αυτά, όμως, αποτελούν ενέργειες της τρικομματικής συγκυβέρνησης, υπηρέτη των διεθνών τοκογλύφων, στην οποία συμμετέχει ο εν λόγω κύριος. Η ξαφνική ευαισθησία του κ. Ρουπακιώτη, ίσως, προσπαθεί να δημιουργήσει ένα άλλοθι στην ένοχη συνείδηση του. Γιατί ο κύριος αυτός είναι απόλυτα συνένοχος για την σημερινή τραγική κατάσταση της Χώρας. Επομένως, οι δήθεν «ευαισθησίες» του, όταν δεν είναι «για τα πανηγύρια», απλώς προκαλούν την οργή και την αγανάκτηση.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΠΗΓΗ

Comments Off on Η επιλεκτική ευαισθησία του Ρουπακιώτη

Filed under ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.