Μετά την απόπειρα δολοφονίας ήρθε η ληστεία! Το δράμα του Στρατούλη συγκλονίζει το πανελλήνιο…

stratoulis-molopes

Θύμα πορτοφολά έπεσε ο βουλευτής του Σύριζα Στρατούλης διερχόμενος το Σάββατο από τη Φθιώτιδα. Ας σημειωθεί ότι μεγάλη συμμορία ρομά εξ Αλβανίας, που διαπράττει ανάλογες αγαθοεργίες, δρα στην περιοχή. Ο “σύντροφος” Στρατούλης είχε σταματήσει για καφέ στα Καμένα Βούρλα και σύμφωνα με πληροφορίες οι αχάριστοι αλβανοί ρομά – ενώ γνώριζαν ότι αυτός ο άνθρωπος αγωνίζεται νυχθημερόν για τα δικαιώματά τους – του έκλεψαν το πορτοφόλι.

 

Ο Στρατούλης, καθώς απολάμβανε το καφεδάκι του έβγαλε το παλτό και το ακούμπησε στην πλάτη της καρέκλας. Δυστυχώς όμως όταν αναζήτησε το πορτοφόλι του για να πληρώσει αυτό είχε κάνει φτερά. Ο βουλευτής σηκώθηκε αναστατωμένος και άρχισε να φωνάζει ‘’Στρατούλης με κλέβει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ‘’ και αμέσως έτρεξαν οι θαμώνες της καφετέριας να τον βοηθήσουν.

 

Μέσα στο πορτοφόλι είχε μόνο 500 ευρώ, φυσιολογικό χρηματικό ποσό για τα δεδομένα των Συριζαίων όταν πηγαίνουν για καφέ… την αστυνομική ταυτότητα, την βουλευτική ταυτότητα, κάρτες και άλλα.

 

Τελικά το πρωί της Κυριακής το πορτοφόλι βρέθηκε πεταμένο στη παραλία. Έλειπαν φυσικά τα 500 ευρώ. Ο Στρατούλης πάντως σήμερα το πρωί στην βουλή ήταν με το χαμόγελο έως τα αυτιά σαν να μην συνέβη το παραμικρό. Τι είναι άλλωστε 500 ευρώ μπροστά στα εκατομμύρια που αρπάζει ο Σύριζα εδώ και δεκαετίες από τα κρατικά ταμεία;  

ΠΗΓΗ

 

Comments Off on Μετά την απόπειρα δολοφονίας ήρθε η ληστεία! Το δράμα του Στρατούλη συγκλονίζει το πανελλήνιο…

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.