Οι αξιότιμοι (χαφιέδες της Στάζι) φίλοι του Αλέξη Τσίπρα

tsipras-dielinke__article

Γερμανοί εισαγγελείς προχωρούν στη διεξαγωγή έρευνας για τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του αριστερίστικου κόμματος Die Linke, κόμμα το οποίο βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Die Linke, Gregor Gysi, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως σχετίζεται με την διαβόητη για τις απάνθρωπες μεθόδους της μυστική υπηρεσία της Λαϊκής Δημοκρατίας της ανατολικής Γερμανίας, Στάζι. Ο Gysi, κατηγορείται διότι κατά τα τελευταία έτη του κομμουνιστικού καθεστώτος της ανατολικής Γερμανίας, κατέδιδε όσους πελάτες του υπήρξαν αντίθετοι στο κομμουνιστικό καθεστώς. Κατά την περίοδο εκείνη, ο Gysi εργαζόταν ως δικηγόρος, προσέφερε όμως, όπως φαίνεται, τις υπηρεσίες του και στη Στάζι, καταδίδοντας τους συμπατριώτες του, ελέω των αντικομμουνιστικών τους φρονημάτων!

Γι’ αυτές τις ιδιαίτερες σχέσεις του Σύριζα, με αριστερίστικες γκρούπες καταδοτών, δε θα ακουστεί φυσικά κουβέντα στα ελληνόφωνα καθεστωτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Και πώς να ακουστεί βεβαίως, όταν όλο αυτό το συνονθύλευμα της πολιτικοοικονομικής διαπλοκής εκκίνησε το αντεθνικό της έργο μέσα από τις οργανώσεις της μαρξιστικής αριστεράς. Αποτελεί όμως τραγική ειρωνεία της τύχης, το γεγονός ότι εκείνοι οι οποίοι κατηγορούν τους Έλληνες Εθνικιστές ως «ναζί», είναι συνεργάτες και συνοδοιπόροι των ρουφιάνων της Στάζι, που σκόρπισαν τον τρόμο επί δεκαετίες στους δύσμοιρους Γερμανούς της ανατολικής Γερμανίας, οι οποίοι βίωσαν σε όλο του το βάθος τον «σοβιετικό παράδεισο» της μαρξιστικής ιδεολογίας. Αξίζει τέλος για καθαρά ιστορικούς λόγους να αναφερθεί, πως ο Gregor Gysi είναι ιουδαϊκής καταγωγής και από τους δύο του γονείς. Κανείς λοιπόν δε μπορεί να απορεί για την πολιτική του πορεία. Συριζαίοι, να χαίρεστε τους φίλους σας!

πηγή

Comments Off on Οι αξιότιμοι (χαφιέδες της Στάζι) φίλοι του Αλέξη Τσίπρα

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.