Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

xamail__article__article

Θέλω να δώσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στους 18 άξιους και λεβέντες βουλευτές-Συναγωνιστές του κόμματός μας για την άμεση παρουσία-ομιλία τους στον Πειραιά. Νικόλαε Μιχαλολιάκο, Ελένη Ζαρούλια, Χρήστο Παππά, Ηλία Κασιδιάρη, Ιωάννη Λαγέ, Αρτέμιε Ματθαιόπουλε, Ηλία Παναγιώταρε, Νικόλαε Μίχο, Νικόλαε Κούζηλε, Κωνσταντίνε Μπαρμπαρούση, Παναγιώτη Ηλιόπουλε, Μιχαήλ Αρβανίτη, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλε, Πολύβιε Ζησιμόπουλε, Γεώργιε Γερμενή, Δημήτριε Κουκούτση, Ευστάθιε Μπούκουρα, Αντώνιε Γρέγο, ΕΙΣΤΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΙ, ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ, ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ-ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. Έναν Εθνικιστικό Φάρο έχει η Ελλάδα κι αυτός ακούει στο όνομα ”ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”. Ένα μόνο να θυμάστε, δεν υποχωρούμε με τίποτα, δεν μας πτοούν με τίποτα ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ, ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ

 Χ.Ν.

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο αγωγός TAP, η Δύναμη ΔΕΛΤΑ και η καταστροφική πολιτική Αβραμόπουλου

 

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι, πριν λίγες μέρες έγινε η κλήρωση για τις εργατικές κατοικίες Διαβατών στη Θεσσαλονίκη. Προσωπικά είμαι χαρούμενη καθώς η αδελφή μου πήρε σπίτι, αλλά δεν μπορώ και να χωνέψω το γεγονός ότι τυχεροί ήταν και κάποιοι αλλοδαποί. Τουλάχιστον 10 ξένα ονόματα ακούστηκαν. Είμαι σίγουρη ότι πληρούν τις προϋποθέσεις, καθώς η διαδικασία ήταν πολύ καθαρή, αλλά πραγματικά είναι άδικο. Κάθε φορά που ακουγόταν ξένο όνομα, οι Έλληνες δυσανασχετούσαν. Τώρα γνωρίζω ότι από όλους θα ζητήσουν βεβαιώσεις από τα υποθηκοφυλάκια της περιοχής και καταγωγής τους, ότι δεν έχουν ακίνητη περιουσία. Από τους ξένους πως θα ξέρουν τι έχουν; Όλοι οι Αλβανοί τόσα χρόνια δουλεύουν εδώ και χτίζουν στην Αλβανία. Δεν μπορώ άλλο.!

Φιλικά
Δ. Σ.

 

Τσίπρας – Κουβέλης – Βενιζέλος και όλη η αριστερά στο ίδρυμα Καραμανλή

 

Συγχαρητήρια στα μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που με ρίσκο να συλληφθούν ( αν είναι δυνατόν) από τις Κατοχικές Δυνάμεις κατάφεραν και ανήρτησαν την Γαλανόλευκη σε χώρο της Ελληνικής Επικράτειας. Πιστεύω κάποια στιγμή να ΞΥΠΝΗΣΕΙ ο Κοιμώμενος Ελληνικός λαός και να αντιληφτεί ότι μας κυβερνούν ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ και να πράξει τα Δέοντα… Και όχι όπου όπου στην Ελληνική Επικράτεια, αλλά στα σύνορα.

 

Γ.Δ.

 

Η εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» κυκλοφορεί εκτάκτως την Τρίτη!

 

Πολλοί απορούν γιατί τα κανάλια δεν μας παίζουν. Μα είναι πάρα πολύ απλό. Αν ψάξει κανείς το καθεστώς ιδιοκτησίας των καναλιών και των εφημερίδων θα δει τους ομογάλακτους του καθεστώτος. Αυτούς που τόσα χρόνια «φωτογραφίζονταν» από διατάξεις του  νόμου, προκειμένου να θησαυρίζουν ασύστολα εις βάρος των Ελλήνων. Αυτούς που πέρα από καναλάρχες είναι και εκδότες και μεγαλοεργολάβοι που βγάζουν με χαρά τον υπουργό ανάπτυξης όταν απελευθερώνονται τα κονδύλια για τα μεγάλα οδικά έργα. Πραγματικά, συναγωνιστές, τιμή μας που δεν μας παίζουν αυτά τα λαμόγια. Είναι άλλωστε εχθροί μας, αφού εμείς θα γκρεμίσουμε την δικτατορία των διεφθαρμένων που έχουν βάλει στον σβέρκο του λαού μας τόσα χρόνια.

 

Κ.Α. 

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.