ΤΟ ΒΗΜΑ καρφώνει τους επίορκους του ΠΡΟ-ΠΟ: “Η προσοχή της αστυνομίας στρέφεται στην Χρυσή Αυγή!”

clipboard01__article

Η ναυαρχίδα των μέσων ενημέρωσης του καθεστώτος, το «Βήμα της Κυριακής», αποκάλυψε χθες τα βραχυπρόθεσμα σχέδια του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, όπως αυτά διαμορφώνονται από την ηγεσία του και συγκεκριμένα τον κύριο Δένδια.

Η δημοσίευση, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά παλαιότερων φημών για αλλαγές στο υπουργείο, εις ότι αφορά την αντιμετώπιση «ακραίων» συμπεριφορών ατόμων, που ανήκουν σε συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους. Κι αν για το υπουργείο και τον πολιτικό αυτού προϊστάμενο, οι έκνομες ενέργειες των συνδικαλιστών και στελεχών των κομμάτων της Αριστεράς, αποτελούν ψιλά γράμματα, η καθ’ όλα νόμιμη πολιτική δράση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, βρίσκεται πάντοτε στο επίκεντρο της προσοχής.

Η εφημερίδα, στηριζόμενη στις διαρροές του υπουργείου, δίνει ένα ξεκάθαρο δείγμα των μελλοντικών κινήσεων του Δένδια: «η προσοχή της Αστυνομίας στρέφεται τον τελευταίο καιρό κυρίως στις δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής και αναμένει να της δοθεί η ευκαιρία για να αποδείξει ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι φήμες για υπόγειες και επιλεκτικές σχέσεις στελεχών του κόμματος με αστυνομικούς».

Με απλά λόγια, ο κύριος Δένδιας δε κάνει κάτι διαφορετικό, παρά να περιμένει την πρώτη ευκαιρία, ώστε να διαψεύσει τα αριστερίστικα παραμύθια της συνεργασίας αστυνομίας και Χρυσής Αυγής. Το οποίο ουσιαστικά σημαίνει την de facto αναγνώριση της μαρξιστικής προπαγάνδας, από την ηγεσία του υπουργείου. Το γεγονός αυτό, έρχεται να ενισχύσει την δημόσια τοποθέτηση του Αρχηγού και στελεχών του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, πως το Καθεστώς των διεφθαρμένων ετοιμάζει προβοκάτσια κατά της Χρυσής Αυγής. Αποδεικνύεται πλέον, μέσα από τις καθεστωτικές διαρροές, πως το ίδιο το υπουργείο, δε θα διστάσει να «θυσιάσει» αστυνομικούς, προκειμένου να αποποιηθεί των κατηγοριών των κομμάτων της ερυθράς πανούκλας, περί ανοχής της «ακροδεξιάς» βίας. Προς αυτή την κατεύθυνση, κινείται και η προ ολίγων ημερών, δημόσια απόδοση συγχαρητηρίων στους αστυνομικούς του Α.Τ. Αναβύσσου, για την πρωτοφανή εισβολή αστυνομικών δυνάμεων στα γραφεία της Τοπικής Οργανώσεως του Κινήματος στην περιοχή και την σύλληψη ενός μέλους της, το οποίο εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερο, μιας και η όλη επιχείρηση υπήρξε ένα ακόμη φιάσκο του Δένδια, με τη στήριξη των φαντασιώσεων ενός μέλους του ΚΚΕ.

Εν τούτοις, γίνεται εύκολα σαφές, πως το Καθεστώς «ψάχνεται» για να δημιουργήσει θέμα, ικανό να πλήξει την δημόσια εικόνα του Κινήματος και κυρίως τη στήριξη που αυτό απολαμβάνει από την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού. Η ανηθικότητα και στυγνότητα της ηγεσίας του, δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολιών: είναι έτοιμοι να στήσουν και την πλέον καταφανή σκευωρία, καθώς διακατέχονται από το σύνδρομο του πανικού.Όμως εμείς, δε θα τους δώσουμε αυτή την ικανοποίηση. Τα μεγαλεπήβολα σχέδια Δένδια θα γκρεμιστούν, μπροστά στη Δύναμη της Αλήθειας και του Δικαίου, που συντροφεύουν τον Αγώνα μας.

ΠΗΓΗ

1 Comment

Filed under ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

One response to “ΤΟ ΒΗΜΑ καρφώνει τους επίορκους του ΠΡΟ-ΠΟ: “Η προσοχή της αστυνομίας στρέφεται στην Χρυσή Αυγή!”