Πρωτοστάτησαν οι πακιστανοί στο συνέδριο του ΠΑκιστανικού ΣΟσιαληστικού Κινήματος

pasok-pakistan__article

Έκπληξη προκάλεσε η ανακοίνωση ότι βρέθηκαν 100.000 Έλληνες να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές του PASOK! Δεν άργησε βέβαια να έρθει και η εξήγηση για τον αυξημένο ομολογουμένως αριθμό, ύστερα από τα εγκλήματα που έχει διαπράξει το κόμμα της μίζας και της αρπαχτής.

Βροχή λοιπόν οι καταγγελίες, για μαζική συμμετοχή ξένων, κατά πάσα πιθανότητα λαθρομεταναστών, που σε μερικές περιπτώσεις δεν γνώριζαν ούτε μια ελληνική λέξη. Έτσι λοιπόν για ακόμη μια φορά όλες οι αποχρώσεις του μαύρου (μπαγκλαντεσιανοί, σομαλοί, πακιστανοί και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις) έσωσαν το αμαρτωλό PASOK και τον αρχηγό του από μεγάλο ρεζίλεμα. Και δεν είναι πρώτη φορά που με την ψήφο των αλλοδαπών, αλλοιώνεται  η λαϊκή βούληση από ένα πολιτικό κατεστημένο, που για να παραμείνει γαντζωμένο στην εξουσία, το 2000 καθώς και το 2009 έφερνε καραβιές αλλοδαπών που τελικά αποφάσισαν και σφράγισαν την μοίρα του Ελληνικού λαού.

Η μόνη λύση για το άρρωστο και διεφθαρμένο σύστημα είναι μία: Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος, ώστε η Ελλάδα να ανήκει πραγματικά  στους Έλληνες!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=d90sdilDcxE]

Καταγγελία αναγνώστη: Πούλμαν με πακιστανούς στις κομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ

Καλησπέρα σας,
Πήρα το θάρρος να σας γράψω γιατί πραγματικά μετά από αυτό που έγινε σήμερα θα ήμουν πολύ δειλός… Εδώ και μέρες ο φίλος μου Νίκος Κ. που δραστηριοποιείται στην νεολαία του ΠΑΣΟΚ μου υποσχέθηκε πως θα μου βρει δουλειά μέσα στο Δήμο Περιστερίου. Μόλις του δήλωσα ενδιαφέρον για την θέση εκείνος μου ζήτησε να πάω σήμερα να τον ψηφίσω στο τοπικό συμβούλιο νεολαίας του δήμου του, αν και κάτοικος άλλου Δ.Δ, εγώ δεν αρνήθηκα. Φυσικά του ζήτησα εγγυήσεις ότι δεν επρόκειτο για κάτι κομματικό παρά μόνο για το τοπικό συμβούλιο. Σήμερα λοιπόν και ενώ πήγα να τον ψηφίσω βρέθηκα μπροστά στο εξής: μία καλοστημένη ιστοριούλα του ΠΑΣΟΚ όπου μπορούσες να εκλέξεις μέλη για την νεολαία του κόμματος και όσοι ήταν άνω των 35 εκλέγονταν για το σώμα… Απ’ ότι κατάλαβα στόχος τους ήταν να κλείσουν μία θέση στο ερχόμενο συνέδριο τους. Φυσικά και το θέμα πήρε εκτάσεις σε προσωπικό επίπεδο αλλά σημασία έχει το τί έγινε και εκεί θέλω να εστιάσετε. Εγώ ψήφισα. Χωρίς ταυτότητα. Με ψεύτικα στοιχεία. Και πήρα δώρο και 20 € για να πληρώσω τα 2€ της συμμετοχής και με τα ρέστα να πιώ έναν καφέ για το κόμμα. Το έκανα. Όπως και οι υπόλοιποι 15 γύρω μου έπραξαν το ίδιο. Ο φίλος μου ο Νίκος κρατούσε έναν πάκο χρήματα στα χέρια “από το κόμμα”, όπως παντού διαλαλούσε και φυσικά όπως και άλλοι όμοιοι του έπρατταν το ίδιο στον περιβάλλοντα χώρο. Πήγαμε και στην Κυψέλη να βοηθήσουμε και ένα φίλο. Εκεί δεν ψήφισα. Παραήταν ξεφτιλισμένα τα πράγματα με έκφυλους γέρους υποστηρικτές να κάνουν σόου απ έξω(!). Γυρνώντας για να πούμε τα τελευταία με τον «φίλο»  μου, είδα ένα πούλμαν να αποβιβάζει 14-17 πακιστανούς που ο καθένας του κρατούσε από μία ταυτότητα σαν να τους τις είχαν μοιράσει μόλις. Η αντίδραση του Νίκου; Γίναμε! Θα βγούμε άνετα. Η συνέχεια εξελίχθηκε σε προσωπικό επίπεδο. Δεν είμαι ρουφιάνος. Απλά πρέπει να μαθευτεί για να καθαρίσει ο τόπος. Και μόνο μέσω εσάς μπορούν να ακουστούν και να διερευνηθούν τέτοια θεματάκια που δημιουργούν κάποιοι για να προπονούν τους αυριανούς πολιτικούς…
Σας ευχαριστώ.

ΠΗΓΗ

Comments Off on Πρωτοστάτησαν οι πακιστανοί στο συνέδριο του ΠΑκιστανικού ΣΟσιαληστικού Κινήματος

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.