Οι χυδαιότητες των ψευτοαριστερών: Ιδού πού γράφουν τον ελληνικό λαό…

kyritsis-giorgos__article

Τον Γιώργο Κυρίτση τον ξέραμε επί χρόνια ως σεναριογράφο. Το τελευταίο χρονικό διάστημα τον μάθαμε και ως πολιτικό και μάλιστα ως εκλεγμένο βουλευτή της ΔΗΜΑΡ στο νομό Τρικάλων. Ως γνωστόν, εκεί στη ΔΗΜΑΡ, υποτίθεται ότι αντιτάσσονται στις κάθε είδους ακρότητες και πρεσβεύουν τον πολιτικό πολιτισμό. Η…  επαλήθευση των παραπάνω έγινε την περασμένη Παρασκευή στα γραφεία της ΔΕΚΑ Τρικάλων, σε συζήτηση που έγινε σχετικά με την αναγκαιότητα του προγράμματος “βοήθεια στο σπίτι”. Όταν αντιπροσωπεία των εργαζομένων εξέφρασε τις αντιρρήσεις της για την κυβερνητική πολιτική στο όλο ζήτημα, ο παρευρισκόμενος στην συζήτηση Γιώργος Κυρίτσης, σε μια επίδειξη “πολιτικού πολιτισμού”, είπε την χαρακτηριστική φράση “θα πάρετε τα … τέτοια μου”, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πόσο σέβεται την διαφορετική  άποψη.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JV6ClVchVzo]

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν ο Κυρίτσης μπέρδεψε την πραγματικότητα με τις τηλεοπτικές σειρές, στις οποίες έγραφε το σενάριο. Έδειξε, όμως, πόσο αντιλαμβάνεται την αγωνία και την απόγνωση εργαζομένων που κινδυνεύουν (και αυτοί) να μείνουν στο δρόμο, χωρίς εργασία. Ο Κυρίτσης πρέπει να είναι πολύ “βαρβάτος ” άνδρας και μάλιστα… γενναιόδωρος για να μοιράζει έτσι απλόχερα, “τα… τέτοια του” στον απλό κόσμο. Φαίνεται ότι ο αέρας της συγκυβέρνησης έχει κάνει πολύ αλαζόνες τους κυρίους της ΔΗΜΑΡ, έτσι ώστε να φέρονται με αυτόν τον χυδαίο τρόπο. Με ανακοίνωση του, μάλιστα, 2 ημέρες αργότερα, ο Κυρίτσης, όχι μόνο δεν ζητά συγγνώμη αλλά αντιθέτως θεωρεί ότι προκλήθηκε με μόνη … αυτοκριτική ότι έχασε την ψυχραιμία του! Αν ο ντούρος αυτός βουλευτής έχει χάσει την ψυχραιμία του, τι να πει τότε ο Ελληνικός Λαός που τραβά τα πάνδεινα από την άθλια πολιτική της μνημονιακής συγκυβέρνησης, την οποία υπηρετεί ο κύριος αυτός. Η θρασύτητα, οι ύβρεις και η παραχάραξη της αλήθειας είναι χαρακτηριστικά της ΔΗΜΑΡ. Όταν ο, μέχρι πρότινος λαλίστατος, εκπρόσωπος τύπου του εν λόγω κόμματος Ανδρέας Παπαδόπουλος παρέδιδε μαθήματα “ήθους” και… ευγενούς πολιτικής άμιλλας αποκαλώντας τους Χρυσαυγίτες, Άνδρες και Γυναίκες, “ανθρωποειδή”, ”αποβράσματα”, ”ντροπή του ανθρωπίνου είδους” κ.λ.π,  δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι το επόμενο στάδιο θα ήταν τα εμετικά σεξουαλικά υπονοούμενα εις βάρος του Ελληνικού Λαού.

Να τα χαίρεσαι  “τα… τέτοια σου” Κυρίτση και ευτυχώς για σένα που οι παρευρισκόμενοι εκεί διατήρησαν την ψυχραιμία τους (σ’ αντίθεση με την δική σου αντίδραση) και δεν σου απάντησαν καταλλήλως για την απρεπή στάση σου. Και να σε χαίρεται και το πολιτικό σύστημα, το οποίο μέσω εσένα δείχνει τι αντίληψη έχει για τον Ελληνικό Λαό…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΠΗΓΗ

Comments Off on Οι χυδαιότητες των ψευτοαριστερών: Ιδού πού γράφουν τον ελληνικό λαό…

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.