Δραστηριότητες Τοπικών: Κοζάνης, Καστοριάς, Εύβοιας – Βοιωτίας

1__article

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013, η Τ.Ο. Καστοριάς του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή πραγματοποίησε την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση Μνήμης και Τιμής για τον Μητροπολίτη Καστοριάς Γερμανού Καραβαγγέλη, μπροστά από το άγαλμα του στην βόρεια παραλία της Καστοριάς.

Παρόντες στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε εν μέσω καταρρακτώδους βροχής, ήταν ο Βουλευτής Σερρών του Κινήματος Ματθαιόπουλος Αρτέμιος, ο Γραμματέας της Π.Δ. Δυτικής Μακεδονίας Τούφας Στέλιος, ο Γραμματέας της Τ.Ο. Κοζάνης Λορίδας Φαίδων και δεκάδες φίλοι του κινήματος μας από την Δυτική Μακεδονία. Εκφωνήθηκαν λόγοι από τον Γραμματέα της Π.Δ. Δυτικής Μακεδονίας, συναγωνιστή Τούφα, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στην ζωή και το έργο του Μητροπολίτη Καστοριάς Γερμανού Καραβαγγέλη, στην συμβολή του στο Μακεδονικό Αγώνα, στο έργο του ως Μητροπολίτου Αμασείας του Πόντου καθώς και στα τελευταία χρόνια της ζωής του, όπου πάμφτωχος και “εξορισμένος” στο εξωτερικό από την Πολιτεία και την Εκκλησία δεν έπαψε να αγωνίζεται υπέρ των δικαίων του Έθνους.

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος,  ο οποίος αναφέρθηκε στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης που η Τ.Ο. Καστοριάς διοργανώνει εδώ και χρόνια, στην αδιαφορία των τοπικών αρχών της Εκκλησίας και  της Πολιτείας να τιμήσουν τον μεγάλο αυτόν ιερωμένο, και στην παρουσία της Χρυσής Αυγής σε παρόμοιες εκδηλώσεις στον τόπο μας. Γεγονός που αποδεικνύει ότι Εμείς δεν ξεχνάμε ποτέ αυτούς, οι οποίοι αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για την Πατρίδα και οφείλουμε να μεταλαμπαδεύσουμε το έργο και τον αγώνα τους και στις επόμενες γενιές. Τέλος, αναφέρθηκε στον αγώνα που κάνει η Χρυσή Αυγή εντός και εκτός Κοινοβουλίου και στον βρώμικο πόλεμο που δέχονται οι Έλληνες Εθνικιστές από το πολιτικό και εκδοτικό κατεστημένο. Η τελετή έληξε με την κατάθεση στεφάνων εκ μέρους της Τ.Ο. Κοζάνης και της Τ.Ο. Καστοριάς, τον Εθνικό μας Ύμνο καθώς και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν στη λιτή εκδήλωση μας μπροστά στο άγαλμα του Μητροπολίτη Γερμανού Καραβαγγέλη και τίμησαν τη μνήμη του, παρά της καταρρακτώδη βροχή και τους υποσχόμαστε ότι του χρόνου θα είμαστε πολλαπλάσιοι διότι όλη η Δυτική Μακεδονία, όλη η Ελλάδα αγκαλιάζει, ενστερνίζεται και πυκνώνει τις γραμμές του Κινήματος μας για Ελευθερία, Εθνική Ανεξαρτησία, Αυτάρκεια, Κοινωνική Δικαιοσύνη, τιμωρία του σάπιου πολιτικού κατεστημένου της μεταπολίτευσης και Εθνική Υπερηφάνεια, αξίες για τις οποίες πολέμησε και αγωνίστηκε ο αείμνηστος Γερμανός Καραβαγγέλης.

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗΣ – ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

Ενημερωτική εκδήλωση στην Νεάπολη Κοζάνης

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013, κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Κοζάνης, με επικεφαλής τον Γραμματέα  Λορίδα Φαίδωνα, παρευρέθηκε σε ενημερωτική εκδήλωση που έλαβε μέρος στη Νεάπολη Κοζάνης. Δεκάδες φίλοι του κινήματος μας γέμισαν το χώρο της εκδήλωσης και ενημερώθηκαν για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του Κινήματος σχετικά με θέματα οικονομίας, λαθρομετανάστευσης, ανεργίας και εθνικής πολιτικής. Στην συνέχεια έγινε συζήτηση με τους κατοίκους της Νεάπολης και των γύρω περιοχών, η οποία περιστράφηκε κυρίως σε θέματα οικονομίας, ανάπτυξης της τοπικής κοινωνίας και του κοινοβουλευτικού έργου της Χρυσής Αυγής στην Δυτική Μακεδονία.

Σύντομα παρόμοιες εκδηλώσεις και συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες πόλεις του νομού Κοζάνης, προκειμένου να έχουμε συνεχή επικοινωνία με τους πολίτες, παράλληλα με την λειτουργία των γραφείων μας στην πόλη της Κοζάνης. Το Λαϊκό Εθνικιστικό κίνημα συνεχίζει την πορεία του σε όλη την Δυτική Μακεδονία μέχρι την τελική Νίκη!

Τ.Ο. Κοζάνης, Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Πλατεία Γιολδάση 2, 1ος όροφος
Κοζάνη – 501 00
Τηλ. επικοινωνίας: 6984 342137

Ενημερωτική δράση στο κέντρο της Χαλκίδας

DSC08312

Εκτεταμένη ενημερωτική δράση στα καταστήματα της Χαλκίδας πραγματοποιήθηκε από την Τοπική Οργάνωση Εύβοιας-Βοιωτίας. Η μεγάλη πλειοψηφία των επιχειρήσεων της πόλης είναι μικρομεσαίες οικογενειακού τύπου και δοκιμάζονται σκληρά από τη μνημονιακή πολιτική των τελευταίων χρόνων.
Όλο και περισσότερα καταστήματα αναγκάζονται να απολύουν υπαλλήλους και στη συνέχεια να βάζουν λουκέτο, με τους ιδιοκτήτες τους να βουλιάζουν στα χρέη και την απόγνωση.

Όσο περισσότερο εξαθλιώνει το ξενόδουλο μεταπολιτευτικό κράτος τους Έλληνες, τόσο λιγότερος χρόνος μένει στο σάπιο του σύστημα πριν την κατάρρευση. Οι Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι εδώ, για να μεταφέρουν στο Γένος μήνυμα αντίστασης, ελπίδας και δύναμης. Ζήτω η Νίκη!

Τ.Ο. Εύβοιας – Βοιωτίας: Επίσκεψη σε πρότυπο βιολογικό αγρόκτημα

DSC08154

Στο αγρόκτημα Σάρλη καλλιεργούνται σύκα, αμπέλια, ελιές, δαμάσκηνα, διάφορα φρούτα, λαχανικά και σιτηρά και διαθέτει πιστοποιημένα εργαστήρια επεξεργασίας, παράγοντας υψηλής ποιότητας παραδοσιακά ελληνικά είδη όπως κρασί, τσίπουρο, λάδι, γλυκά και μαρμελάδες, χυλοπίτες, τραχανά κλπ.

Σε ένα πανέμορφο τοπίο, δίπλα στο ποτάμι, οι εγκαταστάσεις γίνονται με σεβασμό στην παράδοση από φυσικά υλικά, πέτρα και ξύλο, και το νέο πρόγραμμα της αγροτικής εκμετάλλευσης αφορά τον αγροτουρισμό.

Στηρίζουμε τις ελληνικές αγροτικές επιχειρήσεις, προωθούμε την βιολογική καλλιέργεια, προστατεύουμε την παράδοση του λαού μας!

Ιδεολογική ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Εύβοιας – Βοιωτίας

DSC08505

Μέλη και φίλοι της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της Χαλκίδος για την ιδεολογική ομιλία του συναγωνιστή Κ. Αλεξανδράκη. Με το καθεστώς να βρίσκεται σε παροξυσμό και να πολεμά το Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με γελοίες αφορμές και με αμφισβητούμενης νομιμότητας κινήσεις, οι Έλληνες συνεχίζουν να πυκνώνουν εντυπωσιακά τις τάξεις μας.

Αντιλαμβάνονται πως οι Χρυσαυγίτες είμαστε οι μόνοι πραγματικά αντιστεκόμενοι στο ανθελληνικό ντελίριο του συστήματος. Αντιλαμβάνονται ότι ο Εθνικισμός είναι ο μοναδικός εχθρός αυτών που επιδιώκουν την οικονομική και βιολογική εξαφάνιση του λαού μας.

Επίσκεψη του Ν. Μίχου στη Β. Εύβοια

DSC08399

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Ευβοίας, Νικόλαος Μίχος, το Σαββατοκύριακο επισκέφτηκε τη Βόρειο Εύβοια και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους κατοίκους της Ιστιαίας, του Αγίου Γεωργίου, των Γιάλτρων και της Αιδηψού για τα προβλήματα της περιοχής, αλλά και να τους ενημερώσει για την πολιτική επικαιρότητα και τις κινήσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

1 Comment

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

One response to “Δραστηριότητες Τοπικών: Κοζάνης, Καστοριάς, Εύβοιας – Βοιωτίας