Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

xamail__article__article

ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟ ΜΑΓΓΑΛΙ ΠΟΥ ΑΝΑΨΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΟΝΕΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΗΡΘΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝΕ. ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΩΣΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝΕ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΠΟΥ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ. ΠΟΝΕΣΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ. ΝΕΥΡΙΑΣΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΟ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝΕ, ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΟΥΝΕ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.

ΜΕ ΤΙΜΗ, ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ.
ΕΙΡΗΝΗ

Επίσκεψη και ομιλίες βουλευτών Χρυσής Αυγής στην Κρήτη

Αφορμή για να σας γράψω, στάθηκε η πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη της Πέμπτης 28/02 (αν δεν κάνω λάθος). Ο δημοσιογράφος βγήκε στην τηλεόραση με περίλυπο ύφος εκθειάζοντας τις αθλητικές αρετές και επιδόσεις του Παπαγεωργόπουλου, την στιγμή που το άτομο αυτό είχε καταδικαστεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη σε ισόβια(;) επειδή καταχράστηκε δημόσιο χρήμα.
Εμένα προσωπικά αλλά φαντάζομαι και όλους τους ανθρώπους με κοινή λογική, δεν ενδιαφέρουν τα αθλητικά κατορθώματα ενός κλέφτη… Αν εγώ καθυστερήσω το δάνειό μου στην τράπεζα για 2 μήνες και μπω στην φυλακή, δεν νομίζω ότι θα ευαισθητοποιήσουν κανέναν οι επιδόσεις μου στο μπάσκετ, για παράδειγμα, ούτε θα βγει κάποιος στην τηλεόραση να με υποστηρίξει σαν μεγάλη αθλήτρια, σωστά;
Αυτοί οι άνθρωποι όμως έχουν βήμα. Έχουν θέση στην τηλεόραση, μεγάλους μισθούς, ύφος επιστημόνων και το μόνο που κάνουν είναι να θέτουν καθημερινώς σε αμφισβήτηση την οξυδέρκεια και την ευθυκρισία μας. Στην αντίθετη ακριβώς μεριά βρισκόμαστε εμείς….νέες και νέοι (και όχι μόνο, δεν θέλω να το περιορίσω) που από παιδιά ακόμα, δεν θεωρήσαμε ποτέ την 25η Μαρτίου και την 28η Οκτωβρίου σαν ευκαιρία για κοπάνα από το σχολείο… δεν θεωρήσαμε ποτέ φασιστικό (άλλο τραγελαφικό θέμα με την έννοια του όρου – ούτε ένας από αυτούς που κατηγορούν τους υπολοίπους ως φασίστες, δεν έχει ιδέα για την σημασία της λέξεως) το να κρεμάσουμε την γαλανόλευκη στο μπαλκόνι μας ούτε διστάσαμε να συμμετέχουμε στην πορεία της 31ης Ιανουαρίου στην μνήμη των παιδιών που χάθηκαν, μόνο και μόνο επειδή η Χρυσή Αυγή την διοργάνωσε….
Δεν θέλω να επεκταθώ και να κουράσω με το μήκος της επιστολής… Αυτό που εύχομαι και για το οποίο αγωνίζομαι, είναι όλοι οι Έλληνες κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς παρακολουθούν, τι ακούν, με τι ψυχαγωγούνται και τι ακριβώς είναι αυτό
που τους κάνει να προβληματίζονται (αν συμβαίνει ποτέ…..).
Τους χαιρετισμούς μου.

Ε.Μ.

Συνάντηση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής με το συντονιστικό Αποστράτων Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων

Από το 1974 και μετά έχουν μετατρέψει τα σχολεία σε κέντρα αριστερίστικης προπαγάνδας. Μιλάνε οι αριστεριστές για προπαγάνδα την ίδια στιγμή που επί αρκετές δεκαετίες παραμυθιάζουν τα παιδιά μας με τις φιέστες του Πολυτεχνείου. Ήρθε η στιγμή η νεολαία να μάθει την Ιστορική Αλήθεια, θα πρέπει να το συνηθίσουν. Η παντοκρατορία τους, έλαβε τέλος.

Γ. Μ.

Άγριο πέσιμο από λαθρομετανάστες σε συνεργείο του ΑΝΤ1: Τα έσπασαν όλα δε συνελήφθη κανείς – ΒΙΝΤΕΟ

Καλησπέρα, τα θερμά συγχαρητήρια μου για το πρόγραμμα διάπλασης των παιδιών . Το θετικότερο που γίνεται τούτες τις δύσκολες ώρες ανθελληνοποίησης που περνάμε. Είναι πραγματικά άξιες και πατριωτικές κινήσεις αυτές. Στο παρελθόν είχα γράψει για την ανθελληνοποίηση που προσπαθούν να περάσουν στα σχολεία οι διεθνείς τοκογλύφοι και τα τσιράκια τους στη χώρα μας. Σήμερα διάβασα ένα άρθρο σε οικονομική ιστοσελίδα σχετικά με το γένος για την εισαγωγή στον Ελληνικό Στρατό. Γράφει για κάποιον εβραίο που σκοτώθηκε στα βουνά της Ηπείρου το ’40. Ας διαβάσουν για τον εγγονό του όμως που είναι έλληνας πολίτης μεν αλλά πάνω από όλα βάζει τα Ισραηλινά συμφέροντα και το λέει κιόλας. Πραγματικά αισθάνθηκα σιχαμάρα για τα γραφόμενα από τον αρθογράφο αυτό και από σήμερα πλέον είμαι σίγουρος ότι όλοι οι παπαγάλοι τελικά εργάζονται για τον ίδιο σκοπό.
Ποιος είναι αυτός; Διάλυση της Ελληνικής οικογένειας , της Πατρίδας μας , των ηθών μας και των ιδεών μας, την αγάπη προς τη Γαλανόλευκη μας. Προτείνει ειρωνικά στον αρχηγό του Ελληνικού Στρατού πριν εισαχθούν οι υποψήφιοι στις σχολές να κάνουν εξετάσεις DNA.
Ναι φυσικά πρέπει να κάνουν DNA παπαγάλε μου όπως και οι απλοί οπλίτες αυτοί που φέρουν οπλισμό τουλάχιστον πρέπει να είναι μόνο Έλληνες. Και ερωτώ απλά πολύ απλά όταν ο στρατευμένος ή ο Στρατιωτικός του ζητηθεί να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της πατρίδας του τι θα πρέπει να είναι Έλληνας ή αλβανός ή τούρκος ή μήπως πακιστανός; Και ποιανού συμφέροντα θα υπερασπιστεί , της Ελλάδας ή αυτών που τον έστειλαν στην ΕΛΛΑΔΑ , για πες μας παπαγάλε;

ΈΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ , ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.. ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΜΑΣ ΣΧΕΔΙΑ ,ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ , ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ.

Πιστεύω πως ήρθε η ώρα και το ποτήρι της οργής αρχίζει να ξεχειλίζει. Φθάνει πια, δεν βάλαμε μυαλό ακόμη; Ακόμη κοιμόμαστε; Έλληνες δεν χορτάσαμε από εφιάλτες και προδότες; Κλείνοντας θα ήθελα να πω πως είμαιμσίγουρος ότι η Χρυσή Αυγή εκπροσωπεί όλους τους απανταχού Έλληνες και έχει τη δύναμη να μας ενώσει όπως παλιότερα οι πρόγονοί μας έτσι ώστε να κάνουμε ξανά την Πατρίδα μας δυνατή , αυτοδύναμη και αυτάρκη χωρίς την επίβλεψη νταβατζήδων και τοκογλύφων.

Γ. Γ.

Φυλακή και δήμευση περιουσιών για τους καταχραστές δημοσίου χρήματος

Εκτός από τις αυτοκτονίες, τα τρία αδέλφια στην Καβάλα που καήκαν από την σόμπα και οι φοιτητές στην Λάρισα εάν είχαν πετρέλαιο θα ήταν ζωντανοί τώρα. Έχουν εξαναγκάσει τον κόσμο να κάνει αλχημείες για να ζεσταθεί με κίνδυνο της ζωής τους. Και αντί να φέρουν την τιμή του πετρελαίου σε φυσιολογικά επίπεδα κάθονται και βγάζουν έρευνες επιστημονικές για το πόσο κακό προξενούν ντα τζάκια μπας και το γυρίσει ο κόσμος στο πετρέλαιο. Τόσα χρόνια που είχαν όλοι αυτοί τζάκια στα σπίτια τους δεν έτρεχε κάστανο. Τώρα θυμήθηκαν τι κακό κάνουν τα τζάκια… Είναι 100% υπεύθυνοι και για τα αδελφάκια στην Καβάλα και για τους φοιτητές…

Μετά τιμής

Ο.Κ.

ΠΗΓΗ

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.