ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟΥ

Φωνές και ουρλιαχτά στις φυλακές Μαλανδρίνου από την επέμβαση των ΕΚΑΜ, που επιχειρούν να βάλουν τέλος στην ομηρία σωφρονιστικών υπαλλήλων από τον βαρυποινίτη Αλκέτ Ριζάι.

filakesmalandrinou

Επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων στις φυλακές Μαλανδρίνου για να δοθεί τέλος στην ομηρία των σωφρονιστικών υπαλλήλων από τον Αλκέτ Ριζάι

Οι φωνές πιθανότατα προέρχονται από τους 500 κρατούμενους που αντιλήφθηκαν την παρουσία της Αστυνομίας, με τον Αλκέτ Ριζάι να παραμένει ταμπουρωμένος στο διάδρομο του φυλακίου κοντά στην είσοδο μαζί με τους ομήρους.

Μαζί με δύο συνεργούς του και με την απειλή αυτοσχέδιων μαχαιριών ο Αλκέτ Ριζάι ζητεί αυτοκίνητο για να αποδράσει, ενώ ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή του και χειροβομβίδα.

Στο μεταξύ, ελεύθερος είναι σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης ένας από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους που ήταν ανάμεσα στους ομήρους που κρατάει ο βαρυποινίτης Αλκέτ Ριζάι στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν ο όμηρος κατάφερε να ξεφύγει με κάποιο τρόπο από τον Αλκέτ Ριζάι ή αφέθηκε ελεύθερος στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων με τις αρχές.

Από αργά το βράδυ του Σαββάτου ο βαρυποινίτης Αλκέτ Ριζάι που φέρεται να είναι οπλισμένος με χειροβομβίδα, κρατά ομήρους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, ζητώντας να αφεθεί ελεύθερος.

Παραμένει αδιευκρίνιστο πώς ο Αλβανός κακοποιός κατάφερε να αιφνιδιάσει τους φύλακες και με τη βοήθεια συγκρατουμένων του να τους οδηγήσει στο φρουραρχείο, κοντά στην πύλη εξόδου των φυλακών.

ΠΗΓΗ

Comments Off on ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟΥ

Filed under ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Comments are closed.