Τα αλβανικά κοπρόσκυλα υπερήφανα για τον Ριζάι – ΒΙΝΤΕΟ

rizai

“Τον κρατάνε οι Έλληνες… να φτάσει μέχρι το τέλος” ζητάει η μάνα του, αντί να ευχαριστεί το ελλαδιστάν που ταΐζει τσάμπα ένα σωρό κοπρόσκυλα και φονιάδες σαν τον γιο της. Τέτοια φίδια τρέφετε στον κόρφο σας νεοέλληνες. Άμεση απέλαση όλων των κατσαπλιάδων!

Κεντρικό θέμα όλων των ΜΜΕ στην αλβανία ήταν το θρίλερ που εξελίχθηκε στις φυλακές Μαλανδρίνου όπου ο γνωστός αλβανός κακοποιός Αλκέτ Ριζάι κρατούσε όμηρους 5 Έλληνες σωφρονιστικούς υπάλληλους. Η μητέρα του μιλώντας σε αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό δήλωσε πως ο γιος της «κρατείται παράνομα από το ελληνικό κράτος εδώ και 13 χρόνια» γι’ αυτό «καλεί την αλβανική κυβέρνηση να επέμβει», ενώ στέλνει μήνυμα συμπαράστασης στον γιο της εμψυχώνοντάς τον να «φτάσει μέχρι το τέλος» διότι «είναι αθώος».

«Ολόκληρη η Αλβανία είναι περήφανη για σένα» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του Αλκέτ Ριζάι στον τηλεοπτικό σταθμό “News24”.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=3aSWiN7IRcs&feature=player_embedded]

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ta-albanika-koproskula-uperhfana-gia-ton-rizai-binteo#.UUjLkByePRM#ixzz2O1IVsoL3

Comments Off on Τα αλβανικά κοπρόσκυλα υπερήφανα για τον Ριζάι – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Comments are closed.