Ενημερωτική δράση και αλληλεγγύη Ελλήνων στην πόλη της Αλεξάνδρειας Ημαθίας

039

Κλιμάκιο Συναγωνιστών από την Τ.Ο. Ημαθίας και Πέλλας παραβρέθηκε στην πόλη της Αλεξάνδρειας για ενημερωτική δράση. Η ενημερωτική εκστρατεία ξεκίνησε από την λαϊκή αγορά της πόλης, όπου ο κόσμος υποδέχτηκε με θέρμη τους Συναγωνιστές και εξέφρασε τα παράπονα του για τους παράνομους μικροπωλητές που έχουν διεισδύσει στον χώρο με την ανοχή των τοπικών αρχών. Στην συνέχεια το κλιμάκιο επισκέφτηκε τους επαγγελματίες οδηγούς ταξί, όπου και συζητήθηκαν τα προβλήματα του χώρου τους.

Ακολούθησε πορεία στο κέντρο της πόλης και μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό στην κεντρική αγορά. Οι καταστηματάρχες αποδέχτηκαν με χαρά και ενθουσιασμό, και παρόλη την λασπολογία των Μ.Μ.Ε. και των κόκκινων αφεντικών τους, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η μόνη ελπίδα για την απελευθέρωση της Πατρίδας. Στο τέλος, στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων σε άπορες αλλά αξιοπρεπείς οικογένειες της πόλης, οι οποίες έφτασαν σε αυτό το τέλμα εξαιτίας των απόλυτα συνειδητών ανθελληνικών αποφάσεων των προδοτικών κυβερνήσεων.

ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΠΕΛΛΑΣ:
Κεντρική πλατεία
Σάββατο: 18.00-21.00

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhnwn-pellas-hmathias-katerinhs#.UUx3sByePRM#ixzz2OHbf50oh

Comments Off on Ενημερωτική δράση και αλληλεγγύη Ελλήνων στην πόλη της Αλεξάνδρειας Ημαθίας

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.