ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ – ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ… ΑΠΟΔΡΑΣΕΩΝ!

samaras35

Την ίδια ώρα που συνεχίζονται χωρίς αποτέλεσμα οι προσπάθειες εντοπισμού και σύλληψης των ιδιαιτέρως επικίνδυνων Αλβανών δραπετών της μεγάλης απόδρασης των 11 –καταδικασμένων για κλοπές, ληστείες και φόνους-, συναντήθηκαν εχθές οι υπεύθυνοι για αυτό το απίστευτο ρεζιλίκι του κράτους, Αντωνάκης ο πανικόβλητος, Δένδιας ο… φασιστοφάγος και Ρουπακιώτης ο… δημοκράταρος. Μάλιστα, όπως αναφέρει το καθεστωτικό «Βήμα», οι τρεις ανευθυνοϋπεύθυνοι συμφώνησαν ότι «Ούτε στη Λατινική Αμερική δεν συνέβη αυτό»!

Μη νομίζετε, όμως, πως ανέλαβαν τις ευθύνες τους –τουλάχιστον οι δύο καθ’ ύλην αρμόδιοι υπουργοί (των… αποδράσεων), αλλά συμφώνησαν να πράξουν τα κάτωθι:

« Ενισχύεται με βαρύ οπλισμό η εξωτερική φρουρά των φυλακών ενώ εξοπλίζεται και με αλεξίσφαιρα κουβούκλια. Θα υπάρχει συνεχής παρουσία αστυνομικών δυνάμεων με περιπολίες γύρω από τις φυλακές. Θα γίνονται συχνοί έλεγχοι στα κελιά των κρατουμένων παρουσία ΕΚΑΜιτών. Θα υπάρχουν μεταλλικά σχοινιά σε όλους τους εξωτερικούς χώρους των φυλακών. Μετατρέπεται μία φυλακή σε σωφρονιστικό κατάστημα υψίστης ασφαλείας. Δεκτά έγιναν τα αιτήματα του υπουργού Δικαιοσύνης για πρόσληψη 500 σωφρονιστικών υπαλλήλων και για άλλους 200 υπαλλήλους με βάση τον θεσμό της κινητικότητας».

Άραγε, αφού αυτά είναι τα σωστά μέτρα για την αποτροπή παρομοίων ρεζιλεμάτων για το κράτος (το όποιο κράτος υπάρχει σ’ αυτή τη χώρα), ποιος τους εμπόδιζε να τα πράξουν μέχρι τώρα; Και πως μπορούν να παραμένουν στις θέσεις τους, ενώ τα γνώριζαν και δεν τα έπραξαν; Πολλά ζητάμε, ε;

Comments Off on ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ – ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ… ΑΠΟΔΡΑΣΕΩΝ!

Filed under ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Comments are closed.