Τα κοράκια των διεθνών τοκογλύφων κατά του Ελληνισμού

kypros-den_xehno

«Των οικιών ημών εμπιμπραμένων, υμείς άδωμεν»! Με πρόφαση μια θολή και απροσδιόριστη οικονομική κρίση, τα κοράκια του διεθνούς σιωνισμού, έχουν στρέψει και τα δύο κράτη του Ελληνικού Έθνους σε ένα αγώνα καθημερινής επιβίωσης, ενώ από την άλλη οι εξωτερικοί και εσωτερικοί εχθροί τους Γένους, απεργάζονται τα χείριστα σενάρια όσο αφορά τα Εθνικά μας θέματα. Και σίγουρα με όλα αυτά που το τελευταίο καιρό συμβαίνουν με επίκεντρο την Κύπρο μας, και που πλέον είναι ζήτημα χρόνου να εφαρμοστούν και εδώ από τους συμμορίτες- ανδρείκελα των Βρυξελλών και τους ντόπιους υποτακτικούς τους ελάχιστοι πλέον ασχολούνται με το τι συμβαίνει σε γεωπολιτικό επίπεδο στην περιοχή μας.

Έτσι λοιπόν κανείς δεν ανησύχησε για την συγγνώμη των Ισραηλινών προς τους Τούρκους για τα γεγονότα του Μαβί Μαρμαρά κάτι που δικαιώνει πλήρως για ακόμη μια φορά  την Χρυσή Αυγή που μιλούσε για στημένη ένταση μεταξύ των δύο χωρών. Δημιουργείται έτσι μια απομόνωση στον ενεργειακό τομέα της Ελληνικής και Ελληνοκυπριακής πλευράς που σαν στόχο έχει τους υδρογονάνθρακες της Ελλάδος και της Κύπρου.
Είδαμε τον φυλακισμένο ηγέτη των Κούρδων, Οτσαλάν, να ζητά από το στρατό του να σταματήσει τον ένοπλο αγώνα του και να παραδώσει τα όπλα, κλείνοντας ένα σημαντικό μέτωπο και αποδεσμεύοντας έτσι υπολογίσιμες στρατιωτικές δυνάμεις.

Στο Αιγαίο οι Τούρκοι προβαίνουν σε έρευνες, ακόμη και στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα αμφισβητώντας έτσι  κάθε κυριαρχικό μας δικαίωμα, στέλνοντας τα πολεμικά τους πλοία μέχρι το Λαύριο. Στην Θράκη αλωνίζει, ο υπουργός υγείας της Τουρκίας, Μουεζίνογλου, προωθώντας την ίδρυση ανεξαρτήτου κράτους σε προαιώνιο  Ελληνικό έδαφος. Εντός τοιχών το φαύλο και ένοχο πολιτικό κατεστημένο αντί να θορυβηθεί για τα παραπάνω και τους φρενήρεις εξοπλισμούς της Τουρκίας, συνεχίζει τις περικοπές στην άμυνα και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε επιχειρησιακή απαξίωση τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Σε  εμάς όμως τους Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, δεν ταιριάζει ούτε φόβος ούτε μοιρολατρία, γιατί όπως λέει και ο Νίτσε «Όσο σκληρότερα με χτυπάει το σφυρί, τόσο πιο καθάρια αντηχεί ο χαλύβδινος όγκος της θελήσεώς μου». Γιατί για εμάς τους Εθνικιστές η εξέλιξη της ιστορίας δεν ρυθμίζεται από την οικονομία, όπως ισχυρίζονται οι μπολσεβίκοι και οι φιλελεύθεροι αλλά από τον Ηρωισμό. Για εμάς τους Χρυσαυγίτες ο ηρωισμός είναι τρόπος ζωής και για αυτό είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε την μάχη μέχρις της τελικής νίκης για το Έθνος και τη Φυλή, κάνοντας έτσι την Ελλάδα μεγάλη και δυνατή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ta-korakia-twn-diethnwn-tokoglufwn-kata-tou-ellhnismou#.UVYXUxyePRM#ixzz2OyHkBT9q

Comments Off on Τα κοράκια των διεθνών τοκογλύφων κατά του Ελληνισμού

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.