Δολοφονική απόπειρα από παρακρατική ομάδα κατά μέλους της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο

koukouloforoi__article

Επίθεση με μαχαίρια και κατσαβίδια δέχθηκε χθες το απόγευμα μέλος της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο από παρακρατική συμμορία, αποτελούμενη από επτά άτομα. Οι αναρχοαριστεροί είχαν στήσει καρτέρι στο μέλος της Χρυσής Αυγής έξω από το σπίτι του και του επιτέθηκαν. Ο συναγωνιστής βρήκε καταφύγιο σε παρακείμενο κατάστημα και τότε οι παρακρατικοί προκάλεσαν φθορές με αιχμηρά αντικείμενα, τόσο στην είσοδο του καταστήματος, όσο και στο αυτοκίνητο του επαγγελματία, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Αμέσως μετά το επεισόδιο, το μέλος της  Χρυσής Αυγής μετέβη στην Αστυνομία όπου και κατέθεσε μήνυση για το περιστατικό, κατονομάζοντας τους δράστες, οι οποίοι είναι πασίγνωστοι στην τοπική κοινωνία για την παράνομη δράση τους. Ενημερώνουμε προς πάσα κατεύθυνση πως η τρομοκρατία κατά της Χρυσής Αυγής δεν πρόκειται να περάσει και τα σχέδια κράτους και παρακράτους για φίμωση θα πέσουν πάλι στο κενό. Οι δράσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος εντός και εκτός κοινοβουλίου θα συνεχίσουν με ακόμα μεγαλύτερη αγωνιστικότητα μέχρι την τελική νίκη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dolofonikh-apopeira-apo-parakratikh-omada-kata-melous-ths-chrushs-aughs-sto#.UV1pdZOePRM#ixzz2PUjpdurG

Comments Off on Δολοφονική απόπειρα από παρακρατική ομάδα κατά μέλους της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο

Filed under ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.