Η απόλυτη εξαθλίωση – Καταργείται ο κατώτατος μισθός!

pliromi-misthos__article

 

Τέλος στον σταθερό κατώτατο μισθό φέρνει νόμος που σχεδιάζει το Υπουργείο (αντ) Εργασίας, σύμφωνα με τον οποίο ο ελάχιστος μισθός και το ελάχιστο ημερομίσθιο για κάθε εργαζόμενο που δεν καλύπτεται από σύμβαση εργασίας, θα επανακαθορίζεται πλέον κάθε έξι μήνες, ανάλογα με τις συνθήκες και τις διαθέσεις του εργοδότη.

Αυτό υποστηρίζει με δημοσίευμα της, όχι μία αντιπολιτευόμενη εφημερίδα η οποία θα μπορούσε να «φουσκώσει» ίσως μία είδηση, αλλά η «Ημερησία» του Μπόμπολα, δηλαδή του σκληρού πυρήνα του φιλομνημονιακού, συγκυβερνητικού μπλοκ. Όσο περνά ο καιρός οι εντολοδόχοι των διεθνών τοκογλύφων αποκαλύπτουν όλο και περισσότερο τις ανηλεείς διαθέσεις τους. Ενώ αρχικά διαψεύδουν κάθε αντεθνικό και αντιλαϊκό μέτρο, το οποίο σκοπεύουν να πάρουν, στη συνέχεια προχωρούν, δίχως τύψεις, στη νομοθέτηση και στην πρακτική εφαρμογή αυτού του μέτρου. Έτσι, σύμφωνα και με τα όσα γράφει η «Ημερησία», οι εργαζόμενοι είναι έρμαιο πλέον στις «συνθήκες και τις διαθέσεις του εργοδότη».

Οι άνθρωποι της συγκυβέρνησης είναι αδίστακτοι, ανάλγητοι και εξορισμένοι, διά παντός, από οποιαδήποτε εθνική συνείδηση, λαϊκή ευαισθησία και κοινωνική αλληλεγγύη. Έχουν παραχωρήσει στους τροϊκανούς την ανεξαρτησία της Χώρας, έχουν ξεπουλήσει τη δημόσια περιουσία και έχουν «κινεζοποιήσει» τους Έλληνες εργαζόμενους, με νομοθετικά διατάγματα που παραπέμπουν σε γαλέρες. Γι΄ αυτό και επιτίθενται συνεχώς στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ακριβώς γιατί αποτελούμε τον μόνο υπαρκτό κίνδυνο για να πάψει η κλίκα τους να καταδυναστεύει την Πατρίδα και το Λαό!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-apoluth-ejathliwsh-katargeitai-o-katwtatos-misthos#.UWCSD5OePRM#ixzz2Pikru5Fv

Comments Off on Η απόλυτη εξαθλίωση – Καταργείται ο κατώτατος μισθός!

Filed under Οικονομία

Comments are closed.