Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 7 Απριλίου 2013

xamail__article__article (1)

 

Εγώ θα περίμενα μετά την απόφαση του ΣτΕ, που ακύρωσε την ψήφο των λαθροεισβολέων στους οποίους ο Τζέφρυ είχε παραχωρηθεί δικαίωμα ψήφου στις δημοτικές εκλογές, να μάθουμε πόσοι ψήφοι λαθρο είναι άκυροι,  και εν συνεχεία αν μετά την ακύρωση αυτών ο Καμίνης εξακολουθεί να έχει την σχετική πλειοψηφία έναντι του άλλου υποψηφίου. Αν την έχει καλώς και εξακολουθεί να είναι Δήμαρχος αλλά αν δεν έχει την σχετική πλειοψηφία γιατί είναι ακόμη Δήμαρχος; Θα ήθελα να προσθέσω ότι τον Καμίνη δεν τον ανέδειξε ο Τζέφρυ, αν και οι δύο έχουν κοινά χαρακτηριστικά, δηλ. είναι ΕλληνοΑμερικανοί με εβραϊκές ρίζες. Τον Καμίνη τον ανέδειξε ο Σημίτης επίσης εβραϊκής καταγωγής, όταν τον διόρισε στην θέση του Συνηγόρου του Πολίτη. Για την Δημαρχία τον πρότεινε ο ανεκδιήγητος αριστερός Κουβέλης και φυσικά το αίτημα έγινε δεκτό από τον Τζέφρυ.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Α.Ζ.
Αθήνα

1η τελετή μνήμης για τους πεσόντες της δυνάμεως του σταθμού Χωροφυλακής Μαραθώνος

 

Ο Ηλίας ο Κασιδιάρης συμπεριφέρεται όπως κάθε Έλληνας, αν ήταν εκεί μέσα. Οπότε κατά κάποιο τρόπο αντιπροσωπεύει και εκπροσωπεί τεράστιο μέρος της κοινωνίας. Αυτό εκτός του ότι είναι επίσης κατά μία έννοια απολύτως δημοκρατικό, δεν βλέπω γιατί είμαστε ακόμα όμηροι του πολιτικού καθωσπρεπισμού, που τεκμαίρει μεν αισθητική, αλλά υπέκρυπτε επί σειρά ετών χυδαιότητα ΚΑΙ απάτη εις βάρος της ελληνικής κοινωνίας. O χοντρός και γελοίος Βενιζέλος συνεχίζει νταηλίκι με πρόσχημα το πολιτικό απολειφάδι του ΠΑΣΟΚ, που κατέστρεψε αποδεδειγμένα ένα ολόκληρο έθνος, να προκαλεί και να κυκλοφορεί παράτυπα με τεθωρακισμένο αυτοκίνητο 750.000 ευρώ, από τότε που ήταν (ή το ξεχάσατε κι αυτό) Υπουργός Οικονομικών. Κατά τη γνώμη μου λοιπόν τον Ηλία πιο εύκολα θα τον κατηγορούσα για ολιγωρία, αφού ΚΑΙ λίγα είπε, παρά θα τον κατέκρινα αισθητικά…!!! Είναι εύηχο να λέμε ντροπή συνολικά και να συμψηφίζουμε, αλλά αυτό ευνοεί τους πραγματικούς ενόχους, οι οποίοι θα λογοδοτήσουν όπως και να ‘χει στον ελληνικό λαό. Δεν αργεί…

Γ.Τ.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Διανομή τροφίμων και θερμή υποδοχή από εκατοντάδες Έλληνες – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΒΙΝΤΕΟ

 

Καλησπέρα σας!

Με αφορμη του άρθρου “Το ελληνικό κράτος ζητάει ακόμα αλλοδαπούς  εργάτες”(Την ώρα που υπάρχουν 1.500.000 άνεργοι Έλληνες και εκατομμύρια λαθρομετανάστες έχουν εισβάλει στην πατρίδα μας το κράτος ζητάει ακόμα αλλοδαπούς εργάτες. ), συμφωνώ και επαυξάνω με το αποκρουστικό γεγονός που είδα σήμερα πρωί έξω από τα Σπάτα στα γραφεία της olympic air, πρώην ολυμπιακής!  Εκατοντάδες, μαύροι με χαρτιά στα χέρια να περιμένουν έξω από την είσοδο, περιμένοντας κάποιου είδους συνέντευξη για εργασία.  Έτσι εξηγείται η εικόνα που  έχουν οι ξένοι για εμάς. Από αυτές τις εικόνες! Είναι ψέμα πως ο  Έλληνας είναι τεμπέλης, δεν θέλει να πάει να δουλέψει, προτιμά να πεινάσει και να
χάσει όλα του τα δικαιώματα, το σπίτι του, τη χώρα του και τον υποχρεώνουν, αποκλείοντάς τον από δουλειές,  να πάρει φόρα να πηδήξει στο κενό…
Ε, λοιπόν, δεν θα τους περάσει.

Α.Ε.

Έφυγε ο Λουκάς Χρηστίδης, ένας λησμονημένος Ήρωας – ΒΙΝΤΕΟ

Ονομάζομαι Π.Λ. και είμαι Κάτοικος Ηρακλείου Κρήτης. Σας στέλνω  αυτό το απελπισμένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να σας γνωστοποιήσω ότι, σε λίγο καιρό θα μένω στον δρόμο μαζί με την γυναίκα μου και το μωρό παιδί μου.

Είμαι άνεργος, εδώ και πάνω από 8 μήνες και το επίδομα ανεργίας μου έχει τελειώσει, η γυναίκα μου είναι μακροχρόνια άνεργη επίσης και δεν έχει καμίας μορφής εισόδημα εδώ και 2 περίπου χρόνια. Είχαμε την τύχη να αποκτήσουμε ένα παιδί – ένα ακόμη Ελληνόπουλο δλδ που δυστυχώς δεν θα έχει μέλλον, πριν απολυθώ από τον χώρο εργασίας μου. Δέν έχουμε δικιά μας στέγη και είμαστε στο νοίκι.

Ψάχνω εδώ και 8 μήνες να βρω μιας οποιαδήποτε είδους εργασία με οποιοδήποτε ποσό μισθού, αλλά δεν έχω καταφέρει τίποτα. Η απελπισία είναι καθημερινότητα πλέον μέσα στο σπίτι μας, όπου και σε λίγο καιρό δε θα μπορούμε να μισθώνουμε.

Η υπερηφάνεια μου σαν Έλληνας νέος πατέρας έχει συντριβεί στον εφιάλτη του πεζοδρομίου όπου και θα αντικρίζω σε λίγο καιρό. Το μόνο ίσως εισόδημα που θα μπορέσουμε να έχουμε θα είναι από την πώληση οικογενειακών κειμηλίων, άλλα και αυτό θα είναι προσωρινό μέτρο.

Δεν ζητάω κανενός είδους ελεημοσύνη, παρά μόνο να αποδείξω την αξία μου στην οικογένεια μου , ως σωστός Έλληνας πατέρας μέσω της εργασίας μου.

Σας ευχαριστώ, και ελπίζω κάποια μέρα να οι Έλληνες σαν εμένα να έχουν το κεφάλι τους ψηλά όπως το είχαν εδώ και χιλιετίες.
Με σεβασμό,

Π.Λ.

“Το Απόρθητο Οχυρό”: 6 Απριλίου 1941 – Το δεύτερο ΟΧΙ των Ελλήνων

 

Καλησπέρα σας,

Έχουν βαλθεί όλοι να βρίζουν τον Ηλία και να παίρνουν το μέρος του συνεργάτη του Μπατατούδη και συντρόφου του σοσιαλΗστή Άκη. Την ίδια ώρα που ο Ανθόπουλος (πρώην υφυπουργός…παιδείας) συνελήφθη για τοκογλυφία και το πρώην βουλευτής συνελήφθη για μην πληρωμή ΦΠΑ 300 χιλ. Μιλάει το κόμμα που κυβερνάει 30 έτη. Μιλάει για…Δημοκρατία η…Ελληνική Γιακούζα , που χρωστάει στις τράπεζες 150 εκ ευρω και τα πληρώνουμε όλοι μας, που προστατεύει τους παιδεραστές  και τους κλέφτες του Δημοσίου από απόλυση. Ντροπή σας βρωμιάρηδες….

Π.Χ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-7-apriliou-2013#.UWCpu5OePRM#ixzz2PjAiXqSt

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.