Η καταγγελία των εργαζομένων στον ΣΚΑΙ

thumb (3)skai_0

Εμείς, οι δημοσιογράφοι στο Ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, καταγγέλλουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την εκπομπή της Κυριακής (7 Απριλίου 2013) με τίτλο “Ελεύθερος Σκοπευτής” και παρουσιαστή τον Γιώργο Τράγκα, δηλώνοντας στους ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού αλλά και στους τηλεθεατές της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ ότι βρισκόμαστε απέναντι με το περιεχόμενο της συγκεκριμένης εκπομπής.

Οι κραυγές φασισμού, ρατσισμού και μισαλλοδοξίας, οι οποίες με περισσή άνεση εκτοξεύτηκαν από τους 4(!) παράλληλους μονολόγους, αποτέλεσμα των προσκεκλημένων βουλευτών και στελεχών της ναζιστικής οργάνωσης “Χρυσή Αυγή”, συνιστούν από την πλευρά του παρουσιαστή καταπάτηση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας αλλά πολύ περισσότερο θέτουν ζητήματα που αγγίζουν μέχρι τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών.

Η προσπάθεια “δικαιολόγησης” των όσων πρεσβεύει και πράττει η Χρυσή Αυγή αποτελεί την πιο αισχρή και ύπουλη προπαγάνδα, επικίνδυνη για τη νεολαία, τους εργαζόμενους και τη κοινωνία, πόσο μάλλον όταν αυτό συμβαίνει σε μια εκπομπή υψηλής τηλεθέασης.

Το ρατσιστικό δηλητήριο που χύθηκε το βράδυ της Κυριακής από την εκπομπή “Ελεύθερος Σκοπευτής” απέχει έτη φωτός από την δημοσιογραφία που εμείς θέλουμε να υπηρετούμε, πόσο μάλλον στη σημερινή εποχή.”

Τα διάφορα ορφανά του Μαρξ, Τσαουσέσκου και λοιπών “δημοκρατικών” δυνάμεων σκούζουν επειδή ο φασισμός τους δεν περνάει πια! Σκούζουν και μυξοκλαίνε σαν γυναικούλες απατημένες… Σαφώς και είναι απέναντί μας όλοι αυτοί οι κρατικοδίαιτοι, που έριξαν τα ταμεία έξω! Είναι απέναντί μας γιατί τους βγάζουμε τα άπλυτα στη φορά και αυτό είναι κάτι που το… δημοκρατικό τους αίσθημα δεν το ανέχεται… Χάνουν το παιχνίδι, οι μικροί Στάλιν και έχουν πανικοβληθεί!

Έχουν δε το θράσος να αναφέρουν ότι ο Τράγκας “καταπάτησε την δημοσιογραφική δεοντολογία, αλλά και τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών“!!! Έχουμε λυθεί στα γέλια! Αυτοί που δεν τιμούν την επιθυμία πάνω από μισό εκατομμύριο συμπατριωτών μας, οι οποίοι μας ψήφισαν και θα μας ψηφίσουν ακόμη περισσότεροι, τολμούν να παραπονούνται και από πάνω! Αλλά ξέρουμε τι τους πόνεσε περισσότερο. Η τηλεθέαση! Έσπασε κάθε ρεκόρ αυτή η εκπομπή…

Συμφωνούμε μαζί τους ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι “επικίνδυνη για την νεολαία,  τους εργαζόμενους και τη κοινωνία”. Γιατί έφτασε η ώρα ο κάθε ένας από εμάς να αναλάβει έργο, να είναι ενεργός στην κοινωνία και να μη αφήσει αυτούς τους χαχόλους, που τόσα χρόνια λεηλατούν τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού, να συνεχίσουν το καταστρεπτικό τους έργο. Να ξεσκεπάσουμε τα τρωκτικά της Πατρίδας μας! Να τους τιμωρήσουμε παραδειγματικά…

Όσο για “το ρατσιστικό δηλητήριο που χύθηκε το βράδυ της Κυριακής από την εκπομπή “Ελεύθερος Σκοπευτής” απέχει έτη φωτός από την δημοσιογραφία που εμείς θέλουμε να υπηρετούμε, πόσο μάλλον στη σημερινή εποχή.”  τους καταλαβαίνουμε απόλυτα. Θέλουν να χύνουν ανενόχλητοι το δηλητήριό τους κατά κάθε τι Ελληνικό και εις βάρος των Ελλήνων…

Το γνωρίζουν πολύ καλά ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θα τους αφήσει. ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΡΑ.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!

 

Comments Off on Η καταγγελία των εργαζομένων στον ΣΚΑΙ

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.