Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 9 Απριλίου 2013

xamail__article__article (1)

Έχει καταστεί πλέον σαφές, Συναγωνιστές, ότι οι αριστεροί είναι το μακρύ χέρι του συστήματος. Και εξηγούμαι, για να μην παρεξηγούμαι. Ακούσαμε όλο αυτό τον καιρό που η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στην Βουλή όλους τους ταγούς του μνημονίου και του διεθνούς κεφαλαίου να απαιτούν την εξόντωση της Χρυσής Αυγής. Για ποιον να πρωτομιλήσουμε; Για τον Λόντερ; Για τον Σόιμπλε; Για τον εθνικό εργολάβο, διαμέσω του διευθυντή ειδήσεων του; Για την Μέρκελ; Για την ντόπια πλουτοκρατία και νομεκλατούρα; Όλοι οι δυνάστες του Ελληνικού Λαού, εγχώριοι και αλλοδαποί έχουν ταχθεί ανοιχτά εναντίον της Χρυσής Αυγής. Και ποιοι πράττουν το έργο τους, προσπαθώντας να ακυρώσουν το έργο της Χρυσής Αυγής; Μα, φυσικά, οι αριστεροί. Αυτά ως απλοί συνειρμοί για να μην ξεγελιέται κανείς με την αντισυστημικότητα του ΣΥΡΙΖΑ και της λοιπής αριστεράς, αν και δεν θα έπρεπε να μπαίνει εξαρχής η σκέψη. Διεθνισμός και παγκοσμιοποίηση προστάζουν το ίδιο ακριβώς πράγμα, απλά στην περίπτωση του διεθνισμού η κυριαρχία ανήκει στο κόμμα και στην παγκοσμιοποίηση στην πολυεθνική εταιρία. Όμως, πλέον, μετά την πτώση της ΕΣΣΔ οι πιο πολύ «σύντροφοι» από το «κόμμα» έχουν γίνει ολιγάρχες, πλουτοκράτες και μεγαλομέτοχοι των ίδιων εταιριών που σήμερα μας πίνουν το αίμα. Οπότε δεν υπάρχει καμμία απολύτως διαφορά.

Κ.Α.

Χρυσή Αυγή για χαράτσι και συντάξεις – ΒΙΝΤΕΟ

Αρχηγέ μου, Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την ΑΨΟΓΗ παρουσία των συναγωνιστών Παππά, Παναγιώταρου, Κασιδιάρη, Ματθαιόπουλου, στην χθεσινή εκπομπή του Tράγκα. Ειδικά τα συγχαρητήριά μου στον συναγωνιστή Αρτέμη για την νηφαλιότητα του και τις θέσεις του. Επιτέλους κάποιος ΕΛΛΗΝΑΣ εξέφρασε ΔΗΜΟΣΙΑ στην τηλεόραση την θέση των Αρχαίων Σπαρτιατών για την κοινωνία! ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ!

X.K.

Ομιλία Συναγωνιστή Γιάννη Λαγού στην Ζάκυνθο – ΒΙΝΤΕΟ

Γεια σας και συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε! Επιτέλους να μας ξυπνήσει κάποιος από τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι αδελφές που κυβερνάνε μαζί με τους ξεφτίλες εργολάβους καναλάρχες! Συνεχίστε το έργο σας να μαθαίνει ο κόσμος τι γίνεται! Ένα μικρό σχόλιο από έναν απλό ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ: όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος!!! Νομίζω ότι είμαστε στην φάση της ράβδου να τους πάρει και να τους σηκώσει!! Άρα χρειαζόμαστε έναν απλό ηγέτη ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!

Δημήτρης

Περικλής Γιαννόπουλος: Ο Προφήτης του Ελληνικού Εθνικισμού

Για άλλη μία φορά στο ίδιο έργο θεατές, Συναγωνιστές. Δεν πρόλαβε να υπάρξει μία και μόνη εκπομπή που έδειξε βουλευτές της Χρυσής Αυγής και άξαφνα όλοι οι «δημοκράτες» βγάλαν ανακοινώσεις καταδίκης. Μάλλον η δημοκρατία τους επιβάλει να μιλάνε αυτοί μόνο και να λασπολογούν την Χρυσή Αυγή χωρίς αντίλογο. Με αυτή την λογική, Συναγωνιστές, μάλλον δεν θα τους πείραζε αν ένα μελλοντικό αλλιώτικο καθεστώς τους αφαιρούσε το λόγο δια παντώς και τους ξεφτίλιζε συνεχώς. Άλλωστε αυτό δεν καλούν δημοκρατία; Τέτοια «δημοκρατία» ακόμα και ο αγαπημένος τους  Στάλιν θα την λάτρευε… Και έχουν τώρα αυτοί το θράσος να μας αποκαλούν φασίστες; Οι κλέφτες και οι ψεύτες θα μιλήσουν για εμάς;

Α.Λ.

«Με ευρώ ή δραχμή η Ελλάς θα ζήσει!» – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-9-apriliou-2013#.UWQYBJOePRM#ixzz2PyNEk9Ot

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.