ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ! Πυρήνες Ομογενών σε όλο τον κόσμο

x.a._melbourne__article_(1)__article

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, έχει εκατομμύρια υποστηρικτές στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο. Παρά την λασπολογία  και τις τρομοκρατικές ενέργειες που δεχόμαστε, υποστηρικτές και φίλοι του Κινήματος προσέρχονται καθημερινά στις Τοπικές Οργανώσεις και τους Πυρήνες της Χρυσής Αυγής και διαδίδουν τον Ελληνικό Εθνικισμό σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και στην Ομογένεια, με τους πρώτους Πυρήνες στη Νέα Υόρκη (ΗΠΑ), Αυστραλία Μελβούρνη (Αυστραλία) και Μόντρεαλ (Καναδά).

 

Οι Έλληνες όπου γης αρχίζουν να κατανοούν ότι εξαπατήθηκαν από μια ψεύτικη Δημοκρατία που τους εκμεταλλεύτηκε και τώρα τους εξοντώνει για χάρη του διεθνούς κεφαλαίου. Τώρα είναι η ώρα των Ελλήνων Εθνικιστών. Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι να πούμε ένα ηχηρό ΌΧΙ στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας και στην υποδούλωση του Έθνους. Όλοι μαζί για μιαν Ελλάδα που τιμά το παρελθόν και βαδίζει με θάρρος προς το μέλλον.

 

Πυρήνας Αμερικής (Νέας Υόρκης)
Ε-mail: xaameriki@yahoo.com
blog: http://xaameriki.wordpress.com/
τηλέφωνο επικοινωνίας +30 697 328 3559 (Ελλάδα)

 

Πυρήνας Αυστραλίας (Μελβούρνη)
E-mail:xaaustralia@gmail.com
blog:http://xaaustralia.blogspot.gr/
τηλέφωνο επικοινωνίας +30 697 328 3559 (Ελλάδα)

 

Πυρήνας Καναδά (Μόντρεαλ)
E-mail:goldendawnmontreal@gmail.com
blog:http://xamontreal.wordpress.com/
τηλέφωνο επικοινωνίας +30 697 328 3559 (Ελλάδα)

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/chrush-augh-pantou-purhnes-omogenwn-se-olo-ton-kosmo#.UWWgspOePRM#ixzz2Q5B8wHI3

 

 

Comments Off on ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ! Πυρήνες Ομογενών σε όλο τον κόσμο

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.