Sic Semper Tyrannis!

theodoros-pagalos-alexis-tsipras-1024x766__article

Μια πολιτική εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ έγινε η αιτία μιας πρωτοφανούς, αισχρής και αήθους επιθέσεως των συμμοριών οι οποίες συναποτελούν το μεταπολιτευτικό Καθεστώς της εξαθλίωσης του Λαού μας. Μετά από μήνες σκόπιμης και οργανωμένης περιθωριοποίησης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος από την συντριπτική πλειοψηφία των μέσων μαζικής ενημέρωσης, ένας δημοσιογράφος αποφάσισε να άρει αυτό το ιδιότυπο εμπάργκο της Εθνικιστικής φωνής. Γι’ αυτό του το «έγκλημα», συγκέντρωσε τα δηλητηριώδη βέλη τόσο της πολιτικής εξουσίας, η οποία κατέκλεψε το Λαό μας και προδίδει καθημερινά την Πατρίδα μας στους ξένους, όσο και της λεγόμενης «τέταρτης εξουσίας», της κάστας των αργυρώνητων χαφιέδων της στρατευμένης δημοσιογραφίας.

Θίχτηκε το «δημοκρατικό» συναίσθημα των εχθρών του Λαού μας – και όχι του Λαού μας- διότι, λένε, ο παρουσιαστής της εκπομπής προσκάλεσε μόνο στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Ο ίδιος βεβαίως εξομολογήθηκε, πως κάθε φορά κατά την οποία έχει προσκεκλημένο στέλεχος της Χρυσής Αυγής, οι εκπρόσωποι των αστικών και των μαρξιστικών κομμάτων αρνούνται να συμμετάσχουν σε πολιτικό διάλογο. Καμία αναφορά σε αυτό το γεγονός από τις κοινοβουλευτικές συμμορίες, οι οποίες κατέκλεβαν και εξαπατούσαν τον Ελληνικό Λαό επί τέσσερις σχεδόν δεκαετίες.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, οι εκπρόσωποι του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και δη ο συναγωνιστής Κασιδιάρης, περιέγραψε κατά τρόπο γλαφυρό, τους διαλόγους οι οποίοι έλαβαν χώρα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, στην προανακριτική της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ. Καθώς είπε, δεν ήταν οι χαρακτηρισμοί «κλέφτες, χαχόλοι, απατεώνες» για τον Βενιζέλο και τα λοιπά πασοκοειδή, εκείνοι οι οποίοι εξόργισαν το κρατούν σύστημα, αλλά ο προσδιορισμός «χοντρός» προς ένα μάρτυρα-κλειδί της υπόθεσης Λαγκάρντ, ο οποίος εισήλθε στην επιτροπή και συμπεριφερόταν με ύφος χιλίων καρδιναλίων. Σε αυτά τα προκλητικά προνόμια είχε στρογγυλοκαθίσει η συμμορία των πολιτικάντηδων της Μεταπολίτευσης. Κάποτε έσπευδαν να φιμώσουν όσους υπαινίσσονταν οσμές σκανδάλων της πολιτικής εξουσίας, σήμερα όμως που η πραγματικότης αυτή βρίσκεται στα χείλη όλων των Ελλήνων, αρκούνται στην πρότερη βεβαιότητα πως θα αποφύγουν την τιμωρία την οποία ο νόμος ορίζει. Από εκεί πηγάζει το αλαζονικό ύφος του Ευάγγελου Βενιζέλου και του κάθε Βενιζέλου, ο οποίος γαντζώθηκε από τον κρατικό μηχανισμό και του ρουφά το αίμα.

Προς υπεράσπιση του Βενιζέλου και φυσικά ολόκληρου του Καθεστώτος της διαφθοράς, της σήψης και της σαπίλας, προσέτρεξαν τόσο οι κυβερνητικοί συνέταιροι(Νέα Δημοκρατία και ΔΗΜΑΡ), όσο και η αντεθνική Αριστερά. Βλέπετε μπρος στην προοπτική να χτυπηθεί η Χρυσή Αυγή, οι δήθεν πολιτικοί αντίπαλοι λησμονούν μονομιάς τις όποιες πολιτικές και ιδεολογικές τους διαφορές. Πράττουν τούτο προς υπεράσπιση της «δημοκρατίας»; Ποιας δημοκρατίας; Όχι, μη τρέφετε αυταπάτες, ότι κάνουν, το κάνουν μόνο και μόνο για να διαφυλάξουν τα δικά τους οικονομικά συμφέροντα, τα οποία θα περισωθούν μονάχα αν συντηρηθεί το μεταπολιτευτικό Καθεστώς εις το οποίο εισήλθαν ξεβράκωτοι και σήμερα πρωταγωνιστούν σε αυτό πάμπλουτοι. Γιατί ενώθηκαν; Για να συνεχίσουν να δίνουν το χρίσμα της πολιτικής διαδοχής όχι στον απλό κόσμο, αλλά στα μέλη των οικογενειών τους, διαιωνίζοντας το κληρονομικό δικαίωμα το οποίοι και οι ίδιοι απολαμβάνουν.

Από κοντά και ο συρφετός των «αντικειμενικών» δημοσιογράφων της μαρξιστικής σχολής. Εκείνων οι οποίοι αποθέωναν τα «σοσιαλιστικά» καθεστώτα της Ανατολικής Γερμανίας και της Ρουμανίας του Τσαουσέσκου. Μέχρι που εκείνα κατέρρευσαν και γνώρισε ο υπόλοιπος κόσμος τη φρίκη τους. Αλλά δε χρειάζεται να γυρίζουμε τόσα χρόνια πίσω. Θυμηθείτε μόνο τους ύμνους των μαρξιστών διδασκάλων του ψεύδους για τους σοσιαλιστικούς παραδείσους της Βορείου Κορέας, της Κούβας και της Κίνας. Μέχρις ότου ψόφησε ο γενικός γραμματέας του κομμουνιστικού κόμματος Β. Κορέας και ο λαός υποχρεώθηκε να κλαίει για τον ηγέτη του, υπό το φόβο της τιμωρίας που έφτανε μέχρι το θάνατο. Οι δε τυχεροί, οι οποίοι προσποιήθηκαν πως κλαίνε σπαρακτικά, γνώρισαν την γενναιοδωρία του κομμουνισμού, κερδίζοντας ένα ψάρι! Στη Κούβα ο Φιντέλ Κάστρο έφυγε και ποιος τον διαδέχτηκε; Μα ο αδερφός του βεβαίως, ώστε να μη χαθεί η καρέκλα για την οικογένεια του περιούσιου λαού! Στη Κίνα τέλος, εν έτει 2013, η ευημερία και η πρόοδος ανοίγουν νέες προοπτικές για τον λαό: το κομμουνιστικό καθεστώς ως δείγμα καλής θέλησης, εξετάζει το ενδεχόμενο να κλείσουν τα στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας! Ναι, καλά διαβάσατε, αλλά στην Ελλάδα, τα ερυθρά μιάσματα ομιλούν για τα ανθρώπινα δικαιώματα των λαθροεισβολέων, οι οποίοι συντηρούνται με τα χρήματα του Ελληνικού Λαού και του το ξεπληρώνουν κλέβοντας, σκοτώνοντας, βιάζοντας.

Ο εσμός λοιπόν της μαρξιστικής στρατευμένης δημοσιογραφίας, εστράφη κατά του συναδέλφου(αλλά όχι συντρόφου τους κι αυτό είναι εξαιρετικής σημασίας στοιχείο) με πρωτοφανή μανία και λύσσα, όχι επειδή δεν είχε εκπροσώπους άλλων κομμάτων στην εκπομπή του, μη γελιέστε! Άλλωστε ουδείς εκπρόσωπος κόμματος διέψευσε το γεγονός ότι αρνούνται να συμμετάσχουν σε πάνελ όπου παραβρίσκεται στέλεχος της Χρυσής Αυγής. Χτυπούν ανελέητα το συνάδελφό τους διότι τόλμησε να σπάσει το καθεστωτικό εμπάργκο κατά της Χρυσής Αυγής, διότι είχε το θάρρος ή την αφέλεια να σμπαραλιάσει τη συνωμοσία της σιωπής κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Αυτή είναι η «δημοκρατία» την οποία αγωνίζονται με νύχια και δόντια να διαφυλάξουν! Άλλωστε όλα τους τα επιχειρήματα εις βάρος του Κινήματος μας, συνοψίζονται σε μια λέξη που εκστόμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο πάντα δεύτερος πίσω από τον Τζέφρυ, Ευάγγελος Βενιζέλος, προκειμένου να απαντήσει στους χαρακτηρισμούς από τον συναγωνιστή Κασιδιάρη: «φασίστα»!

Πράγματι, τούτη η «δημοκρατία», ου μόνον ανέχεται μα και αποφεύγει συνειδητά να τιμωρήσει τους κλέφτες του Λαού και του εθνικού μας πλούτου, τους απατεώνες και τους μιζαδόρους, τους προδότες και τους υπαλλήλους εξυπηρέτησης ξένων συμφερόντων, όμως σίγουρα, δε δείχνει και δε θα δείξει ποτέ ίχνος ανοχής έναντι του σύγχρονου απόλυτου κακού, των «φασιστών»! Είχαν μάλιστα το θράσος κάποια μαρξιστικά δημοσιογραφικά τσιράκια του καπιταλισμού, να κάνουν λόγο για αβάντα της Χρυσής Αυγής από το κεφάλαιο, εξαιτίας αυτής της εκπομπής στο κανάλι του Αλαφούζου. Φοβήθηκαν άραγε μήπως τα αφεντικά τους ζητούν την αντικατάστασή τους ή απλώς προσπαθούν να ανεβάσουν το κασέ των πολύτιμων υπηρεσιών τους; Εάν ισχύει το πρώτο, ας μην ανησυχούν, οι Έλληνες Εθνικιστές δε θα γίνουν ποτέ οι υπηρέτες μήτε του ντόπιου, μήτε του διεθνούς σιωνιστικού κεφαλαίου. Εάν ισχύει το δεύτερο, άδικος κόπος. Τόσο το ντόπιο όσο και το διεθνές κεφάλαιο γνωρίζει καλά, πως είστε και θα παραμείνετε εσαεί δημοσιογραφικά τσιράκια.

Η συχνότητα των εμφανίσεων εκπροσώπων του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στα κανάλια, τα ραδιόφωνα και τις εφημερίδες εκείνων οι οποίοι εξαπατούν εργολαβικά τον Ελληνικό Λαό αποδεικνύει το γελοίο του επιχειρήματος των ιδεολογικών μας αντιπάλων. Παρά ταύτα, σηκώνουμε το γάντι και επιστρέφουμε την πρόκληση: εμπρός λοιπόν «σύντροφοι», τάχα υπερασπιστές των λαϊκών στρωμάτων, απαιτήστε από τους βουλευτές και τα στελέχη των αντεθνικών σας μαρξιστικών κομμάτων, να αρνηθούν από τούδε και στο εξής τη συμμετοχή και εμφάνιση στους τηλεοπτικούς σταθμούς των κεφαλαιοκρατών! Για να δούμε, ποιες είναι οι πραγματικές μαριονέτες του καπιταλισμού, οι Εθνικιστές τους οποίους εσείς κατηγορείτε, ή μήπως εσείς και οι μαρξιστικές σας συμμορίες, κοινοβουλευτικές και μη;

Οι μάσκες έχουν προ πολλού πέσει και το μεταπολιτευτικό παραμύθι της αριστεροδεξιάς σύγκρουσης φτάνει αργά και βασανιστικά στο τέλος του. Τα δύο στρατόπεδα τα οποία έχουν πλέον διαμορφωθεί, είναι αναμφισβήτητα τα εξής: Το αντεθνικό υπό το μανδύα της «μεταπολιτευτικής δημοκρατίας», το οποίο εκπροσωπείται από τα κόμματα των φιλελεύθερων και των μαρξιστών με τη συνεργασία και υποστήριξη των ξένων τοκογλύφων, της κάστας των τραπεζιτών και του συρφετού των δημοσιογράφων.

Το εθνικό, το οποίο εκφράζεται από το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή ως κορωνίδα ενός περήφανου Έθνους το οποίο αντιστέκεται σθεναρά και γενναία απέναντι στον επιχειρούμενο εξανδραποδισμό των Ελλήνων.

Ο Ελληνικός Λαός θα πρέπει να γνωρίζει ότι ο Αγώνας των Ελλήνων Εθνικιστών δε πρόκειται να σταματήσει προτού ξαναδούμε την Πατρίδα ελεύθερη από τις βδέλλες του παλαιοκομματισμού. Μπορεί θεοί και δαίμονες να συνωμοτούν εναντίον μας, όμως ο δικός μας ιδεολογικός πόλεμος δε πηγάζει από τους πακτωλούς χρημάτων οικονομικών συμφερόντων(όπως συμβαίνει με τα εχθρικά προς εμάς, φιλελεύθερα και μαρξιστικά κόμματα), αλλά από την αληθινή και αιώνια αγάπη μας για το Λαό και την Πατρίδα. Ως εκ τούτου, το τέλος τούτου του μεγάλου ιδεολογικού πολέμου για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω, θα σημάνει είτε όταν θα πέσουμε ηρωικά μέχρι του τελευταίου, είτε όταν συντριβεί και ο ύστατος θύλακας αντίδρασης στο Εθνικό-Λαϊκό Κράτος το οποίο θα οικοδομήσουμε. Σε κάθε περίπτωση, ο σημερινός μας Αγώνας θα αποτελεί λαμπρό παράδειγμα της αδιάλειπτης συνέχειας του Αθάνατου Ελληνικού Πνεύματος εις τους αιώνες, φωτίζοντας το νόημα της καθολικής Εθνικής Αντίστασης του Λαού μας ενάντια σε ένα τυραννικό μεταπολιτευτικό Καθεστώς, διότι…

Sic Semper Tyrannis ή επί το ελληνικότερον, ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sic-semper-tyrannis#.UWUbfpOePRM#ixzz2Q2s0ldWW

Comments Off on Sic Semper Tyrannis!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.