ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Αντιδράσεις για τη συμμετοχή βουλευτών μας στην εκπομπή του Γ. Τράγκα!

skai__article

 

Τα όσα συνέβησαν στην εκπομπή «Ελεύθερος Σκοπευτής» του Γιώργου Τράγκα ξέφυγαν  από τα Ελληνικά σύνορα, απασχολώντας και τα ξένα ΜΜΕ. Μια από αυτές και η γερμανική Sϋddeutsche Zeitung (SZ): «Κουβέντα με νεοναζί στην καλύτερη ζώνη τηλεθέασης. Ο ιδιωτικός ραδιοσταθμός ΣΚΑΪ προσφέρει φόρουμ σε ακροδεξιούς βουλευτές» είναι ο τίτλος και ο υπότιτλος της εφημερίδας.

Η αρθρογράφος της SZ, Κριστιάνε Σλέτσερ, γράφει: «Πολλοί τηλεθεατές δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν την Κυριακή το βράδυ άνοιξαν το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. “Ελεύθερος Σκοπευτής” ονομάζεται η εκπομπή, η οποία όμως ουδεμία σχέση έχει με την ομώνυμη ρομαντική όπερα του Καρλ Μαρία φον Βέμπερ… Στην εκπομπή, ο γνωστός για την προκλητικότητά του, δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, ο οποίος εδώ και λίγο διάστημα εργάζεται στον μέχρι τώρα θεωρούμενο φιλελεύθερο ΣΚΑΪ, κάλεσε τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Επί μια ώρα μπορούσαν να μιλάνε και να κάνουν γνωστές τις ακροδεξιές θέσεις τους χωρίς αντίλογο. Ο παρουσιαστής Τράγκας από την αρχή ξεκαθάρισε ότι οι τέσσερις κύριοι δεν ενσαρκώνουν το κακό, αυτό βρίσκεται στην καγκελαρία στο Βερολίνο. Η πρόκληση στον ιδιωτικό σταθμό είχε όμως και μια ιδιαίτερη χροιά. Εκεί βρισκόταν και ένα τηλεοπτικό συνεργείο του πρώτου γερμανικού τηλεοπτικού καναλιού ARD, το οποίο ήθελε να γυρίσει ένα ρεπορτάζ για το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων. Ο Τράγκας δεν είχε ενημερώσει όμως το συνεργείο για το ποιον θα καλέσει».

Ακολούθως το ρεπορτάζ αναφέρεται στην διαμαρτυρία των εργαζομένων δημοσιογράφων της «Καθημερινής», κατά του «Ελεύθερου Σκοπευτή», καθώς και στην διαμαρτυρία του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ αλλά και στην σιωπή της ΝΔ, η οποία υπολογίζει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, να κερδίσει κάποιες ψήφους από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Στην συνέχεια, το άρθρο επικεντρώνεται στο περιεχόμενο των εκπομπών του Τράγκα και τελειώνει με τις δηλώσεις του Τράγκα που ισχυρίστηκε, μιλώντας στην γερμανική δημόσια τηλεόραση ARD, ότι κάλεσε τους νεοναζιστές (όπως μας αποκάλεσε) για να αποκαλυφθούν, επισημαίνοντας ότι ο ρεπόρτερ του ARD, Μπερντ Νιμπρίγκε, δεν ήξερε τι έκταση από την συνέντευξη του Τράγκα θα πρέπει να δείξει στο δικό του τηλεοπτικό κοινό την Πέμπτη.

Είναι γεγονός ότι η γερμανίδα δημοσιογράφος της εν λόγω λαχανοφυλλάδας ταυτίζεται πλήρως με τις εγχώριες καθεστωτικές φωνές εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Έτσι, παπαγαλίζει τις γνωστές άνοστες, άγευστες και ανόητες απόψεις (;) των διαφόρων φερέφωνων του συστήματος ότι, δήθεν, κάναμε γνωστές τις θέσεις μας δίχως αντίλογο. Το γεγονός ότι ρώταγε ο Τράγκας και οι Χρυσαυγίτες βουλευτές του απαντούσαν, δεν συνιστούσε δηλαδή διάλογο. Ούτε, πολύ περισσότερο, το γεγονός ότι εκλήθησαν εκπρόσωποι άλλων κομμάτων να έρθουν σε αντιπαράθεση με τους Βουλευτές μας αλλά, ως γνήσιοι θρασύδειλοι, αρνήθηκαν την πρόσκληση. Αυτό, άλλωστε, συμβαίνει σ’ όλες τις λεγόμενες ενημερωτικές εκπομπές. Τρέμουν την σύγκριση μαζί μας! Από την στιγμή, λοιπόν, που συμβαίνει αυτό, είναι απολύτως λογικό οι εκπρόσωποι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, όπου και όταν σπανιότατα καλούνται, να είναι μόνοι τους.

Η γερμανίδα δημοσιογράφος προφανώς κρίνει με βάση το τι συμβαίνει στην πατρίδα της. Εκεί, κυριολεκτικά, δεν κρατείται κανένα πρόσχημα. Η… εκεί «ναζιστική» κυβέρνηση, η οποία αποτελείται από μια πρώην (;) κομμουνίστρια (Μέρκελ), έναν βιετναμέζο (Ρέσλερ), ένα ομοφυλόφιλο (Βεστερβέλε) και έναν σαδιστή (Σόιμπλε), αποδεικνύοντας ότι πιο… ναζιστική δεν γίνεται, δεν διστάζει με το παραμικρό να καταπνίξει κάθε γνήσια ντόπια πατριωτική φωνή, ποινικοποιώντας ακόμη και συγκεκριμένες χειρονομίες. Τα τσιράκια του καπιταλισμού και της παγκοσμιοποίησης, τα οποία κάποιοι αδαείς, παραπληροφορημένοι, ανιστόρητοι ή -το πιο πιθανόν- επιτήδεια στημένοι αποκαλούν «νεοναζί» και «Δ’ Ράιχ», ενοχλούνται και αυτά, όπως και οι γνωστοί «νταβατζήδες» τους, από την συνεχόμενη άνοδο του Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος. Αν μπορούσαν, θα έκαναν χρήση και εναντίον μας τις κατασταλτικές μεθόδους, που πραγματικά θα επιθυμούσαν. Δεν μπορούν, όμως, να το πράξουν, ούτε τώρα ούτε στο μέλλον. Γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δυναμώνει ολοένα και περισσότερο και όσο αυξάνει αυτή η δύναμή μας, τόσο υποχωρούν πανικόβλητοι οι εχθροί μας, παρά τις απεγνωσμένες κινήσεις τους, οι οποίες προδίδουν πανικό και απόγνωση. Είχαν συνηθίσει τόσα χρόνια σε στημένους και ακίνδυνους «διαλόγους», στο μοίρασμα της εξουσίας μεταξύ τους, στον εφησυχασμό ότι τίποτα δεν απειλεί την κυριαρχία και την παντοδυναμία τους. Επειδή, λοιπόν, όλα ξεκίνησαν και ξεκινούν από την Ελλάδα και σήμερα, στην σύγχρονη εποχή, ένα Κίνημα Εθνικής και Λαϊκής Αντίστασης, το οποίο πρεσβεύει την Ευρώπη των Εθνών και όχι των τραπεζιτών, ξεκινά από την Ελλάδα, την Γη των Ηρώων, των Φιλοσόφων, των Ποιητών, την πραγματική Γη της επαγγελίας!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/germania-antidraseis-gia-th-summetochh-bouleutwn-mas-sthn-ekpomph-tou-g.-tr#.UWcgJrWePRM#ixzz2QBpI5FeW

Comments Off on ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Αντιδράσεις για τη συμμετοχή βουλευτών μας στην εκπομπή του Γ. Τράγκα!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.