Γελάει και η μούμια του Λένιν με τη γραφικότητα της Παπαρήγα!

kke-under-the-rain__article

 

Άνοιξε σήμερα τις εργασίες του, το 19ο συνέδριο του κόμματος του χαφιέ, ή «του κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας», κατά τον Γεώργιο Παπανδρέου τον πρεσβύτερο. Ό,τι απέμεινε από τους συμμορίτες, οι οποίοι κατέσφαξαν τον Ελληνικό Λαό την περίοδο 1941-1949 και τους απογόνους τους, από τους πράκτορες της πάλαι ποτέ κραταιάς Σοβιετικής μήτρας και από τους πραίτορες της Βουλής υπό τα κράνη και τα στειλιάρια των ΚΝΑΤ, συγκεντρώθηκε στο «σπίτι του χαφιέ» στον Περισσό, προκειμένου να ακούσει τις περισπούδαστες ανοησίες της γενικής γραμματέως του κόμματος, της κομμουνίστριας η οποία εξαπολύει μύδρους κατά του κεφαλαίου, αλλά δε δίστασε(αντίθετα υπερηφανεύεται γι’ αυτό) να στείλει την κόρη της στο Αμερικάνικο Κολέγιο, παρέα με την καπιταλιστική ελίτ της χώρας!

Υπό το εμετικό και άκρως ανθελληνικό σύνθημα «ζήτω ο μαρξισμός λενινισμός και ο προλεταριακός διεθνισμός», το οποίο φιγουράρει στην αίθουσα του συνεδρίου(φανταστείτε αν υπήρχε ελληνικό κόμμα το οποίο θα υιοθετούσε το σύνθημα «ζήτω ο χιτλερισμός», τι θα γινόταν στα μέσα μαζικής εξαπάτησης!), η κυρία Παπαρήγα πιστή στις επιταγές 95 ετών αντεθνικής δράσης της κομματικής της συμμορίας, αποφάσισε να επιχειρήσει την συσπείρωση του διαλυμένου της ποιμνίου, συκοφαντώντας και στοχοποιώντας το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, την Χρυσή Αυγή. Είχε βεβαίως προηγηθεί, η σκληρή κριτική κατά των εσωκομματικών διαφωνούντων, η οποία όμως περιορίστηκε σε λεκτική αναφορά, μιας και η σύγχρονη εικόνα του κόμματος, δεν επιτρέπει να χρησιμοποιηθούν οι παλιές και δοκιμασμένες τακτικές της Ο.Π.Λ.Α.(για τους νεότερους, η Οργάνωση Περιφρούρησης Λαϊκού Αγώνα, γνωστότερη εκ των αρχικών της ως Ο.Π.Λ.Α., ήταν μια ένοπλη οργάνωση η οποία τιμώρησε παραδειγματικά όσους αντιτάχθηκαν στην – τότε- σταλινική γραμμή του ΚΚΕ, δολοφονώντας μεταξύ άλλων τροτσκιστές, αρχειομαρξιστές κ.α., ενώ εφάρμοσε κατά τρόπο άψογο την μπολσεβίκικης εμπνεύσεως «αρχή της οικογενειακής ευθύνης»!), αν και θα ευχόμασταν τις συγκεκριμένες μεθόδους να τις εφαρμόσει επί των διαφωνούντων της κομματικής γραμμής.

Η κυρία Παπαρήγα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τα «εργατικά» και κομμουνιστικά κόμματα, τα οποία απέστειλαν χαιρετιστήρια μηνύματα. Εξέχουσα μεταξύ αυτών θέση, κατέχει το «Κομμουνιστικό Κόμμα Μακεδονίας(ΠΓΔΜ)», προφανώς σε ένδειξη συντροφικής αλληλεγγύης προς τον ένοπλο αγώνα του ΚΚΕ(1944-49) για την αυτονόμηση και αυτοδιάθεση της Μακεδονίας. Κατόπιν, φρόντισε να εκτοξεύσει τις απειλές της προς το Ελληνικό Έθνος, τονίζοντας την αναγκαιότητα της οργάνωσης – πλην των εναπομεινάντων μπολσεβίκων- των «μεταναστών- πολιτικών προσφύγων για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος και της κοινωνικής συμμαχίας»! Αν λοιπόν δείτε στο μέλλον, κομμουνιστική συγκέντρωση με πράσινα αντί κόκκινων λαβάρων, μην απορήσετε: τη θέση των μέχρι πρότινος εξαπατημένων Ελλήνων εργατών, θα έχουν λάβει οι ισλαμιστές λαθροεισβολείς, το νέο «προλεταριάτο»!

Η θλιβερή και περιθωριοποιημένη πια, γενική γραμματέας του κομμουνιστικού κόμματος, στράφηκε στην ομιλία της με μπολσεβίκικο μίσος κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Μεταφέρουμε αυτούσιες τις δηλώσεις της:

«Το αστικό πολιτικό σύστημα σήμερα έχει βρει το εργαλείο του για την προώθηση τέτοιων μέτρων(εννοεί αντιλαϊκών), δεν είναι άλλο παρά η Χρυσή Αυγή, καθαρά εθνικοσοσιαλιστικό ναζιστικό μόρφωμα που ακουμπάει στον υπόκοσμο, χρησιμοποιεί τη σωματική βία και κακοποίηση, μετεξελίσσεται σε οργάνωση-τάγμα εφόδου κατά το πρότυπο των Ες-Ες.

Η Χρυσή Αυγή πρέπει να απομονωθεί από το λαό ως εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα, ως η ακραία φωνή του κεφαλαίου, άρα η ακραία φωνή του συστήματος, και όχι ως κάτι έξω από το αστικό πολιτικό σύστημα και την αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία, μέσα στις γραμμές του κινήματος και όχι έξω από αυτό. Η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί και να απομονωθεί με αναθέματα του τύπου «είναι έξω από το συνταγματικό τόξο» ή με σύνθημα την υπεράσπιση της αστικής δημοκρατίας, αλλά με την αντιμονοπωλιακή αντικαπιταλιστική συσπείρωση και συμμαχία, με την οργάνωση του λαού στη βάση στους τόπους δουλειάς και στον κλάδο, με την Κοινωνική Συμμαχία οργανωμένη και σε εδαφική βάση».

Διόλου τυχαία ακόμη και η λεκτική ταύτιση του κομμουνιστικού κόμματος με την επιχειρηματολογία του φιλελεύθερου και φιλομασόνου υπουργού Προστασίας του Πολίτη Δένδια, ο οποίος επίσης χρησιμοποιεί τον όρο «τάγμα εφόδου», προκειμένου να στηλιτεύσει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Στις κατηγορίες όμως, πως η Χρυσή Αυγή είναι η «ακραία φωνή του κεφαλαίου και του συστήματος», δε θα μπούμε στο κόπο να απαντήσουμε εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές. Θα απαντήσει ένας κομμουνιστής, απολυμένος από την φυλλάδα των μπολσεβίκων «Ριζοσπάστης». Ο ρεπόρτερ Γιώργος Μιχαηλάρης, περιγράφει πως βίωσε την «σοσιαλιστική εργατική αλληλεγγύη» την οποία ευαγγελίζεται η κυρία Παπαρήγα και οι απόβλητοι της στέπας, και την οποία μάλιστα επιδιώκουν επί 95 έτη να επιβάλλουν στον Ελληνικό Λαό. Ακολουθούν τμήματα της επιστολής του δυστυχούς μπολσεβίκου, ο οποίος μετά από πολύχρονη κομμουνιστική κατήχηση, διαπίστωσε σήμερα, τι εστί μπολσεβικισμός!

«Ύστερα από 17 χρόνια εργασίας στον «Ριζοσπάστη» εξωθήθηκα μετά από σειρά άλλων ενεργειών να φτάσω μέχρι τα αστικά δικαστήρια για να διεκδικήσω τα δεδουλευμένα μου (παραμένω πάνω από 6 μήνες απλήρωτος χωρίς άλλο εισόδημα) ώστε να μπορέσω να επιβιώσω. Τόσο από «συναδέλφους» όσο και από στελέχη της ηγεσίας του κόμματος κατηγορήθηκα ως ένας «ξεπεσμένος» και «ανήθικος» δημοσιογράφος του «Ριζοσπάστη» που δεν έχω καμία θέση στην εφημερίδα. Προς απάντησή τους, παραθέτω σήμερα την επιστολή που κατέθεσα στις 6 Μαρτίου 2013 στην Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ(υπενθυμίζω ότι ο Ριζοσπάστης είναι όργανο της) και για την οποία μέχρι σήμερα δεν πήρα ποτέ απάντηση…», γράφει ο απολυμένος εργαζόμενος του Ριζοσπάστη. «Δεκέμβρης 2012 – Ριζοσπάστης: Η διεύθυνση της εφημερίδας σε σύσκεψη (μετά από τέσσερα και πλέον χρόνια) του απλήρωτου και εξαθλιωμένου προσωπικού, ξερά και κοφτά ανακοινώνει ότι επειδή το κόμμα, γενικά, έχει οικονομικά προβλήματα, προχωράει άμεσα σε «αναγκαία μείωση προσωπικού», όπως ως άλλη εργοδοσία «βάφτισε» και αυτή τις απολύσεις»για να αποδείξει στη πράξη ότι όπου βολεύει το ΚΚΕ, χρησιμοποιείται στυγνός καπιταλισμός!

Πως τους αντιμετώπισε το κόμμα του χαφιέ; Εξομολογείται ο ίδιος ο εργαζόμενος: «Λοιδορηθήκαμε, στοχοποιηθήκαμε, μας έριξαν στην αρένα της «ανθρωποφαγίας» με την ελπίδα να μας κατασπαράξουν οι άλλοι σύντροφοι. Και όλα αυτά γιατί είπαμε ότι δεν μπορούμε να επιβιώσουμε μετά από 6 μήνες απληρωσιάς. Γιατί ζητήσαμε και περιμέναμε για πολύ καιρό -μετά από δύο επιστολές- να γίνει Γενική Συνέλευση, γιατί μετά τη συνεχή άρνηση της διεύθυνσης στο αίτημα αυτό, αναγκαστήκαμε να πάμε στο σωματείο μας (χωρίς καμία αυταπάτη για το τι αυτό πρεσβεύει). Η απάντηση ποια ήταν; Προσωπικές επαφές των υπευθύνων των τμημάτων με τον καθένα ξεχωριστά, η δημοσίευση των ονομάτων μας εν είδη διαπόμπευσης στον κόσμο του ΚΚΕ και τέλος με άρθρα και σχόλια γίνεται προσπάθεια να εμφανιστούμε ως «προνομιούχοι» που δε σεβόμαστε τα 1.230 ευρώ που μάζεψαν φοιτητές για την εφημερίδα. Θεωρούμαστε προνομιούχοι γιατί οι μισθοί μας είναι με βάση τη… ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ του κλάδου! Ξεχνώντας βέβαια ότι παρά τη σύμβαση, ποτέ και κανένας από εμάς, όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει πληρωθεί για κυριακάτικα, αργίες, εκτός έδρας, οδοιπορικά ή οποιοδήποτε άλλο έξοδο κίνησης.», για να διαπιστώσει ο Ελληνικός Λαός τον πραγματικό ρόλο τον οποίο ανέλαβε το κομμουνιστικό κόμμα στο μεταπολιτευτικό Καθεστώς της απάτης. Και συνεχίζει ο βιώσας το αισχρό και απάνθρωπο πρόσωπο του κομμουνισμού: «Πού έχει ξαναγίνει είτε σε αστικό μέσο ενημέρωσης είτε σε οποιονδήποτε άλλο εργασιακό χώρο να δημοσιεύονται ονόματα εργαζομένων και να τους «κρεμάνε στα μανταλάκια» επειδή αναγκάστηκαν μετά την αδιαλλαξία της διεύθυνσης να καταφύγουν στο συνδικαλιστικό τους όργανο, το σωματείο;(…) Είναι ντροπή όμως να προσπαθείτε να μας βγάλετε προνομιούχους και βολεμένους επειδή αμειβόμαστε με κλαδική συλλογική σύμβαση εργασίας, από την οποία προφανώς θέλετε να απαλλαγείτε όπως και οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες των αστικών μέσων ενημέρωσης», κραυγάζει με απόγνωση ο εργαζόμενος, καταλήγοντας «αυτό κάνω και τώρα παλεύω για να έχει η μικρή μου κόρη φαΐ στο σπίτι και βγάζω κραυγή. Μπορεί να είναι δυνατή και να μη σας αρέσει αλλά τέτοια κραυγή είναι. Και σας φωνάζω δυνατά, ότι οι επιλογές που κάνετε είναι καταστροφικές και εγκληματικές και από αυτές μόνο ο εχθρός θα κερδίσει!».

Αντί επιλόγου, θα παρατηρήσουμε μόνο ότι τελικά ο εργαζόμενος ορθώς σημειώνει στους συντρόφους του κόμματος του χαφιέ, πως «ο εχθρός θα κερδίσει». Διότι, η Χρυσή Αυγή θα τερματίσει το ανθελληνικό ψεύδος 95 ετών το οποίο ακούει στο όνομα ΚΚΕ, προς όφελος της Πατρίδος και του Ελληνικού Λαού!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/gelaei-kai-h-moumia-tou-lenin-me-th-grafikothta-ths-paparhga#.UWhZ9bWePRM#ixzz2QHFuS7w5

Comments Off on Γελάει και η μούμια του Λένιν με τη γραφικότητα της Παπαρήγα!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.