Νέα Τουρκική πρόκληση

ty

 

«Στην αναμπουμπούλα χαίρετε ο λύκος», αυτή η έκφραση πάει γάντι στην ανακοίνωση της Τουρκικής   τουριστικής ιστοσελίδας,  η οποία προβάλει το ψευδοκράτος ως τον ιδανικό τουριστικό προορισμό.
Στην συγκεκριμένη ανακοίνωση, οι Τούρκοι αναφέρονται στην οικονομική κρίση που μαστίζει την πατρίδα μας, γράφοντας χαρακτηριστικά πως «Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν πως το νόμισμα στη βόρεια Κύπρο είναι η τουρκική λίρα. Τα οικονομικά προβλήματα τα οποία υπάρχουν στις ειδήσεις τώρα περιορίζονται μόνο στη νότια Κύπρο»
Επίσης, δεν παραλείπουν να προσθέσουν πως οι ελεύθερες περιοχές είναι ανασφαλής προορισμός για τους τουρίστες λόγω της οικονομικής κατάστασης.
Είναι πράγματι εξωφρενικό να βλέπουμε την τουρκική προπαγάνδα να οργιάζει και οι  φωστήρες πολιτικοί μας να μένουν με σταυρωμένα τα χέρια.
Πρέπει επιτέλους να βάλουμε τις βάσεις ως κράτος για να ξανακάνουμε τον τουρισμό μας ανταγωνιστικό ούτως ώστε να πάψει η τουρκική προπαγάνδα. Αναγκαίο θα ήταν, να γίνει μία διεθνής διαφωτιστική εκστρατεία για να ενημερωθούν οι υποψήφιοι τουρίστες των κατεχομένων, πως ο προορισμός τους είναι ένα παράνομο μόρφωμα το οποίο καταπατά ανθρώπινα δικαιώματα.

Comments Off on Νέα Τουρκική πρόκληση

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.