Τράγκας: “Φασισταριά του κερατά είναι αυτοί που με βρίζουν”!

O-giorgos-tragkas-gia-ti-lista-lagkarnt-1-315x236Έπειτα από τον σάλο που προκλήθηκε από την γνωστή τηλεοπτική εκπομπή όπου ο Τράγκας είχε φιλοξενήσει 4 εκλεγμένους από τον λαό βουλευτές της Χρυσής Αυγής, σε Κυριακάτικη εφημερίδα μεταξύ άλλων αναφέρει και τα παρακάτω:

“– Διάφοροι σας αποκάλεσαν φασίστα

– Είναι αστείοι, ανίδεοι. Φασισταριά του κερατά είναι αυτοί που με βρίζουν. Είναι της σχολής της «αριστεροσκυλίασης», κοινώς κομματόσκυλα. Εγώ δεν απέκρυψα ποτέ πληροφορία και θα έβγαζα τους πάντες στην εκπομπή μου, όπως έκανα επί χρόνια με τους κομμουνιστές και Συριζαίους την εποχή του τηλεοπτικού αποκλεισμού τους πριν πιάσουν στασίδια στα μεγάλα κανάλια.

Το ξέρατε ότι η Χρυσή Αυγή θα έκανε υψηλή τηλεθέαση;

-Το ξέραμεΌτι κυνηγάμε κι εμείς τα νούμερα, είναι γεγονός. Όπως γεγονός είναι ότι η Χρυσή Αυγή ήταν πρώτο θέμα την εβδομάδα που πέρασε. Δεν κάνω αργαλειό, ούτε βγάζω κομματικές ανακοινώσεις. Δημοσιογραφία κάνω. Και ειδικά αυτή την εποχή δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα λεφτά ούτε να κάνω μεγαλύτερη καριέρα. Το κάνω γιατί θέλω να προσφέρω σε εποχή κατοχής. Το κάνω για να θυμούνται τα παιδιά μου και ο εγγονός μου.

-Άλλα κόμματα γιατί δεν καλέσατε;

Κανένας δεν έρχεται. Έχω επιχειρήσει περισσότερες από 10 φορές να φέρω βουλευτές Αριστεράς και Χρυσής Αυγής. Δεν το δέχτηκαν. Μία φορά μάλιστα, οι Αριστεροί έφυγαν από το σαλόνι γιατί ήθελαν να… καθαρίσει ο αέρας επειδή πέρασε προηγουμένως ο Κασιδιάρης.”

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο κ. Τράγκας είχε καλέσει στην δεκαετία του ’90 τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νικόλαο Μιχαλολιάκο, σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου φυσικά τότε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είχε τα σημερινά εκλογικά ποσοστά. Παρ’ όλα αυτά, όμως και τότε η εκπομπή του είχε κτυπήσει κόκκινο στην τηλεθέαση! Τι κρίμα, που όταν καλούν τον Τσίπρα, τα ποσοστά της τηλεθέασης αγγίζουν μόλις το 13%, ενώ όταν βγεί κάποιος Χρυσαυγίτης στα κανάλια και πολύ περισσότερο ο Αρχηγός μας να κτυπάει πάνω από 23% και  αγγίζει έως και το 33% η τηλεθέαση! Για αυτό και έχουν σκυλιάσει οι ουτιδανοί της πολιτικής ζωής του τόπου!

Όσο δε για την αναφορά του κ. Τράγκα στο ότι έχει επιχειρήσει πάνω από 10 φορές να καταφέρει τους αριστερούς (sic) να κάτσουν να συζητήσουν με Χρυσαυγίτες και αυτοί αρνήθηκαν κατηγορηματικά, αυτό από μόνο του δίνει στον οποιοδήποτε εχέφρωνα συμπατριώτη μας, να αντιληφθεί ποιος είναι ο… “φασίστας”! Αλλά, εκτός από τους χαρακτηρισμούς, που κάποιος βάζει και ξεμπερδεύει, επειδή δεν έχει επιχειρήματα, εδώ συμβαίνει και το εξής: Αριστεροί-δεξιοί, φιλιλεύθεροι και λοιποί του λεγόμενου “δημοκρατικού τόξου” (ο Θεός να το κάνει δημοκρατικό!) όταν είναι να αντιμετωπίσουν τον μεστό και γεμάτο επιχειρήματα από την ιστορία Χρυσαυγίτικο λόγο, ξεμένουν από επιχειρήματα και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να ουρλιάζουν με τα γνωστά τσιτάτα περί “ναζί” και να αφορίζουν, να αναθεματίζουν και να καλλιεργούν το μίσος και τον διχασμό! Γιατί; Μα για τον απλούστατο λόγο: ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!

1 Comment

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

One response to “Τράγκας: “Φασισταριά του κερατά είναι αυτοί που με βρίζουν”!

  1. Pingback: Τράγκας: “Φασισταριά του κερατά είναι αυτοί που με βρίζουν”! | CRETABLOGGER