Δραστηριότητες Τοπικών: Εύβοιας – Βοιωτίας, Σαρωνικού, Σαλαμίνας, Συνέντευξη Παναγιώτη Ηλιόπουλου

vlcsnap-2013-04-12-20h15m23s121__article

 

Την Πέμπτη 11 Απριλίου επισκέφτηκαν τα γραφεία του Πυρήνα Σαλαμίνας οι Βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Ευβοίας και Αιτωλοακαρνανίας, Συναγωνιστές Μίχος και Μπαρμπαρούσης.

Την προγραμματισμένη ομιλία του Συναγωνιστή Μίχου χαιρέτησε ο έτερος Συναγωνιστής Μπαρμπαρούσης. Ο Συναγωνιστής σχολίασε την επικαιρότητα, χωρίς να κρύψει την αποστροφή και την οργή του για τους βο(υ)λευτές των ανθελληνικών (από)κομμάτων. Επεσήμανε το κοινοβουλευτικό και εξωκοινοβουλευτικό έργο του Κινήματος και προέτρεπε τους παρευρισκόμενους να μεταδίδουν τις Θέσεις και την Ιδεολογία της Χρυσής Αυγής, για να συνταχθούν και άλλοι Έλληνες στις τάξεις μας. Ολοκλήρωσε την ομιλία του με την υπόσχεση ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες δεν θα αφεθούν έρμαια στα χέρια των προδοτών, όσο υπάρχει και ένας Χρυσαυγίτης όρθιος. Η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει!

SAM_0961-2

Αμέσως μετά ακολούθησε συζήτηση των συναγωνιστών με τους παρευρισκόμενους, για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος και της εν γένει πολιτικής και οικονομικής κατάστασης. Αμφότεροι οι δυο Συναγωνιστές καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο και ανανέωσαν το ραντεβού τους για μια νέα συνάντηση, προσεχώς. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

 

ΣΑΛΑΜΙΝΑ:
Λ. Φανερωμένης 3, 2ος όροφος
Δευτέρα & Πέμπτη 19.00-22.00
Τηλ.: 6986 724582

 

Τ.Ο. Εύβοιας – Βοιωτίας: Ενημερωτική δράση στο Σχηματάρι

σχηματάρι

 

Στα πλαίσια των τακτικών ενημερωτικών δράσεων της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας, πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη διανομή ενημερωτικού υλικού στο Σχηματάρι. Οι συναγωνιστές μοίρασαν, σε διερχόμενους και καταστήματα, χιλιάδες φύλλα της εφημερίδας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ενημέρωσαν τους Έλληνες πολίτες για  τις πολιτικές και ιδεολογικές θέσεις του Κινήματος. Κάθε δράση μας καταδεικνύει ότι την ώρα που τα κομματικά στελέχη και οι εκπρόσωποι των άλλων κομμάτων κρύβονται, οι Χρυσαυγίτες περπατάμε στους δρόμους και στις γειτονιές της Πατρίδος μας υπερήφανα και επευφημούμενοι, αγωνιζόμενοι για την αφύπνιση των Ελλήνων εναντίον του σάπιου πολιτικού συστήματος και για την απελευθέρωση της Ελλάδας.

 

Ομάδα εργασίας στο Αγρόκτημα

αγροκτημα2

Σαν ακούραστες εργατικές μέλισσες, τα μέλη της ομάδας «Για την Γη του Λαού μας» εξελίσσουν και βελτιώνουν συνεχώς το Αγρόκτημα της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας. Ο παραλληλισμός δεν είναι τυχαίος, καθώς οι μέλισσες επιβίωσαν ανά τους αιώνες κρατώντας ισορροπίες στο οικοσύστημα. Εάν χαθούν, καταστρέφεται όχι μόνο η χλωρίδα (εφόσον εκείνες μεριμνούν για τις επικονιάσεις και τη φυσική αναπαραγωγή των φυτών), αλλά και η πανίδα ως επακόλουθο. Έτσι, λοιπόν, και οι Χρυσαυγίτες κρατούμε ακόμη ισορροπίες στην Πατρίδα, αμυνόμενοι στις επιθέσεις ενάντια στον Ελληνισμό. Οι πρόγονοί μας  δίδαξαν την αγάπη για την γη μας, την εργασία και την αυτάρκεια. Και αυτοί είναι τρεις από τους λόγους για τους οποίους δημιουργήθηκε το Αγρόκτημα της Τοπικής μας. Οι συναγωνιστές κατανοούν βιωματικά και απόλυτα τους λόγους και γι’ αυτό ο ρυθμός που εργάζονται είναι εντατικός, χωρίς να δυσανασχετούν, αφού η ολοκλήρωση του έργου τους θα είναι και η ανταμοιβή τους. Η ομάδα «Για την Γη του Λαού μας» συνεχίζει να εργάζεται για την πραγμάτωση του στόχου της, χωρίς κανένα προσωπικό όφελος για τα μέλη της, παρά μόνο την ικανοποίηση πως θα καταφέρουν να αφυπνίσουν τους Έλληνες. Πρέπει να ξεβολευτεί ο λαός μας και να θυμηθεί ότι τα αγαθά κόποις κτώνται και ότι η συνεργασία και η αυτάρκεια είναι μονόδρομος για να καταφέρει να επιβιώσει ο Ελληνισμός. Ας δώσουμε στην Γη μας την αξία που πραγματικά έχει, για να την καρπωθεί επιτέλους ο Λαός μας!

 

Τ.Ο. Εύβοιας – Βοιωτίας
Κιαπέκου 1, Χαλκίδα
Κυριακή: 19.00-21.00

 

Τ.Ο. Σαρωνικού: “Περικλής Γιαννόπουλος, ο προφήτης του Ελληνισμού”‏

kosmosanavth

Στις 08/04/2013 πραγματοποιήθηκε ομιλία στην Τ.Ο. ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ από τον Συναγωνιστή Γερακόπουλο Γρηγόρη με θέμα «Περικλής Γιαννόπουλος , ο προφήτης του Ελληνισμού» O Συναγωνιστής αναφερόμενος στον Έλληνα ευγενή μας θύμισε την αγωνιώδη προσπάθειά του να αφυπνίσει το Έθνος σε μια ταραχώδη περίοδο. Η Ελλάς είχε εξέλθει του πολέμου του 1897 με δυσάρεστα αποτελέσματα και ο Περικλής Γιαννόπουλος με λόγο καταγγελτικό, καυτηριάζοντας την σήψη του πολιτικού κατεστημένου, αντιλαμβανόμενος την καταρράκωση του αξιακού συστήματος της Ελληνικής κοινωνίας, μη βλέποντας διάθεση από τους άρχοντες του τόπου να ανατάξουν την βληθείσα Εθνική υπερηφάνεια και τους εκπροσώπους της Εκκλησίας αδύναμους να στηρίξουν πνευματικά το ποίμνιο τους, παρότρυνε τους  Έλληνες  “εις επανάστασιν Εθνικήν, Πολιτικήν, Ιδεολογικήν, Κοινωνικήν.”

gerakopanavth

Άνθρωποι του πνεύματος όπως ο Γρηγόριος Ξενόπουλος και ο Κωστής Παλαμάς, εξύμνησαν την προσπάθεια του Γιαννόπουλου, αν και τόνισαν το δυσερμήνευτο του παρορμητικού χαρακτήρος του και οπωσδήποτε ο τραγικός χαμός του είχε περισσότερο τον χαρακτήρα μιας καθολικής διαμαρτυρίας για ένα Έθνος που έπρεπε όπως “Τα πάντα στην ζωή – Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ-να κατακτώνται με το ΣΠΑΘΙ, φυλάτε την Γη σας και την Τιμή της μόνον με το Σπαθί!”

Τ.Ο. Σαρωνικού
Λεωφόρος Σουνίου και 25ης Μαρτίου – Ανάβυσσος (έναντι ξενοδοχείου Plasa Resort)
Δευτέρα 19:00 – 21:00
Τηλ.: 22910 38342 – 6947 285718

Συνέντευξη Παναγιώτη Ηλιόπουλου

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=glXSjqh5V0k&feature=player_embedded]

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-euboias-boiwtias-sarwnikou-salaminas#.UWwfWrWePRM#ixzz2QY4AcdSz

Comments Off on Δραστηριότητες Τοπικών: Εύβοιας – Βοιωτίας, Σαρωνικού, Σαλαμίνας, Συνέντευξη Παναγιώτη Ηλιόπουλου

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.